Şimdi Ara

Yeni Paladin Herosunu Almanız İçin Kolay Bir Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hahah işte aradığım abi :D
  • hocam supportla konustum. bana 7 gün free game time verdiler isterseniz bana hearthstone olan battlenet maillerinizi verin sizlerer raf atayım 1.5 saat içinde falan kasalım karakterlerinizi
    Edit: mailden atiliyor bu legal olani internetten arastirabilirsiniz. Isterseniz mailleri özelden atin sıkıntı cikmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 15 Mart 2016; 21:44:59 >
  • sağolun hocam ama benim acelem yok ya hatta biraz daha geç bile 20 olsam olur,bayıldım artık hearthstonedandan alsam bile 2-3 gün oynamam heroyu biraz değişiklik iyi gelecek
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Tek basiniza wowda sıkabilir hocam, bana farketmez ama istedifiniz kadar 20ye kasabilirsiniz starterda yani firsat varken kacirmayin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunerkan

hocam supportla konustum. bana 7 gün free game time verdiler isterseniz bana hearthstone olan battlenet maillerinizi verin sizlerer raf atayım 1.5 saat içinde falan kasalım karakterlerinizi
    Edit: mailden atiliyor bu legal olani internetten arastirabilirsiniz. Isterseniz mailleri özelden atin sıkıntı cikmasin

Attım maili pm'den. Yalnız oyun hala inmedi yarına kalacak gibi gözüküyor
  • MetalPWN kullanıcısına yanıt
    Bende free game time bulduğum gibi raide girdim zaten malum bugün salı yarin sifirlaniyoe hafta. En kisa zamanda yapmaya çalışacağım.

• Benim 58 lvl karakter var hesapta ama hesabın süresi bitti uzun süredir yenilemiyorum, bende neden bu karakter açılmadı?

• UstaUser kullanıcısına yanıt
    11 marttan itibaren bir karakterle 20 leveli geçmeniz gerek.
    Bende 1 tane 100 3 tane 90 2 tane 85 var yinede sifirdan kastim :)

• Ben de dün yükledim. Başlayacağım bakalım bi ara.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Bi grupta 5 kişi olunabiliyor. Biz şuan 3üz sanırım. Istiyosanız sizde maili atın özelden alayım gruba raf atip hep beraber kasariz.

• İyi olabilir aslında ama her zaman evde olamıyorum. Haftasonu ayarlayabilirim sanırım. Şu an direk veriyor mu heroyu?
  • blizzard hepinize veriyor wow aşısını bakalım kaç gencin daha hayatını söndürecek
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Evet ben aldım

• Elimdeki 19 leveli 20 yapsam olur mu?

Okuduklarıma göre olur.
    Olur yüksek ihtimalle.
    Çünkü olay 20 level achivementını almak.

• Selam bir şey sormak istiyorum panderia zamanın dan beri wow oynamadım 90 level charlarım var hero'yu alabilirmiyim, uzun zamandır girmedim diye vermemezlik gibi bir ihtimal olur mu?
  • Scropion kullanıcısına yanıt
    Selamlar, hocam yukarıda yazmıştım galiba görmediniz 11 marttan sonra 20 level bi karakter kasmaniz gerekmekte.

• Arkadaşlar nasıl yapıcaz biz bunu oynuyorum şimdi görev yapa yapa anca level 8 oldum daha. Hızlı bir şekilde nasıl yapılıyor hiçte anlamam böyle oyunlardan yardımcı olabilecek varmı?
  • virus18 kullanıcısına yanıt
    En güzeli oyun içinde birinden rica edeceksiniz sizi dungeon'a sokacak 2 - 3 kere level atlatacak size
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.