Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (817. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.241
Cevap
294
Favori
1.551.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de biri alınca başkaları da alıyor. Hatta 100 bin sınırınınbiri aşınca öbürlerinde zorluyor.. gibi durumlar var.



    Şu an totoyu kollama zamanı, illa alım yapılacaksa da, bu ara arkadaşım için baya tırmaladığım için biliyorum, yeni fiyatlar henüz 2.ele tam yansımadı durgunluk var. 2-3 haftaya bahar hafiften hissedilmeye başlarsa fiyatlar hemen kıpraşır. Araç almak isteyen 2.elde elini çabuk tutsun sıfıra bakmasın derim.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Dogru soyluyorsunuz. Arkadasim ve kayinpeder icin 2. El araclara bakiyorum. 2. El tas catlasa 1-2 bin artti. 2. El almak su asamada mantikli. Hem kış ayinda olmamiz sebebiyle. Mayis haziran gibi 2. Elde %10 civari artis olur.
  • Bakın ne buldum

    http://www.otografik.com/logo-ve-amblemler-/488-peugeot-sport-oto-sticker-seti-cift.html



    Site güzel, küçük orjinal şeyler bulursam alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 14 Ocak 2017; 14:41:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • turkeril kullanıcısına yanıt
    sticker lar güzel değil bence.ama alttakiler güzel
    http://www.otografik.com/28-kapi-ve-camurluk-oto-sticker


    Whatsapp grubu için pm atın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N7K -- 14 Ocak 2017; 16:38:23 >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben 1.2 130bg benzinli Akkurt modelinden almak istiyorum. Malum siteden bakıyorum ve bu aracın sadece 2014-2015 modelleri satışta bu modelin 2016sı ülkemizde hiç satılmadı mı? Bayilerde bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nusabem

    Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben 1.2 130bg benzinli Akkurt modelinden almak istiyorum. Malum siteden bakıyorum ve bu aracın sadece 2014-2015 modelleri satışta bu modelin 2016sı ülkemizde hiç satılmadı mı? Bayilerde bulunmuyor.

    Hocam otomatik düzeltme kurbanı olmuşsun ama 308 1.2 Akkurt modeli super isim olmuş :))
  • Arkadaslar merhaba,



    Lastik sorunsalım vardı hatırlarsanız. Sıfır aldığım aracımın bir lastiğinde yama çıkmıştı. Pejoyla görüşmeler yaptık, nerede ve nasıl olduğuyla ilgili bir bilgiye ulaşamadık ama size yeni bir lastik verelim dediler. Aracım 2bin km de oldugundan 2 lastik için diretmedim. Bugün aldım lastiği servisten. Yazlıklar takılırken takılacak ins.

    Hayırlı geceler cümleten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skd


    quote:

    Orijinalden alıntı: nusabem

    Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben 1.2 130bg benzinli Akkurt modelinden almak istiyorum. Malum siteden bakıyorum ve bu aracın sadece 2014-2015 modelleri satışta bu modelin 2016sı ülkemizde hiç satılmadı mı? Bayilerde bulunmuyor.

    Hocam otomatik düzeltme kurbanı olmuşsun ama 308 1.2 Akkurt modeli super isim olmuş :))

    Hocam peki bu araçtan 2016 olarak alan var mı?
  • nusabem N kullanıcısına yanıt
    2016 1,2 eat6 gelmedi.Bluehdi bile az geldi.Daha çok 2015 ve Classic edition sattılar 2016 da
  • quote:

    Orijinalden alıntı: icemy

    2016 1,2 eat6 gelmedi.Bluehdi bile az geldi.Daha çok 2015 ve Classic edition sattılar 2016 da

    Satılacak aracı getirmiyorlar, bir bakıma da hak veriyorum, benzili araç dizel fiyatına satılıyorsa kimse tercih etmez. Bayilere gidiyorum direk dizel araça yönlendiriyorlar. Bu gidişle biz de dizel alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flashoner

    Merhaba arkadaşlar ben de 5 Ocak 2016 da aracımı (aslanımı) GÖRAL dan teslim aldım ve uzun süredir de forumu takip ediyorum.

    Öncelikle bazen 42 km yi geçtikten sonra gaz pedalının oradan ufak bir tık diye vurma sesi benim aracımdan da geliyor ama hep olmadığı için bir anlam veremedim.

    Asıl sormak istediğim konu ise Türkiye'de active modelde olmayan ama yurtdışı hangi Peugeot sitesine bakarsam bakayım smeg ekranla birlikte standart olduğunu gördüğüm navigasyon sistemi!!!

    İnternette biraz araştırdım ve Aralık 2015 tarihli firmware güncellemesi buldum. Bu güncellemeyi bilgisayarıma indirdim ve içerisinde 800 küsür megabyte lık navigasyon dosyası var.
    Aracımda ise 8 Ocak 2015 tarihli firmware yüklü. Şimdi ben bu yeni olan firmware yi yüklemeden önce bir sorunla karşılaşma olasılığına karşı aracımdaki orijinal firmware nin yedeğini nasıl alabilirim.
    Ankara ABC ye bir ziyarete gittiğimde 3000 TL civarına geri görüş kamerası takma ve navigasyon yazılımı yükleyebileceklerini söylediler, bana 3000 TL çok geldiği için sonra uygun fiyata düşerse düşünebileceğimi söyleyerek ayrıldım oradan.

    Şimdi yazılımla navigasyonu yükleyebileceklerini söylediklerinden ve yurt dışında active modelde navigasyon standart olduğu için bu smeg ekranın içerisinde GPS alıcısının da bulunduğunu tahmin ediyorum.

    Acaba benim gibi bunu araştırıp hatta bir adım ileriye gidip bunu aracına (aslanına) yükleyen 308 active sahibi arkadaş var mı?

    Bu arada indirilebilen son sürüm yazılım bu videonun altındaki link te var.

    https://www.youtube.com/watch?v=RJdFRJoC5Cc



    Merhaba

    42 km/s civarında gaz pedalından gelen tık sesi (veya hissi) bende de oluyor. Nedenini bilen var mı? Veya herkeste oluyor mu?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: almeida3434

    UYUMLU TELEFONLAR

    Samsung
    Samsung Galaxy S6
    Samsung Galaxy S6 Edge
    Samsung Galaxy S5
    Samsung Note 4
    Samsung Note Edge
    HTC
    HTC Eye
    HTC One (M8)
    HTC 620
    HTC 820
    Eğer akıllı telefonunuz listede yoksa, MirrorLink ile uyumlu olup olmadığını öğrenmek için lütfen telefon üreticinizle iletişime geçin.

    308 Active versiyonda mirror link var mı?
  • N7K kullanıcısına yanıt
    Bu whatsapp grubu ne için
  • Allure 107 bin olmuş diyorlar doğru mu.
  • don_civan D kullanıcısına yanıt
    inceleme araştırma ve şüphe yürütme kabiliyetine sahipseniz bu bir bilimdir bence ama günümüzde en geçerli meslektir, ama çokta zahmetli ve sorumluluğu yüksek bir iş,Allah kolaylık versin ayrıca , insanla uğraşılan mesleklerde çok zordur diye düşünüyorum.
  • gokselelkn kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar yazınız ilgi çekici,merak ettiğim ve sormak istediğim şeyler oluştu; 1. si dolar 2,9 civarındayken fed toplantılarında faiz arttırımı hiç olmadı ve dolarda yukarı yönlü bir artışı görüştüğüm kimse beklemiyordu, özellikle başka bir forumda takip ediyordum, ordakilerde öyle, ama sınır ötesi harekatla birlikte hızlı bir şekilde tırmanmaya başladı, siz o zaman 3,65 seviyelerinin geleceğini nasıl tahmin ettiniz, onu merak ettim. bir kaç grafik yöntemi var,yani sayısal ve bilimsel bir yolla mı gördünüz bunu?
    birde herkes daha güvenilir bir araç almak istiyor,ama toplum tüketim topluluğu bu konuda haklısınız, sanmıyorum ki özellikle kişiler karakter olarak kompleksli olmadıkça sizin aracınızı kötülemedikçe ' bak bende bunu aldım,araba gör' demedikçe otomobillerde genel olarak güvenlik ve konfor algısı çok değişti,yeni bir ayakkabı gibi herkes araba almak istiyor doğru, bu çevremizde ki sosyo kültürel yapıyla ilgili bence, 3 yıl önce bence 308 çok bir arabaydı ama şimdi gayet normal bir araç.2014 de 46,5 liraya aldım aracımı ben,46 liraya micra satılıyor bugün,paranın alım değeri düşüyor,doğal olarak yenileme sınıf büyütme ihtiyaçları doğuyor büyüyen ailelerde olsun.fakat babamda ve kayınpederimde her ne kadar passat hayali kursalarda renolarından vaz geçmiyorlar.belkide bu tüketim hastalığı sadece yeni nesle özel bir hastalıktır bilemem.




  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    cruze sesnörün sesi hocam o, hız sabitleme ve sınırlamayla ilgili, hepimizde var,rahat ol,o muhabbeti 2 yıl önce çözdük forumda
  • Arkadaşlar bizim araçlarda gizli özellik olarak , direksiyon çevrilen taraftaki sis farını yakma olayı var mı acaba ?
  • TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Bende de var hatta herkeste vardır.Daha önceki başka marka aracımda da 45 km
    civarında olurdu.Kimi abs devreye giriyor dedi kimi başka şey ama sorun yok.

    Önceki aracımda cruise yoktu ama aynı durum herseferinde olurdu

    @ Memurpower
  • nusabem N kullanıcısına yanıt
    akkurt ne hocam, görseli var mı, paketi mi farklı özelliği ne,aracı süper yapan kısmı?
  • 
Sayfa: önceki 815816817818819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.