Şimdi Ara

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
20.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bluecry

quote:

Orjinalden alıntı: Styscher

BlueCry benim Knight C/Program Files/KnightOnline de.Sorun yok.Ama patchleri cekemiyorum.Yardım edebilirmisin ?

Knightonline ın ana serverleri aktif olunca yani herkes oyuna girdiği vakit ancak update edebilirsin diğer patchleri.Çünkü patchleri update edebilmen için login serverin açık olması gerekiyor.

@asd654321 eğer resimlerle bana göstermeyi denersen daha fazla yardımcı olabilirim sanıyorum.Çünkü şu anda senin yaşadıgın gibi bir sorun yaşayan yok.Mutlaka eksik bişeyler var daha öncede dediğim gibi olmaması imkansız.

Login server açılmadanda uptade edebilrisin.:Manuel olarak> ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan sendeki versiyon kaçtaysa ordan itibaren indir ve sırasıyla knightonline klsörünü içine yapıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: edana

ya flashget den inmiyo :S
    cıldırıcam ...res attım pc ye yine denedım yine olmadı...
    flash get de de hayır yok

Flash Geete LAf Atma Normal 9KB\s İle İnerken FlashGet'e Attığımda 106KB\s İle İndirdim.
  • beyler son haliyle nasıl yapılacak neye dikkat edip yazıcaz şu reg i bidahayazarmısınız
  • patrone bi daha indirmek için link verirmisn öndekiler sayfa görüntülenemiyo dio

bluecry the contents of this file has been corrupted ........ dio
    sen bu sorun çıkarsa ttekrar indirin demişsin
    ön sayfadaki 211mb lık linkte sayfa görüntülenemiyo dio acaba yeniden link verebilirmisn

• quote:

Orjinalden alıntı: Dondi

ya kardes iyi yazmısın hos yazmısında sen yuklerken sorun olustugunda benim yaptıgımı yapın diosun millet sana su sorun cıktı dior tekrar indirmen gerek diosun 1.cisi sende hangi sorun cıktı ve kayıt dosyasından duzelttin 2,cisi "Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client" su hata tammen kayıt dosyasıyla ilgili bendede bu hata cıkıyor ama senin dedigini yaptım genede duzelmiyor ve bunu duzletmenin tek yolu sanırım knight onlineyi bastan kurmak ben basladım %26:(

bu hatayı bendede veriyordu senin eski ko 1332 ise optiondan kontrol et ve reg dosyası oluştur ardından tekrar patchi yükle o zaman yükleniyor ben yaptım bu şekilde oldu şimdi elim mahkum bekliyorum serverlar açılsın diye
  • BLUECRY RESİMLERİ ÇEKTİMDE BURDA GÖSTERMEK İÇİN KB INI KÜÇÜLTMEYİ NASI YAPIYORUZ .bmp Yİ .jpg YAPIYODUK SANIRIM YAPTIM AMA BOYUTLARI KÜÇÜLMEDİ GÖSTERİCEM YANİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bluecry

Resimlerle anlatmaya çalışayım....

Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası.

al sana tekrar reg blucry arkadaş vermiş 1. sayfada

• optionstan neyi kontrol etcem baba reg dosyası olusturdum optionstan 13322 mi yapam eger oyleyse zati yaptım bide pathc i tekrarmı yindiriyim siteden anlamadım :(
  • Ya ArkadasLar Yeni Patch iLe AciLan Butun TopicLeri Okudum Ama Bi Turlu İndiremedim ...
    Sadace Sunu Sormak istiyorum ServerLar Acildiginda Yeni Patch Otomatik Yuklenecekmi BekLiyeyimmi Kafam Karisti VaLLa ...
  •  Yeni patch kurulumunda sorun yaşayanlar için reg dosyası.

iyice sıkıldım reg düzenlemekten şu resimdeki doğrumu neyi düzeltiyim yardım pls
  • quote:

optionstan neyi kontrol etcem baba reg dosyası olusturdum optionstan 13322 mi yapam eger oyleyse zati yaptım bide pathc i tekrarmı yindiriyim siteden anlamadım :(

senin yapman gereken tek şey reg dosyasını kendine uydurup yapmak ve ardından patch çift tıklayarak pc ne kurmayı denemek tekrar indirmene gerek yok sanırım
  • yaaa beyler adamların kafasını sısırdınız hata werıosa msnımı ekleyın annatam sıze msn : emrealioglu_91@hotmail.com
  • quote:

ya kardes iyi yazmısın hos yazmısında sen yuklerken sorun olustugunda benim yaptıgımı yapın diosun millet sana su sorun cıktı dior tekrar indirmen gerek diosun 1.cisi sende hangi sorun cıktı ve kayıt dosyasından duzelttin 2,cisi "Knight online is not installed on your computer.please downlond and installed full game client" su hata tammen kayıt dosyasıyla ilgili bendede bu hata cıkıyor ama senin dedigini yaptım genede duzelmiyor ve bunu duzletmenin tek yolu sanırım knight onlineyi bastan kurmak ben basladım %26:(

Bu patch in yüklenmesi sırasında başlıca 2 adet sorunla karşılaşacaksınız bunlardan birincisi pc nizde knightonline ın olmadıgına dair aldıgınız hata ikinciside çekilmiş bozuk dosya için aldıgınız hata.Bende sorun böyle oldu da ben böyle düzelttim diye bir ifadem yok iddiam var.Eğer anlattıklarımı eksiksiz yaparsanız sorun yaşamazsınız.Elinizde mevcut 1332 versiyonlu Knightonline varsa yeni patchi bozuk çekmediyseniz eğer ve verdiğim registry kaydını da hatasız olusturup kayıt girdisini yaparsanız çekmiş oldugunuz Fire Drake patchini yüklemiş serverlerin açılmasını bekleyenler kervanına katılırsınız.Durum bu kadar basit.

Bunlardan hariç siz eğer su anki mevcut windowsunuza zaten 1299 u yukleyip güncellemelerinizi yapıp da o sekilde uynuyorduysanız zaten benim dediğim reg dosyasını olusturmanıza gerekte yok.Benim anlattıklarım Knight cok uzun zaman once bilgisayarına kurmus bunun üzerine bir yada bir kaç kez windows kurmuslar ve oyunu klasör olarak biyerden alıp harddiskine yapıstırmıs olanlar için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 3 Ağustos 2006; 10:14:03 >

• ya ben dediklerinizi yaptım hatta yaptıgım seyi size bi gosterem resimli olarak ama suraya sizinkigibi nasıl resim koyabiliyorum onu bilmiorum simdi sizin dediginiz kesin olcakmı knightın yuklemesini iptal edecem yoksa
  • BLUECRY PRİNTSCREEN LERİN BOYUTUNU NASI KÜÇÜLTÜP BURDA GÖSTERİCEZ Bİ SÖLE DE GÖSTERİM İŞTE
  • beyler serverlar yavaş yavaş online oluyor [img=http://img122.imageshack.us/img122/7551/zzzkd0.th.jpg]
  • quote:

Orjinalden alıntı: knigth_online_ahmet

iyice sıkıldım reg düzenlemekten şu resimdeki doğrumu neyi düzeltiyim yardım pls

Orada PATH kısmında D:\KnightEmpirereall\Knightonline yazan kısımdaki \ işaretlerini 2 leyeceksin.Yani

D:\\KnightEmpirereall\\Knightonline şeklinde olacak...

• Forumumuzdaki worldugly ye bana yardımlarından dolayı çOOk tşkkur ederim

tekrar saol
  • bluecry çok haklı aslında çok basit o kadar zor birşey yok dikkatlice yazdıklarını okursanız problem olmaz
  • bluecry yazdigin herseyi okudum sanirim anladim nedemek istedigini patchi indriyorum uarim soylediklerin uyglayip halderim olmadi san oyle donerim... kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.