Şimdi Ara

yeni pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.incehesap.com/acer_as5750g2454g75mn_notebook-762-24033.html?ref=akakce&v=0.95.3&fb_source=message

işletim sistemi linux.

pc bu. arkadaşım aldı bunu da, powera basıyor açılması için ama
    bu uyarıyı veriyor
    the bios in this system is not intended to run with linpus linux... işte reebot için şu tuşa basın vs

yani pc açılmıyor bu sebeple. nedir sizce sorun arkadaşlar?

google a yazdımda hep yabancı forumlar, yabancı dili olanlar yardımcı olursa sevinirim.

• Sanırım işlemci linux desteklemiyor gibi birşey diyor. Windows 7 işletim sistemi yükleyin.
  • Sistemin linux için uygun değil, windows yükle bilgisayarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

http://www.incehesap.com/acer_as5750g2454g75mn_notebook-762-24033.html?ref=akakce&v=0.95.3&fb_source=message

işletim sistemi linux.

pc bu. arkadaşım aldı bunu da, powera basıyor açılması için ama
    bu uyarıyı veriyor
    the bios in this system is not intended to run with linpus linux... işte reebot için şu tuşa basın vs

yani pc açılmıyor bu sebeple. nedir sizce sorun arkadaşlar?

google a yazdımda hep yabancı forumlar, yabancı dili olanlar yardımcı olursa sevinirim.

hatanın türkçe çevirisi her şeyi söylüyo zaten :) ''Bu sistemde bios Linpus Linux ile çalıştırmak için tasarlanmamıştır. ''

• Linux yüklü olarak mı geldi? Madem Linux desteklemiyor neden Linux yüklü satsınlarki anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

Linux yüklü olarak mı geldi? Madem Linux desteklemiyor neden Linux yüklü satsınlarki anlayamadım.

abi saçmalıkta o ya zaten, pc nin işletim sistemi linux...yani ne denir ki ilginç bir olay var önümüzde:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.