Şimdi Ara

YENİ PETROL OFISI ACTIVE 3 YAKITI KULLANANLAR...!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
27.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ben de po dan eurodizel aldım. Sımdıye kadar hep shell den aldım. Fakat en son muayeneye gittiğimde egzozdan araba geçemedi. Değerler çok yüksek. Bakıma gittiğimde usta da çok fazla kurum var demişti egzozda. Şehir içinde kullanıyorum ama kağnı gibi de gitmiyorun. Bilmiyorum yakıttan olabileceğini düşündüm. Bakalım bakıma kadar petrol ofisinden alıcam bir fark olacak mı. Bazı arkadaslar da bu active 3 yakıtlaRı çok övmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcilpolple -- 5 Ağustos 2019; 14:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu reklamdan sonra 2-3 defa PO'dan aldımda bence çok büyük bir fark olmasa da tasaruf noktasında güzel farklar var
  • po petrol ofisinin bu yeni yakıtını denedim 2 depo kullandım halkbankası paraf kart kampanyası var diye malum benzin dizel akaryakıt fiyatlarından kim kampanya yaparsa kullanır olduk eskiden shell v power kullanıyordum

fazla uzatmayım aracım benzinli po active 3 yakıtı temizlik özellikli yeni nesilmiş
    shell ile kıyaslama yapayım menzil daha uzun bariz bir şekilde uzun bp ile başa baş yarışır bp ultimate de de menzil uzundu po bp ve shell e göre bariz daha sessiz çalışıyor benzin dolumu yaparken benzin kokusu buram buram geliyor shell ve bp de bile bu kadar değildi bu benzin içeriğinin fazla oluşu daha fazla uçucu oluşu demektir ki iyi birşey araç gayet rahat hızlanmalarda ancak shell in performans verişini geçemez

sonuç olarak petrol ofisi yeni yakıtı
    performans 3
    sessizlik 5
    rahat hızlanma 4
    menzil 5 po nun yeni yakıtında.
    20 üzerinden 17 puan

bp worldkart kampanyasından bayaa kullandım
    bp menzil 5
    rahat hızlanma 4
    performans 3
    sessizlik 3
    20 üzerinden 15 puan

opet fazlaca deneyimledim yapı kredi kampanyaları ve hediye yakıt kampanyalarında

opetin benzini
    sessizlik 2
    performans 3
    rahat hızlanma 2
    menzil 4
    20 üzerinden 11 puan

shell sessizlik 4
    menzil 2
    rahat hızlanma 5
    performans 4
    20 üzerinden 15 puan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelbro -- 5 Ekim 2019; 12:11:52 >

• 4-5 aydır aynı istasyondan almaya çalışıyorum toplasan 3-4 kere dışarıdan almak zorunda kalmıştırım hem po alıyorum ama genelde şu olaya denk geliyorum mazot bitti dibi geldi sana yaramaz diyip gönderiyorlar adamlar tanıdık bu olay iyimidir kötümüdür bir çözüm bulamadım ama yakıt konusunda sorun yok şimdilik
  • Alayı aynı yere tankeri gönderip alıyor mazotu getirip bize satıyor.en ucuz nerdeyse ordan alıyorum.pazarlama oyunlarıyla bunca yıl sömürdüler bizi.40 bin kmdir bu şekilde hiçbirsorun yaşamadım

• Bu ulkede satilan en iyi mazot shell gtl idi. Ithaldi yani tr cikisli degildi onuda kaldirdilar zaten.

• TheRad67 kullanıcısına yanıt
    o olay çok iyidir abi seni müşteriyi düşünüyorlar istasyondaki yakıt tankının dibindeki 500lt yanlışsam düzeltin satılmaz çoğu istasyon müşteriye bunu söyler satmaz dip kısmında çökelti olmuş olabilir zamanla istasyon tankından kaynaklı ayrıca diyelim o istasyonda bu şekilde yakıt bitti veya dibe geldi tankerle yeni yakıt geldi boşalttı yakıtı o yakıtıda hemen almayın dinlensin bunu ben istasyonda çalışan arkadaşlardan öğrendim size aktarayım

• Yakıtın iyisinden kötüsünden ziyade istasyonun veya markanın iyi olup olmaması daha önemli bence. Hile hurda olmaması, tank temizliği yapıp yapmaması tüm katkılardan daha etkili bence.

Onu da bilme şansımız yok.

Tankın dibi meselesi hem iyi hem kötü. İyi olması tortu, su vs olan yakıtı vermek istememiş. Kötü yönü, tank temizliği yapmadıklarının ispatı bence.
  • Aracim 78 binde ve dizel, aldigim 2-3 yer var ve fiyatlari tabela fiyatlarindan çok daha ucuz, şimdiye kadar hiç sorun yaşmadim hatta dpf temizliği 30-32 bin km de bir yapiyorum.

• Aracım 208 1.2 110 bg,
    Total kullanırım, PO nun yeni yakıtın deniyim dedim sonuç olarak bir fark görmedim mesela motor titreşimi ve çekişinin aynı olduğunu düşünüyorum.

• Uzun süre Shell, Opet, BP (kısa süreli), Aytemiz'in Eurodizel yakıtlarını deneyimledim.

Opet ve BP DPF konusunda memnun etmedi. Çok kısa aralıklarla pasif temizlik yaptı durdu araç Shell'de performans görece iyi ancak aracın tamamlayabildiği mesafe pek iyi değil.

Aytemiz'in performans yönünden diğerlerinden hiçbir farkı yoktu. Fiyat olarak da diğer şirketlerden daha da uygun.

PO'dan yakıtı mecbur kaldığım bir zaman diliminde tam depo olarak aldım. Tüketim ve performans olarak şu an gayet memnunum. Depo bitmeye yakın durumda. Pasif DPF temizliği yanlış hatırlamıyorsam sadece 1 defa oldu. İstasyon da evime çok yakın. Sanırım PO üzerinden devam edeceğim.
  • size ben de bir tavsiyede bulunayım.

dizel yakıt kullananlar kısa dönemde şamandrayı, uzun dönemde motoru eline almak istiyorlarsa po'dan yakıt alabilir. yakın zamanda bu uyarıları dikkate almayıp şamandrası bozulan 2 tanıdığım mevcut ortak noktalar po kullanmaları.

ikincisi ise denetim yalanı. bu denetimlerde ne dümenler dönüyor bir bilseniz aklınız şaşar. gerçi bu ülkede yapılan denetimleri bildiğiniz için çok fazla şaşırmazsınız.

denetimler hikaye olduğu için tek yapmanız gereken kendi işletmeleri olan istasyonlardan yakıt almak. mazot konusunda özellikle kendi işletmesi olan Bp'yi tek geçerim.
  • yucelbro kullanıcısına yanıt
    Doğrudur aynı istasyondan şaşmıyorum ama dün enjektörlerin teki hata verdi inşallah yakıttan değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Doğrudur aynı istasyondan şaşmıyorum ama dün enjektörlerin teki hata verdi inşallah yakıttan değildir
    geçmiş olsun abi bazen aklıma deli bi soru takılıyor ne diye merak edenler olursa diye yazacağım buraya soru şu

şehir içi araç kullanıp uzun zaman boyunca 5-10-15-20 bin km vs veya daha fazla km aynı istasyondan herhangibir marka olabilir po opet bp shell yakıt alıp daha sonra aldığımız markayı değiştirdiğimizde yeni yakıt eskiden kullandığımız yakıtın içindeki temizlik maddesinden farklı temizlik maddesinden kullanıyorsa veya eski yakıtın içindeki temizleyiciler bazı kurumları temizleyemediyse bu kurumları yeni yakıtın temizleme imkanı var mı çünkü uzun süre opet kullanıp shell e geçen dizle kullanıcılarından da şikayet oluyor şimdi sizin mesajı görünce aklıma böyle birşey olabilir mi diye geldi

bununla beraber 3 yıl önce po nun ismini vermeyeceğim bir güneydoğu ilçesindeki istasyonunda kurumumuza ait araçlarda dizel yakıtları kaynaklı sıkıntı yaşanmıştı bu da bir gerçek ama 3 yıl ile şimdi bir mi batıdaki istasyonlarla güneydoğunun en ucundaki sınırdaki istasyon bir mi bu da değerlendirilmeli

• Hane şampuan çıkar ya saç dökülmelerine karşı 3 kat daha iyi yeni formülüyle onun gibi aslında aynı şampuan yakıt ne kadar iyi olursa olsun aracının bakımlarının yerinde olması lastik durumu hava koşulları ve kullandığın güzergah tüketimini etkileyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Araç kaç binde

• yucelbro kullanıcısına yanıt
    Öncelikle normal ve katkılı yakıt arasındaki fiyat farkı çok düştüğü için ve vergi oranları düşünülünce katkıyı damla damla katıyor olabilirler bence. Mühim olan istasyonun bakımı ve tank temizliği bence.

Sizin sorunuza yönelik bir yazı okumuştum. Yazıda bu katkıların da birikme yaptığı ve bu sebeple farklı markaya geçilerek tam temizlik olabileceği yazıyordu. Yani bir süre bir marka, sonra başka marka gibi.

Benim esas garibime giden, dizel araçta katkı ne ara enjektörü veya motor içini temizleyecek. Zaten püskürdüğü an alev alıyor.

Direkt enjeksiyonlu benzinli araçlarda da katkılı olması biraz göz boyama bence. Yakıt subaplara değmiyor mesela.

Eski tip benzinli enjeksiyonlu araçta hem enjektörü hem de subapları temizleme şansı var ama yeni nesil araçlarda bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng. -- 11 Ekim 2019; 9:11:34 >
  • mjordan2345 kullanıcısına yanıt
    127 binde ama şuan arıza yok ara sıra şakırdama yapıyor sadece youtubeden izlediğim kadarıyla tamiri varmış
  • dieselsingle D kullanıcısına yanıt
    hocam v-pover, ultimate gibi katkılı yakıtlar hakkında ne düşünüyorsunuz, gerek var mı katkılı almaya?
  • sushi. S kullanıcısına yanıt
    Bence gerek yok... Zaten EPDK bu konuda sert bir karar aldı, müşteriyi kandiramazsin artık, her şeyi açık açık yazacaksın dedi (katkılı lanse edilen akaryakıt icin).

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.