Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008, Sağ Önden Gelen ve Düzeltilemeyen Cızırtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba, 1 yıldır yeni 2008 kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum ama geçen sene kış aylarında sağ ön sütun bölgesinde bir ses başladı. Motor soğukken 5dk yaptı ısınınca geçti. 3 kez serviste bıraktım bulup düzeltsinler diye ama denemeleri başarısız oldu ve yazın geçer diyip ben vazgeçtim. Yazın ses değişti ve sağ ön kapının hoparlör bölgesinden cızırtı halini aldı. Eylül ayının başında yıllık bakıma girdi ve serviste geçici çözüm için silikon sprey filan sıkıp çözüm denediler ama birkaç gün sonra eski haline döndü. Böyle bir sorun yaşayan ve varsa düzeltme bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Adamlar keyifle binilecek araba yapmış ama sinek misali küçücük sorun rahatsızlık veriyor. Ekte sesin olmadığı zamana ait ve ses yaptığı zamana ait videolar var anlaması kolay olması için.

• Gerçekten bu sorunu yaşayan benden başkası yok mu?
  • Koplet , aynı sorunu bende bugün yaşadım ne yapacagımı bilmiyorum müzik çaliyordu telefon çalinca airpoda gecti ses daha sonra konuşmam bitti aracın ses sistemine gecti ses,çalarken birden çıt sesi geldi ve ses yok artık

• koplet kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de var ama sürücü tarafından geliyor bende de sorununuzu çözebildiniz mi bende gaza basınca ve yokuş yukarı oluyor baya rahatsız edici cızırtı

• Kapıya ile plastik kaplama arasında hiç yumuşak malzeme kullanılmadığı için ince bir titreme nedeniyle oluşan bir sesmiş. Plastik kaplama ile kapı metali arasına ince bir yalıtım malzemesi koyunca ses kesildi. Kapı plastiği kapıya vida ve yapışkanlı bant ile bağlanmış. O bantta azıcık yalıtımı sağlayacak etli bölge olsa hiç sorun olmazdı. Kısacası pejo max 20TL tasarruf sağlayacağı için bizi böyle uğraştırmış. Neyse araba güzel, motor güzel, tasarrufurlu da daha ne isteyelim :)

• kusura bakmayın ben anlayamadım tekrardan yazabilir misiniz. Bende ki videoyu da atayım acaba aynı ses mi bir de farklı yerlerden nasıl geliyor ki bu ses

• Videoyu yüklemeye çalışıyorum ama yüklenmiyor. Cızırtı sesi aynı ses ama bende sürücü tarafından geliyor kapıdan değil de direksiyonun alt tarafından

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.