Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
65
Favori
189.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç uğraşmayın beyler 208 Gt aracım 1 aydır serviste ve çözüm bulamıyorlar. Hiç bir sensörde sistemde sorun yok ancak far yüksek ayarı ters çalışıyor sizin sorununuz da bu. Yük binince farlar aşağı değil yukarı kalkıyor. Tüm 208Gt lerde üretim problemi varmış ve Fransadan bi haber gelmemiş. Far ayarını yapsanız da araca 4 kişi binince farlar Yıldızlara bakıyor. Trafikte sayısız kavga ettim bu yüzden arkamdan uzun açan mı, camı açıp el kol yapan, takip edip benzinlikte durup laf söyleyen. Yeni alacakların haberi olsun almayın farlar berbat ediyor sürüş zevkinizi ve psikolojinizi. Çözsünler öyle alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorrento kullanıcısına yanıt

Konfor olarak Clio fersah fersah üstün. Hele Gt paket 208 17 jantlarla Leon Fr dan bile sert ki Leon Fr katlanılamayacak kadar sert. Çukur ve tümsek fobim oldu.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Performans olarakta üstün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Yani hepsini saymadım bahsedecek olursam. İç hacim ve bagaj olarak 208 Clio'nun yanında A segmenti gibi. Süspansiyon olarak Clio Polo'dan dahi iyi 208 bayağı geride bu konuda. Performansı belirtmişsiniz tabi burada 1.33Tce ile 1.2PureTech karşılaştırması var artık Clio'da 1.33Tce yok. Bu arada bende 208 1.2Gt arkadaşımda Polo 1.0Tsi Dsg var. Geçen hafta da 1 hafta boyunca kiralık Clio 5 Touch kullandım. Sallamıyorum.

acilen bi geri çağırma lazım. Hala geri çağırma olmaması saçmalık zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Konfor olarak Clio fersah fersah üstün. Hele Gt paket 208 17 jantlarla Leon Fr dan bile sert ki Leon Fr katlanılamayacak kadar sert. Çukur ve tümsek fobim oldu.

Teşekkür ederim yanıtınız için.

Evet, clio 5 konforsuz bir otomobil değil kesinlikle. Yalıtım, performans, şanzıman beni fazlasıyla tatmin ediyor. Tam bir F/P aracı diyebilirim.

Pejo 208’in dışarıdan gördüğüm kadarıyla malzeme kalitesi daha iyi. Clio’yu ancak iç malzeme kalitesi yüzünden eleştirebiliriz.

• sorrento kullanıcısına yanıt

Clio Ico ve RS Line paketler, kaliteli ve yumuşak iç malzemeye sahip. Joy ve Touch paketlerinden oldukça üstünler bu konuda. 208GT ancak, 1.3 TCe Clio RS Line ile kıyaslanabilir.

Selamlar ben aktif olarak bu araçların ikisini de kullanıyorum şahsi görüşüm olmakla birlikte konfor ve süspansiyon ile yalıtım olarak 208 prime çok daha iyi clio araçtan. ek olarak yakıt tüketimi de daha iyi.

yine 2019 model corolla araç var mesela yalıtımı yine bundan daha iyi. Süspansiyon corolla daha iyi diyebilirim. Ama sınıfı da farklı.

iç hacim arkada oturanın rahatlığı olarak ise Clio kesinlikle daha iyi. Bagaj olarakta daha iyi. Clioda bagaj kapağı çok üstten açıldığı İçin tek sorun o bence.

malzeme kalitesi iç hacim olarak yine 208 iyi.

sürüş olarak fren mesafesi bakımından. Hızlanma bakımından bence Clio daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostr -- 9 Ağustos 2021; 23:58:36 >
  • boostr B kullanıcısına yanıt
    Arka Clio ya iyi diyorsanız 208 mezar herhalde

• Emekkk kullanıcısına yanıt

Benim hanım 1.70 cm ben 1.73 cm boyundayım ben sürdüğüm zaman hanım arkamda oturamaz derecede sorun yaşıyor. Araç sürüş pozisyonu olarak sürücü koltuğu baya arkada kullanılıyor. Clio iç hacim olarak çok iyi bu araca göre. Bagaj olarakta daha iyi

Doğrudur. Duyu organlarımız hepimizde farklı algıladığı için ufak farklar dışında benzer şeyler yazmışız. Ha bir konu var o da şu Süspansiyon olarak Prime 208 iyidir dediğiniz gibi ama 205 45 17 lastiklerle ve Gt paketteki süspansiyonlarla 208 çok sertleşiyor. Clio da aynı şekilde Rs Line olunca sertleşiyor ancak 208 kadar rahatsız edici değil. Bir de sportif koltuk tasarımı sebebiyle de daralma mevcut Gt pakette.

Anladım. Bir de Gt pakette var mı bilmiyorum. Prime pakette en beğenmediğim durumlar hold olmaması. Yani ışıkta ayakta freni tutmak zorunda olmam. Bir de vites ile el freni uyumsuzluğu keşke tüm paketlerinde elektronik el frenine geçseler. Çok alakasız bir el freni var.

bir diğer eklemek istediğim ise bence 1.3 standart Clio rs paket bile olmasa. Çok randımanlı araç. Fren olarakta Clio daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boostr -- 10 Ağustos 2021; 0:38:27 >

Evet Gt'de AutoHold mevcut. Muhtemelen sizde elektronik park freni yok diye autohold yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Doğrudur. Duyu organlarımız hepimizde farklı algıladığı için ufak farklar dışında benzer şeyler yazmışız. Ha bir konu var o da şu Süspansiyon olarak Prime 208 iyidir dediğiniz gibi ama 205 45 17 lastiklerle ve Gt paketteki süspansiyonlarla 208 çok sertleşiyor. Clio da aynı şekilde Rs Line olunca sertleşiyor ancak 208 kadar rahatsız edici değil. Bir de sportif koltuk tasarımı sebebiyle de daralma mevcut Gt pakette.

Gt'de farklı bir süspansiyon yok. Diğer donanımlarla aynı. Clio'yu bilemiyorum ancak Gt Line aracımın süspansiyonları Megane 4 aracımdan daha yumuşak (16inch jantlı). Kasisten, çukurdan geçerken daha konforlu. Segment ve aks mesafesi farkına rağmen. Sese gelince, motor sesi çok az, yol sesi 100km/h'den sonra biraz geliyor. Aracın en güzel tarafı motor ve EAT8 uyumu.

• Merhabalar, yaklaşık 2 aydır 1.2 75hp manuel active kullanmaktayım. Forumda bu aracı kullanan varsa bir soru sormak istiyorum.

Araç özellikle 1000-1500 devir aralığında garip bir trim sesi çıkarıyor. Sanki bir titreşim var konsolda ama elleyerek nerden geldiğini keşfedemedim. Camlar kapalı iken baya sinir bozucu olabiliyor.

Aranızda böyle bir durum yaşayan varmı? Varsa nasıl çözdünüz yada benim aracıma has bir durum mu ?

Cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.

Ben de gt var ama auto hold yok saniyordum nasil aktif oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLTySoN

Ben de gt var ama auto hold yok saniyordum nasil aktif oluyor.

Orada bir hata var sanırım.Peugeot modellerinde vw den bildiğimiz Auto-hold yok.

• Bizim gtlerde otv den patlati sanırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VoLTySoN V kullanıcısına yanıt
    280 ne alanlar yaşadı

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.