< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 21 Ağustos 2014; 16:56:00 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 21 Ağustos 2014; 16:56:00 > |
|
Arkadaşlar mail adresi probleminden dolayı yaklaşık 4 yıl sonra ilk defa foruma tekrar giriş yapıyorum :D Kusura bakmayın benden kaynaklanmayan bir problemden dolayı ne cevapları gördüm ne de yazabildim. Araca gelirsek; Aracı 3,5 senesinde 160.000km de sattım bu kilometreye kadar bir kere bile arıza yapmadı bir kere servisin kapısının önünden geçmedim periyodik bakım harici. Daha sonrasında sıfır 2018 308SW 2.0 GT'ye geçtim o da şuanda 178.000km ye dayandı. İlk defa geçen hafta motor arıza ışığı yaktı enjektör boruları değişecek kötü yakıttan dolayı oluşmuş bu problem. Onu da bi 10bin 20bin km sonrası satıp yine 308 veya 508'le devam edeceğim sanırım :) 4 yılda 308lerle dolu maceramı özetlemek istedim. @Dukkha Hocam PMni de 4 yıl sonra gördüm malesef :( ön camda rezistans hiçbir pakette yok diye biliyorum. @hayansame hocam sizde kusura bakmayın durumdan dolayı. SW TRde mevcut değil arka diz mesafesinde ise Hatchback'e göre değişiklik yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chorme86 -- 25 Kasım 2020; 23:11:26 > |
|