Şimdi Ara

‘Yeni Parti’nin ayrıntılarını anlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MHP ihraç edilen Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Yeni parti milliyetçi, muhafazakar ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak. Tek adam rejimine karşı çıkacak ve parlamenter sistemi yeniden getirecek. Çalışmalarına başladık, yeni partide sürpriz isimler yer alacak. Genel Başkan kim olsun diye bir anlaşmazlık içinde değiliz. Kuvayi Milliye ruhuyla bu ülkeyi kurtaracak adımlar atma mecburiyetimiz var” dedi.

MHP'den kendisi gibi ihraç edilen Meral Akşener, Ümit Özdağ gibi isimlerle birlikte yeni parti için çalıştıklarını belirterek şöyle dedi:

"Mutabakat sağlandı. Süreç önümüzdeki günlerde resmen başlayacak. Hiçbir isim zikretmem doğru olmaz, görüşmeler yapmamız gerekiyor. Farklı kişilerle, toplumda iyi tanınan, pürüzsüz kişilerden oluşacak bir yapılanma söz konusu olacak. Bize sempati duyan insanlar var. Güneydoğu'da da aşiretler dahil olma üzere katılmayı arzı eden insanlar var. Yani geniş bir yelpaze var. Tek adam rejiminin önüne geçilmeli. Parti merkez sağda olacak. Milliyetçi, muhafazakar ama aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sahip çıkan bir anlayış içinde yer alacak. Geniş halk kitlelerinin ‘işte bunlar yapabilir' dediği bir ekip oluşturacağız. İnce eleyip, sık dokuma mecburiyetimiz var. Yola çıkarken sıkıntılar meydana gelmemesi için. Yeni parti milliyetçi, muhafazakar olacak. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkacak. Nitelikli insanlardan oluşacak. Kayseri'den de değerli arkadaşlarımız bar. Kayseri yapılanmasından önemli rol oynayacaklar. Diğer illerimizde de değerli arkadaşlarımız var. İnsanların ‘tertemiz bir adam, bu olursa iyi olur, işin ehli adam” dediği insanlarla yola çıkacağız.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 4 Temmuz 2017; 23:58:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

milliyetçi, muhafazakar ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacak.

Her kesimden oy almak hedeflenmiş gibi.

Kursunlar, iyi giderse ben de veririm oyumu.

Ek:

quote:

Farklı kişilerle, toplumda iyi tanınan, pürüzsüz kişilerden oluşacak bir yapılanma söz konusu olacak. Bize sempati duyan insanlar var. Güneydoğu'da da aşiretler dahil olma üzere katılmayı arzı eden insanlar var. Yani geniş bir yelpaze var

Sivas Kongresi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 5 Temmuz 2017; 0:00:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi canınızı yeyimmm helaldir oyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

bu ülke sanki parlementerlemi anasının karnından çıktı? bir başkanlığı dene baktık bize uymadı değiştirirsin parlementer parlementer diye tapınanları çözemiyorum....sanki ülkenin kutsal değeri...

Biatçı zihniyete bak "tapınmak"tan bahsetmis

• quote:

bu ülke sanki parlementerlemi anasının karnından çıktı? bir başkanlığı dene baktık bize uymadı değiştirirsin parlementer parlementer diye tapınanları çözemiyorum....sanki ülkenin kutsal değeri...

Baskanlik gelmedi, padisahlik benzeri bir sistem kabul edildi. Siz guya hayir diyordunuz referandumda

• Bunlar ancak chp mhp pastasindan yer belki 5% ak partiden.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    evet hayır dedim ama daha denemeden görmeden gazel yazıyorsunuz, sanki parlementerle marsa çıkıp kloni kurduk ülke tarihi sayısız darbe ve antidemokratik uygulamlarla dolu türkiye askeri vesayet bir ülkeydi ne demokrasisi parlementeri kendinizi kandırmayın..parlementer sistem bir canlı olsaydı bu ülkenin halini görse kusardı yada intahara kalkışırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hadi hayırlısı. Yolunuz açık olsun. Yalnız Halaçoğlu'nun şu sözü çok sıkıntılı. " İnsanların ‘tertemiz bir adam, bu olursa iyi olur, işin ehli adam” dediği insanlarla yola çıkacağız.”" Bu milletin tertemiz dediği insanların neredeyse tamamı foseptik çukurundan hallice durumdalar. Siz en iyisi mi çoğunluğun sevdiği isimleri elinizin tersiyle itip kendi bildiğiniz isimleri kadroya katmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 5 Temmuz 2017; 1:23:24 >
  • quote:

evet hayır dedim ama daha denemeden görmeden gazel yazıyorsunuz, sanki parlementerle marsa çıkıp kloni kurduk ülke tarihi sayısız darbe ve antidemokratik uygulamlarla dolu türkiye askeri vesayet bir ülkeydi ne demokrasisi parlementeri kendinizi kandırmayın..parlementer sistem bir canlı olsaydı bu ülkenin halini görse kusardı yada intahara kalkışırdı.

Bunları yazıp hayır verdiğini mi iddia ediyorsun.Akp'li değilim ama Akp çok iyi bir parti ondan iyisi yok muhteşem ,ben Akp'ye vermiyorum ama siz kesin Akp'ye verin

• Yeni parti kuruyorlar ancak ysk'nın önüne nasıl geçecekler? Son referandum'da hile olduğu apaçık ortadaydı, 2019 seçimlerinde ysk'nın tekrar hile yapmayacağı ne malum?
  • quote:

Oyle deneme falan yok. Bunun geri donusu olmayacak. Ulke riske girmek istedi ve girdi. Yapilan elestirilerin yarisi bile hakli cikarsa ulkeyi zor gunler bekliyor demektir.

Ulkenin kuruldugundan beri olan bir sistemi sirf bir kisi istedi diye degistirenler belki o zaman sorumluluk alirlar.
  • quote:

Yıllardır bu mantıkla eğitim sisteminin içine ettiler sıra ülkede mi ? Başkanlık sisteminde yasama, yürütme ve yargı birbirinden sert biçimde ayrılır (yani güçler ayrılığının en sert halidir) Bizdeki sistem başkanlıktan çok orta çağdaki devletlerin yönetim şekline benziyor.
  • quote:

Çokmu meraklısın otokrasiye ?

Bir tane ülke göster bana otokrasiyle gelişen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 5 Temmuz 2017; 7:1:46 >
  • Ee Ümit Özdağ her şeyden önce bir tarih profesörü. Tarihten ve ulu önderimizden elbette ilham alacaktır. Yolları açık olsun...

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Sorumluluk falan almazlar, bunlardan normal insan davranışı beklemeyin. Yine gidip suçu CHP'ye atarlar.
  • hala mı parti ?
    2019 'da başkan seçilecek girmeyin bu tür işlere

mhp'nin üzerine toprak atılır parti kurulursa

bahçeli'de başkan yardımcısı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.