Şimdi Ara

Yeni Pencere de Aç dediğim de neden tam ekran açılmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet explorer da linke sağ tıklayıp "yeni pencere de aç" tıkladğımda tam ekran açmıyor?Sonradan ben tam ekran yapıyorum bunu nasıl halledebilirm?

• şöyle bir tavsiyem olabilir hocam sana, yeni bir pencere aç de ve o pencereyi Tam Ekran Yapma butonundan değilde elinle mouse yardımı ile tutup çekerek büyüt ve tam ekran haline getir ama elinle yap büyütme tuşu ile değil. sonra kapat pencereyi tekrar yeni pencerede aç de. kolay gelsin.

Orjinalden alıntı: fbselim

şöyle bir tavsiyem olabilir hocam sana, yeni bir pencere aç de ve o pencereyi Tam Ekran Yapma butonundan değilde elinle mouse yardımı ile tutup çekerek büyüt ve tam ekran haline getir ama elinle yap büyütme tuşu ile değil. sonra kapat pencereyi tekrar yeni pencerede aç de. kolay gelsin.

bununla birlikte i.e nin ayarlar bölümünde pencere açılış şekli die bi seçenek vardı ama hatırlamıyorum şimdi bulunca yazarım
  • Bende firefox u sevmiyordum en başlarda çünkü hep eklenti indirmek zorunda kalıyorduk sitedeki resimleri bile açmıyordu o yüzden i.e kullanıyordum şimdi 2 aydır firefox 2 beta yu kullanıyorum çok memnunum onla internet daha güzelll
    Tam reklam gibi oldu

• quote:

Orjinalden alıntı: fbselim

şöyle bir tavsiyem olabilir hocam sana, yeni bir pencere aç de ve o pencereyi Tam Ekran Yapma butonundan değilde elinle mouse yardımı ile tutup çekerek büyüt ve tam ekran haline getir ama elinle yap büyütme tuşu ile değil. sonra kapat pencereyi tekrar yeni pencerede aç de. kolay gelsin.

İlk duyduğumda ben de çok şaşırmıştım. Bana göre mantıklı birşey değil ama bir çözüm yolu bu gerçekten ilginç...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.