|
Bu konuda hala bir gelişme yok dimi? |
|

|
Bu konuda hala bir gelişme yok dimi? |
|
1000 imzaya ulaşıp markaya mesajı iletmişler ama henüz bir güncelleme yok. |
|
|
sırf bu yüzden ben de elektrikli modellerden uzak duruyorum. menzilleri düşük, ya şarj edecek yer bulamazsam kaygısı da cabası. |
|
Birde kimse randevu vs takmıyor. Arkadaşım elektrikli araç kullanıyor. Diyor ki uygulamadan randevu alıyorum gidiyorum bir bakıyorum İstasyon dolu. adamın biri gelmiş boş diye takmış diyor aracı. Yani randevu varsa nasıl başkası kullanmaya başlıyor onu da anlamış değilim ama uzun yolda çok sorun yaşamıştı geçtiğimiz yaz. Elektrikli araba ancak eve 2. araba olur bende bu menziller ile. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Mart 2025; 23:6:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanrs -- 20 Temmuz 2025; 23:30:17 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanrs -- 20 Temmuz 2025; 23:31:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
selamlar 2021 model 130 beygirlik 1.5 bluehdi almak istiyorum ama mantıklı mı emin olamadım. mesela bu alınabilirmi? 1.2m gibi bise düsünüyorum. ama 1.81-82 falanım ici cokmu dar? aynı zamanda satmayı düsünmek zorundayım cünkü ev alacağım satmak istediğimde hızlıca satabilir olmalıyım. sanki biraz yavas gibi piyasası bu kombinasyonun Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-hatasiz-peugeout-dizel-otomatik-bakimlari-muaynesi-yeni-yapildi-1307796963/detay< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 12 Nisan 2026; 14:17:29 > |
|
dostlar merhaba, bende daha yeni 2023 model 208 gt aldım . bir kaç sorum olacak. araçta kablosuz carplay yokmuş. küçük aparat ile hallettim ama bu seferde mypeugeot uygulamsına bağlanmıyor . birde güncelleme gelmiş harita güncellemesini yapabiliyorum ama touchscreen için hata veriyor uyumsuz aygıt diyerek. birde tam ekran değil carplay 2024 lerde tam ekran sanırım . acaba güncelleme vs ile tam ekrana dönüştürebilir mi ? |
|
Merhaba arkadaşlar, e-208 başlığında belirttim, buraya da yazmak istedim. Yaklaşık 1 yıldır Peugeot e-208 kullanıyorum ve araçta zaman zaman “Elektrikli tahrik sistemi arızası” uyarısı almayaktayım. Sorun genelde 30-40 km/s altındaki hızlarda, sıkışık trafikte ve dur-kalk sırasında ortaya çıkıyor. Araç güçten kesiliyor ve tekleme/titreme yaparak sarsılmaya başlıyor. Birkaç kez bu şekilde kendini toparlamaya çalıştıktan sonra ekranda “Elektrikli tahrik sistemi arızası” uyarısı çıkıyor. Aracı Ankara’daki 3 farklı yetkili servise götürdüm. Her seferinde arızanın “pasif” göründüğü, bilgisayarda net bir hata okunamadığı söylendi. Yazılımsal olabileceği belirtilerek güncelleme yapıldı ve araç teslim edildi. Ancak bir süre sonra aynı sorun tekrar ediyor. Açıkçası artık yazılım güncellemesiyle geçiştirilen bir durumdan ziyade, sorunun kaynağının net şekilde bulunmasını istiyorum. Özellikle trafikte güç kaybı yaşatması çok can sıkıcı olmaya başladı. Benzer bir problem yaşayan oldu mu? İnternette bu arızayla ilgili inverter, motor, batarya yönetim sistemi, soket/tesisat, yazılım gibi birçok farklı ihtimalden bahsediliyor. Sizde sorunun kaynağı ne çıktı? Yetkili servis dışında aracı kontrol ettiren veya kalıcı bir çözüm bulan varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler |
İçten yanmalı araç üreticilerinin %100 elektrikli ya da hybrit araçlarını TR'de almanın biraz risk olduğunu düşünüyorum. Servislerdeki personeller elektrikli araba konusunda bilgi sahibi değil bence. Anlamıyorlar ve bu nedenle arızalarda süreçler çok uzuyor. Genel olarak bu tarz şikayetlerin hep çözümsüz kaldığını okuyorum. Elektrikli araba alacak olursam sanırım Tesla, TOGG gibi direkt elektrikli araç üreticisi bir firmayı tercih etmek doğru olanı gibi geliyor. Servislerin yetkinlik kazanmasına daha çok var. Umarım kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz. |
|
|