Şimdi Ara

Yeni Passat ın Fiyatı Belli Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sscasta

quote:

Orijinalden alıntı: akın48

Belki size yalan gelir.Ben 1,6 passat ile Bodrum dan İzmir e giderken bir rampada Renault Kangoo marka arabayı geçemedim. motor küçük kasa büyük geliyor insanlar o kadar büyük kasada o kadar küçük bir motoru neden tercih ederler anlamadım..

TDI mıydı passat yoksa 102mpı mı?

Kesin 102 HP.
  • quote:

Belki size yalan gelir.Ben 1,6 passat ile Bodrum dan İzmir e giderken bir rampada Renault Kangoo marka arabayı geçemedim. motor küçük kasa büyük geliyor insanlar o kadar büyük kasada o kadar küçük bir motoru neden tercih ederler anlamadım..

TSI senin bildiğin ufak motorlardan değil, kullanırsan anlarsın... Kangoo'nun atası gelse rampa'da TSI Passat'a yetişemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

quote:

TSI senin bildiğin ufak motorlardan değil, kullanırsan anlarsın... Kangoo'nun atası gelse rampa'da TSI Passat'a yetişemez...

katılıyorum. 122 lik tsı bile inanılmaz gidiyor. ha bu demek degil ki araç uçuyor. ama o kasayı cok rahat kaldırıyor. 1.6 avensisten cok daha iyi gidecegine garanti verebilirim. en azından kango gibi bir araca tozunu yutturur.

kim ne derse desin tsı cok basarılı bi motor. dsg de biraz daha problemsiz olsa bu alandaki en basarılı şanzuman. 2 tane geniş anlamlı problem var, doguşun şişik fiyatları ve vag grubunun aynı tasarımdaki sıkıcı otomobilleri. biraz italyanlarla yatıp kalksa şu vag grubu almanları o zaman cidden fena seyler cıkar ortaya

• quote:

katılıyorum. 122 lik tsı bile inanılmaz gidiyor. ha bu demek degil ki araç uçuyor. ama o kasayı cok rahat kaldırıyor. 1.6 avensisten cok daha iyi gidecegine garanti verebilirim. en azından kango gibi bir araca tozunu yutturur.

kim ne derse desin tsı cok basarılı bi motor. dsg de biraz daha problemsiz olsa bu alandaki en basarılı şanzuman. 2 tane geniş anlamlı problem var, doguşun şişik fiyatları ve vag grubunun aynı tasarımdaki sıkıcı otomobilleri. biraz italyanlarla yatıp kalksa şu vag grubu almanları o zaman cidden fena seyler cıkar ortaya

Tövbe tövbe...

Bu arada, 1.6 Avensis ile 1.4 Tsi Passat'ın performans verileri birbirine epey yakın. Öyle arada aşırı bir fark yok, ama Tsi tabi alt devirlerde daha iyi yürüyecektir, şehir içi kullanımında vs.

1.6 hem atmosferik hemde tabi uzun şanzıman oranı yüzünden "gitmiyormuş" gibi lanse edildi ama 1.6'da redline'de vites değiştirse 1.4 tsi kadar performans gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 18 Ekim 2010; 16:56:02 >

• 1.6 102 bglik motor gelmeyecek 52 tl olan 1.4 TSİ 122 bg model lpg olayı kalktı passatta yani tabi 3000 tl verir taktırırım deseniz ayrı
  • Arkadaşlar araç TDI mıydı passat yoksa 102mpı bilmiyorum kuzenimin aracı öğrenir öğrenmez hemen yazacağım. Ama inanın gerçek söylüyorum,birde yaz ayı idi klima da açıktı. hatta yanımdaki arkadaşım araba alacaktı ne alsam diye düşünüyordu Passat ı o şekilde görünce işte almıyacağım araba bu dedi. şimdi Mazda 6 aldı.
  • yeni passat 1.6 TDİ DSG gelcek mi?
  • Benim merak ettiğim konu 102 hp lik motoru düşünenler,lpg uyumlu olabilir ama passata binecek olan en azından 0 almak isteyen kişi o kadar para verdiği aracına garantisini bozarak lpg taktırmak ister mi ki?
    Zaten passatı alıyorsa prestiji düşünerek almış demektir,lpg ile buna gam vurur mu?
    Birde yeni gelecek araçta 1.4 160 hp mi olacak yoksa yine 1.8 160 hp mi? 1.4 160 hp olursa vergi avantajı ile tercih eden çok olur
  • Normal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Gelcek motorlar şuan için satılan passatla aynı seçeneklere sahip.

İç tasarım desen makyajlı kasayla pek farkı yok.

2 tane far değiştirmişler hepsi o.Keşke getirmeselerdi yeni kasa'yı yok yere pahalandı şimdi

katılıyorum ne yazık ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: A Hero

52 bin mi ?

ne ban??ne bekliyordun C sınıfı fiyatlarımı??hitler motoru kaldırıldı artık.kasası değişmiş kalitesi konforu artmış ve 1.4 tsı motoruyla yeni passat fiyatı başarılı.eskisinin pabucu dama atılır.ilerde 1.2 tsi eklenebilir.

ortadaki analog saat daha iyi gösteriyor içini bakınız lüks markalara hepsinde standarttır.

beğenen beğenmeyen tabiki olacak şimdiki passatta ilk çıktığında beğenilmiyordu eskisi daha güzel deniyordu ama sonra ne oldu?

sınıfında ağır abidir passat zemini çok sağlamdır boşuna b.k atmaya çalışmayın bence.

• passat için 52 bin başlangıç fiyatı son derece normal.bu fiyatı eleştiren arkadaşlar neye göre eleştiriyorlar anlamak güç.piyasadan bihaber insanların vereceği tepki bu olur.opel insignia 54 bin den başlıyor...
  • Birde 1.6 Tdi 140 Ps bir motor vardı, o noldu...?
  • fiyat normal ama donanım listelerini de görmek lazım.

eski kasada trendline (baz) donanım oldukça doluydu, aynı seviyede tutulmuştur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 18 Ekim 2010; 22:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _leylandi_

passat için 52 bin başlangıç fiyatı son derece normal.bu fiyatı eleştiren arkadaşlar neye göre eleştiriyorlar anlamak güç.piyasadan bihaber insanların vereceği tepki bu olur.opel insignia 54 bin den başlıyor...

Avensiste 48.950 den başlıyor. Elegant extradaki donanım Trendline Passatta olacak mı sizce ?
  • quote:

Arkadaşlar araç TDI mıydı passat yoksa 102mpı bilmiyorum kuzenimin aracı öğrenir öğrenmez hemen yazacağım. Ama inanın gerçek söylüyorum,birde yaz ayı idi klima da açıktı. hatta yanımdaki arkadaşım araba alacaktı ne alsam diye düşünüyordu Passat ı o şekilde görünce işte almıyacağım araba bu dedi. şimdi Mazda 6 aldı.

Ne diyeyim,Allah akıl fikir versin.Sanırsın bir tek 1.6 motoru koymuşlar.TDI olmaz,olamaz.Klima ile beraber 1.6 motorun performansının düştüğü bir gerçek.
  • başalngıç iyi hoş da donanım seviyesi ne olacak? trendline buysa geçmiş olsun comfortline 60 tan aşağı gitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

passat için 52 bin başlangıç fiyatı son derece normal.bu fiyatı eleştiren arkadaşlar neye göre eleştiriyorlar anlamak güç.piyasadan bihaber insanların vereceği tepki bu olur.opel insignia 54 bin den başlıyor...

Avensiste 48.950 den başlıyor. Elegant extradaki donanım Trendline Passatta olacak mı sizce ?

honda accord 80 binden başlıyor, yakalım fabrikasını
  • İyi olmuş fiyat böylece insignia'lara biraz indirim yaparlar bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

Orijinalden alıntı: yaman06

quote:

honda accord 80 binden başlıyor, yakalım fabrikasını

Accord 80 den başlıyor 80 de bitiyor. Tek ve zengin donanım 2.0 motor ve otomatik vitesi var. Üstüne birde güzel ülkemin güzel vergi sistemi binince fiyat bu oluyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.