Şimdi Ara

Yeni Patch Vayne'e Youmuu Deneyen Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz derecelide denemedim fakat normal oyunlarda denedim. Youmuu deneyin derim korkunç bir şeye dönüşüyor Vayne ulti ile beraber açtığınızda aktifini. BOTRK pasifine gelen buff, Youmuu'nun aktifine gelen nişancı buffı ile beraber şu an Vayne bana göre oldukça viable hale geldi. Halen koridorda dikkatli oynamayı gerektiriyor ama late performansı daha da arttı.

BOTRK>Bot>PD>Youmuu>LW veya IE duruma göre>Defansif bir item yine duruma göre, tam bir ölüm makinası şu an, Randuin nerfinden sonra tankları kovalamak çok daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Haziran 2014; 21:42:36 >

• onu da alırsak ad kalmaz botrk ve youmu toplam 70 ad etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

onu da alırsak ad kalmaz botrk ve youmu toplam 70 ad etmiyor

botrtk youmuu ie pd ayakkabı ve ga ya da banshee normalde de vayne'e ad kasılmıyordu zaten
  • Ben hep Botrk, statik, PD , ie, lw giderim late de eritmediğim adam kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LW siz adc buildi mi olur genja mısınız siz
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    LW'siz demiyorumki, ayrıca IE alsan da olur Youmuu'nun 20 arpeni varken LW'ın zırh delme pasifini karşılayacaktır (bence)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

LW'siz demiyorumki, ayrıca IE alsan da olur Youmuu'nun 20 arpeni varken LW'ın zırh delme pasifini karşılayacaktır (bence)

karşılamaz, ie ve lw siz adc olmaz gibi bişey zaten şuan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında mantikli armor pen ve CD iyi gider. Muazzam bi ms olacağı için pozisyon alma sıkıntısı da çekmezsin. Denenebilir ki yaninda janna olduğunu düşün yeni itemla bide kalkan atcan ohooo oldu sana 550-600 ms

• Önde olduğumuz oyunlarda lw yerine youmu alıyordum ben zaten çoğu adcye çok daha iyi oluyor. Hem çıkması kolay hemde earlyde lwden çok daha fazla iş yapıyor. Oyun sonu defansif item alırken satıp başka birşey alabilirsiniz.
  • Mr Kat kullanıcısına yanıt
    Ulti ile beraber kullandığında 110 MS fazladan kazanıyorsun eğer pasifin çalışıyorsa(birini kovalıyorsan). Üstüne bir de %40 saldırı hızı veriyor, saldırı hızından güç alıyorsun zaten Vayne'de. 20 ArPen çok ciddi bir rakam, 30 AD eh işte, bu kadar yüksek saldırı hızıyla beraber crit chance'in de etkisiyle mutlaka 3-4 tane crit patlatıyorsun zaten ulti bitene kadar, belki daha fazla.

Bir de Korean Vayne diyorlar PD'den sonra Trinity yapıyorsun, pasifi sayesinde hakkaten tonla damage veriyor 2 saniyede bir, son derece yüksek MS oluyor red enchant ile stacklenince.

Standart kasmıyorum artık Vayne'de, çok sayıda build ve seçenek var, bir ara Zephyr kullanıyordum. Çift PD kullanmak da mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 18 Haziran 2014; 22:07:32 >
  • earlysine buff yokki vaynein late zaten op. değişen bişey olmadı yani vayne adına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulls Head -- 18 Haziran 2014; 22:10:45 >
  • quote:

Ulti ile beraber kullandığında 110 MS fazladan kazanıyorsun eğer pasifin çalışıyorsa(birini kovalıyorsan). Üstüne bir de %40 saldırı hızı veriyor, saldırı hızından güç alıyorsun zaten Vayne'de. 20 ArPen çok ciddi bir rakam, 30 AD eh işte, bu kadar yüksek saldırı hızıyla beraber crit chance'in de etkisiyle mutlaka 3-4 tane crit patlatıyorsun zaten ulti bitene kadar, belki daha fazla.

Bir de Korean Vayne diyorlar PD'den sonra Trinity yapıyorsun, pasifi sayesinde hakkaten tonla damage veriyor 2 saniyede bir, son derece yüksek MS oluyor red enchant ile stacklenince.

Standart kasmıyorum artık Vayne'de, çok sayıda build ve seçenek var, bir ara Zephyr kullanıyordum. Çift PD kullanmak da mümkün.

Çift pdye gerek olduğunu düşünmüyorum ama bi PD bi sh birlikte güzel olabilir critle beraber 200 magic damage hafife alinacak bi rakam değil ki o mobility ve o as varken shiv 2 3 kez dolar buda 300-600 arasi damage demek. Su an vayne için tonla build cikilabilir çünkü itemlar cuk diye oturuyor namussuza

• Mr Kat kullanıcısına yanıt
    Bana da çok mantıklı görünmüyor çift pd ama şu videoyu izledikçe insan özeniyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=rSTTwfB33rw
  • Youumu neredeyse her adcye alinacak. Bu da burda dursun. Alintilarsiniz.

• quote:

Bana da çok mantıklı görünmüyor çift pd ama şu videoyu izledikçe insan özeniyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=rSTTwfB33rw

Her izlediğimde şaşıp kalıyorum ya la

• gereksiz bence youmu fantazili bişi arıyorsan 2 pd yada pd+statik yada pd+3nity daha iyi.
  • Karşı henüz armor cikmamissa Lw yerine cikilabilir. Bir süre sonra pd ie ve youmu ile yeterince crit change, AS ve ad olacağı için Lw eksikliğini hissettirmez. Doğru zamanda aktifi acarsan untouchable olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Youumu neredeyse her adcye alinacak. Bu da burda dursun. Alintilarsiniz.

Hll be krdşim geleceği görmşsün

Şimdiden alıntıladım qnq

• L.J kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk önce bi sorum var PD Hayalet dansçı demek demi ? Bide bence şu buildi kullansak daha iyi olur. Botrk-Youmu-Kanasusamış-Lw-Bi tanede ofansif item. Hayalet dansçı yerine kanasusamış almamız daha iyi olabilir bence youmu aktifiyle zaten gerekli atackspeede ulaşabilirz bide yanımızda bi sup varsa heal atan kalkan veren yeni itemide cıktıysa ordanda atack speed + 400 Kalkan da kanasusamıştan vayne kırılgan bi hero böyle daha iyi olabilir bence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kappa Face

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Youumu neredeyse her adcye alinacak. Bu da burda dursun. Alintilarsiniz.

Hll be krdşim geleceği görmşsün

Şimdiden alıntıladım qnq

bende geleceği gördüğümü gören ilk kişiyi alıntıladım.
    Not:Devam etme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.