Şimdi Ara

Yeni patch ile gelen Speed Hackcılar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah karetsin ya doğru düzgün pk yapılmıyor speed hackcılardan beramusun neredeyse orcların genelinde speed hack var bu işe dur denmeli ben şimdi bir kac ss aldım ticket atıcagim sizlerde ss alabildiklerinizi ticket atarsanız iyi olur .. Önlemimizi alalım daha fazla çoğalmadan .

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDarkLuck

Allah karetsin ya doğru düzgün pk yapılmıyor speed hackcılardan beramusun neredeyse orcların genelinde speed hack var bu işe dur denmeli ben şimdi bir kac ss aldım ticket atıcagim sizlerde ss alabildiklerinizi ticket atarsanız iyi olur .. Önlemimizi alalım daha fazla çoğalmadan .

Alsan ne olacak ki K2 önlem almadıktan sonra bi işe yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfestein -- 15 Mart 2008; 16:42:34 >
    █║▌│ █║▌ ║││█║█║
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrapKiss

Kardeş ben en az 5kez ticket attım ama sonuç yok!Artık konu açmanın alemide yok yane

Allah kahretsin böyle şeyi rezilliğe bak ya bir hile bitiyor derken diğeri başlıyor nasıl iş bu gmler uyusun bakalım .. Ulan ne zaman şu oyundan paramın karşılığını alıcagim lanet olsun !

ESOGU-Comparative Literature
    STEAM ID: darkluck
    hâlâ cahiliz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrapKiss

Kardeş ben en az 5kez ticket attım ama sonuç yok!Artık konu açmanın alemide yok yane

Arkadaşında dediği gibi speed hackcilerden kurtuluş yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.