Şimdi Ara

(YENİ PARÇALAR EKLENDİ) Sagopa Kajmer & Kolera = Bendeki Sen (yeni albüm) çıktı arkadaşlar (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
0
Favori
9.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağol dostum
  • Ohh be sonunda dinleyebiliyoruz. Kim paylaştıysa eline koluna sağlık.
  • Sago şarkı sonuna ağlama payı bıraaaaaaaaak !!!!!!-mış.. Beat harika abi offfffffffff eridim bittim yaw..... belkide 100. kez dinliyorum bıkmadım !!!!!
  • full albümü bekliyorum.
  • Şükür dinleyebildik. Çok güzel. Dillerine gönüllerine sağlık.
  • Umarım diğer şarkıları daha kaliteli olur.4 Haziranı sabırsızlıkla bekliyorum
  • Remixinide koyarmısınız bu arada bunada teşekkürler süper olmuş + Paylaşımda öyle tabiki.. (:
  • arkadaşlar sizden ricam adam emek vermiş albüm çıkarmış. bizede albümü almak düşer. lütfen gidip orjinal almübünü alalım. katkımız olsun. ben hem internetten indiriyorum hemde gidip alıyorum. gerisi size kalmış.
  • Alternatif link:
    http://hotfile.com/dl/43814685/92cf5aa/Sagopa_Kajmer___Kolera_-_Bir_Dizi_ae_z.mp3.html

(lütfen albümün orjinalini alınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 20 Mayıs 2010; 15:05:28 >
  • Çıktığı günün sabahı orjinal alıcam.
  • şarkıyı beğenmedim (bir dizi iz)
  • süper
  • dinledikçe daha güzel gelmeye başladı ya. bu arada aldığım bilgilere göre sabahtan beri üst üste dinleyenler varmış. kaynak belirtemicem kusura bakmayın. ama bana inanın
  • Beat çok iyi verseler çok çok iyi ama nakarat olmamış bence.
  • @Warrior Angel büyüksün kanka
    şarkı süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 20 Mayıs 2010; 17:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

şarkıyı beğenmedim (bir dizi iz)

+1

Git ya bu da işe yaramaz. Sagopa Kajmer ölmüş..
  • Kolo rap yapmak zorunda mı ya

Bu arada youtube'da biri yazmış bende söyleyeyim. Sago her zaman ilk olarak albümün en kötü şarkısını piyasaya verir. Esas şarkılar albümde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

dinledikçe daha güzel gelmeye başladı ya. bu arada aldığım bilgilere göre sabahtan beri üst üste dinleyenler varmış. kaynak belirtemicem kusura bakmayın. ama bana inanın

Ben 50 kere çalmışımdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: badboy39

Kolo rap yapmak zorunda mı ya

Bu arada youtube'da biri yazmış bende söyleyeyim. Sago her zaman ilk olarak albümün en kötü şarkısını piyasaya verir. Esas şarkılar albümde olacak

Şarkıların hepsi böyleyse alınmaz bile zaten. Son yaptığı şarkılarda koca karıların birileriyle tartışmasını dinliyorum sanki. Hep aynı şeyler.

Bide şuna bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Jack Sparrow -- 20 Mayıs 2010; 18:53:11 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.