Şimdi Ara

Yeni passat mı yeni S40 mı????? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
41.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eğer volkswagen mi yoksa volvo mu diye bi tartışma olursa volvoyu tek geçerim vw nerenin .ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhammedda

eğer volkswagen mi yoksa volvo mu diye bi tartışma olursa volvoyu tek geçerim vw nerenin .ti

yok arkadaşım olayı marka çatışmasına götürmeyelim biz burda sadece aynı segmentte olan S40 ve passatı karşılaştırdık
  • Canavardan daha ufak:p
  • ya arkadaşlar hepiniz genç insanlarsınız nedir bu büyük araba merakı hani büyük olsa ne olacak park etmesi zor, makasa zor girer
    bence ufak daha sportif araba her zaman iyidir çok büyük araba istiyosanız amerikan arabası alın hani büyük olcak da ne olacak biraz kaba olcak ama DEVEDE DE BOY VAR AMA HEP ARKADAN GİDER
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

S40 la A4 mu A6 mi karsilastirirsniz A4 Karsilastirirsaniz, Saab 9 5 aero modelini A6 ve passati ayni katogoride karsilastirmak lazim simid dusunun passat nerede...

o çok tartışıldı başka bir topicte okumadın sanırım passat anca platform olarak A6 ve 9-5 le karşılaştırılabilir ama genelde karşılaştırma yapılırken daha çok kullanılan motor seçenekleri baz alınır.Passatın sınıfındaki araçlar
    ALFA ROMEO 156
    AUDI A4
    BMW 3KASA
    CİTROEN C5
    FORD MONDEO
    MAZDA 6
    MERCEDES C-KASA
    NİSSAN PRİMERA
    OPEL VECTRA
    RENAULT LAGUNA
    SAAB 9-3
    TOYOTA AVENSİS
    VOLVO S40
    ......

araçlar karşılaştırılırken motor seçenekleri baz alınmaz. öyle olsaydı passatın 1.6'sı compact, 2.0'ı orta-üst sınıfta yer alırdı. ya da ilgilendiğim için söylüyorum, örneğin rover'ın 220 turbo coupe'si var. 200 hp. o zaman bu araç üst sınıfın bile üstünde filan olurdu. sınıflar arası farklar, daha çok boyutlar ve donanımlardan kaynaklanır. tabii boyut ve donanımlar ağırlığı etkeileyince motor hacimleri de büyür ama sınıf farkı direkt motor diildir.

• quote:

ya arkadaşlar hepiniz genç insanlarsınız nedir bu büyük araba merakı hani büyük olsa ne olacak park etmesi zor, makasa zor girer
    bence ufak daha sportif araba her zaman iyidir çok büyük araba istiyosanız amerikan arabası alın hani büyük olcak da ne olacak biraz kaba olcak ama DEVEDE DE BOY VAR AMA HEP ARKADAN GİDER

makasa girmek için s40 alınır mı peki apo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pluriel m.C.k

quote:

ya arkadaşlar hepiniz genç insanlarsınız nedir bu büyük araba merakı hani büyük olsa ne olacak park etmesi zor, makasa zor girer

makasa girmek için s40 alınır mı peki apo?

valla alınır ha iyi giriyo makasa alet hiç öyle arabanın göttü kurtarırmı diye sıkıntı yok benim arabanın kasada yeniye yakın boyutlarda

• büyük arabanın içinde rahat edersin dışardan daha güzel ağır görünür(bu kısmı zevk meselesi) ve en önemlisi arkası geniş olduğu için kız atabilirsin
  • bu gün yanımdanda yeni passat 2.0TDI geçti ve araçtanj sürekli cıyy diye sinir bozucu bir ses geliyor bu sesin nedeni nedir vw cilere soruyorum sesi anlatmak gerekirse aynen şanzımanı dağılmış doğan sesi gibi . turbo sesi olmadığından eminim ama ne olabilir bu assat gibi bir araç dizelde olsa böyle bir sesi haketmiyor bilgilendirirseniz sevinirim...
  • quote:

bu gün yanımdanda yeni passat 2.0TDI geçti ve araçtanj sürekli cıyy diye sinir bozucu bir ses geliyor bu sesin nedeni nedir vw cilere soruyorum sesi anlatmak gerekirse aynen şanzımanı dağılmış doğan sesi gibi . turbo sesi olmadığından eminim ama ne olabilir bu assat gibi bir araç dizelde olsa böyle bir sesi haketmiyor bilgilendirirseniz sevinirim...

abi o turbonun tıslaması ya...

halen pompa-meme teknolojisine sahip tdi motorlar üreten bir markaya bence bu ses az bile

valla arkaya kız atcam diyorsan scenic tam uygun.
    koltukları yatır ön koltukları da öne katla.

tavanı aç, yan perdeleri çek..
    hafiften bi slow müzik koy.

soğutuculu orta gözden şarabı aç...

arabayı da tenha bi yere çek...

o gece senden mutlu kimse olamaz...

• dostum turb tısı hayranı olarak diyorumki o turbo tıslaması deil daha çok raktörü andırıyor ayıpladım doğrusu neyse sen de bu arada hallettin kızı baba o zaman git transporter fln al arkaya yatak atarsın rahat rahat
  • ya o da benim çizgime uymaz kamyon gibi transporter
  • quote:

valla arkaya kız atcam diyorsan scenic tam uygun.
    koltukları yatır ön koltukları da öne katla.

tavanı aç, yan perdeleri çek..
    hafiften bi slow müzik koy.

soğutuculu orta gözden şarabı aç...

arabayı da tenha bi yere çek...

o gece senden mutlu kimse olamaz...

abi sen bu işi biliyosun
  • walla bende volvo s40 var araba tam bir savaş uçağı gibi kalkışta çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ağır ve ani hızlanmada o kadar kötü ki ani hızlanması yok sadece dürtüyoruz 1; az yani esnek değil taaaaaaaaaaaa ki

80 e kadar 80 üzerinde o arabaya 1 şey oluyor eğer yol müsaitse hadi 180 180 diye bağırıyor ben o arabayla 185 çok rahat vardım ama kaptırmak gerekiyor tabii

yani baba arabası önceki peugeot 306 mdan çok daha rahat her bakımdan hızlanma dışında daha üstün bence biraz param olsaydı da volvo 2.0 alabilseydim tam olacaktı

o yüzden 1.6 ise vw üzerinde volvo derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkel_ugur

walla bende volvo s40 var araba tam bir savaş uçağı gibi kalkışta çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ağır ve ani hızlanmada o kadar kötü ki ani hızlanması yok sadece dürtüyoruz 1; az yani esnek değil taaaaaaaaaaaa ki

80 e kadar 80 üzerinde o arabaya 1 şey oluyor eğer yol müsaitse hadi 180 180 diye bağırıyor ben o arabayla 185 çok rahat vardım ama kaptırmak gerekiyor tabii

yani baba arabası önceki peugeot 306 mdan çok daha rahat her bakımdan hızlanma dışında daha üstün bence biraz param olsaydı da volvo 2.0 alabilseydim tam olacaktı

o yüzden 1.6 ise vw üzerinde volvo derim

kardeş senin araba 1.6filan heralde 2litrelik modellerde aracın ilk kafa kaldırması da gayet iyi zaten güç tork ve ağırlık oranına bakıldığında bu rahatça anlaşılır 160hp 230nm/1210kg

• evet 1.6
  • kesinlikle volvo tavsiye etmem 1.8 s40 var arac çpk hantal gürültülü ve konforsuz. pasat bununla kıyaslanınca sesiz rahat ve performanslı .ikisine kullandım bence passat. s40 bi hayal kırıklıgı
  • Yeni kasaya param yetmez diye ben 2005 Passat 1.6 Exclusive aldım. Eski kasanın son arabalarından. Benim arabanın donanımına denk olan yeni Passat da 48000 YTL nin üzerinde ... Diyelim 50.000 ... Bu rakama çıktıktan sonra alternatifler tabiki artar. Bence araçların tipine göre ağır abiler Yeni Passat, gençler S40, performansa göre de ağır abiler S40 , gençler Yeni passat alsın . Boşverin yaaa gözünüze ne hoş geliyor ise onu alın. Mazda 3 Dynamic i de görmezden gelmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akonda

Yeni kasaya param yetmez diye ben 2005 Passat 1.6 Exclusive aldım. Eski kasanın son arabalarından. Benim arabanın donanımına denk olan yeni Passat da 48000 YTL nin üzerinde ... Diyelim 50.000 ... Bu rakama çıktıktan sonra alternatifler tabiki artar. Bence araçların tipine göre ağır abiler Yeni Passat, gençler S40, performansa göre de ağır abiler S40 , gençler Yeni passat alsın . Boşverin yaaa gözünüze ne hoş geliyor ise onu alın. Mazda 3 Dynamic i de görmezden gelmeyin.

bence ters:

ağırlar passat alsın

gençler s40
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

quote:

Orjinalden alıntı: akonda

Yeni kasaya param yetmez diye ben 2005 Passat 1.6 Exclusive aldım. Eski kasanın son arabalarından. Benim arabanın donanımına denk olan yeni Passat da 48000 YTL nin üzerinde ... Diyelim 50.000 ... Bu rakama çıktıktan sonra alternatifler tabiki artar. Bence araçların tipine göre ağır abiler Yeni Passat, gençler S40, performansa göre de ağır abiler S40 , gençler Yeni passat alsın . Boşverin yaaa gözünüze ne hoş geliyor ise onu alın. Mazda 3 Dynamic i de görmezden gelmeyin.

bence ters:

ağırlar passat alsın

gençler s40

Gerçekten de doğru.
    İşadamlarına, yaşlılara, çok fazla ağırlara ve Patronlara Passat ve Volvo S60, S80.
    Gençlere S40.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.