Bildirim
Yeni ötv tasarısı meclisten geçmiş...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Detaylarini bekleyip gorecegiz, o kadar da yalanlamislardi bir sey yok diye...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yetki artık bakanlar kurulunda...
içeriği nasıl olur bir kaç haftaya ortaya çıkar ve 2017'den geçerli olur düşüncesindeyim. -
Geçirmişler mi...
Kimse araba almazsa boykot yaparsa fiyatlar çok düşer ötv bile kalkabilir
bu işten en çok vw etkilenecek gibi. şahenk ile reisin arası mı açıldı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 16 Kasım 2016; 22:1:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalim bizim patron size...;)
-
ulan ne memlekette yaşıyoruz n hissedeceğimi bile bilemiyorum artık.
-
Şimdi fiyatları iyi takip edin bir kaç haftaya her şey ortaya çıkar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gecen ne
Herhalde iyi bir sey olur cunku kotunun kotusunu dusunemiyorum. Fiyatlar avrupa standartina giremez. Cunku daha once otv dolar ve vergilerden dolayi cok pahaliya oto alan arac alan sahiplerine haksizlik olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 16 Kasım 2016; 22:19:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
Bunu ülke gündeminde,akp sayfalarında söylesene delikanlı? Yazılarını az çok gördüm.Arabayı lüks olarak gören bir takım insana çok fazla şey anlatamazsınız benden söylemesi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer başlıkta da yazmıştım.
Dövizi yurtta tutmak için buldukları çözüm bu. Yoksa dolar 5 TL olacak.
Ama başganlık gelince ÖTV kalkar merak etmeyin -
"Oh be çok iyi bu haber" demek isterdim, çünkü az da olsa oto satışlarının durmasına ve trafiğe çıkan yeni otoların azalmasına sebep olabilirdi ama bu milletin sıfır araba sevdasını bu zamana kadar hiçbir vergi türü durduramadı, verginin vergisi alınıyor gene boykot ve tepki yok, tepki var ama pozitif yönde; oto satışları rekor kırıyor, model ve markaya göre de kuyruklar bile oluşuyor...
Ben böyle bir milleti yönetseydim, dibine kadar vergiyi dayardım... Ha gayret hükümet ! -
Meclise giden bir tasarıydı ve sadece bu konuyu kapsayan bir tasarı değildi, ayrıca hükümet taraından meclise gönderilen bir tasarının da geçmeme durumu zaten yoktu ki!!! Bu tasarı olayı bence (ve temennim) otomotiv sektörünün aşırı sıkışıklığında kurtarma operasyonudur tamamen... -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET
Türkiye'de boykotun b si bile olmaz olamaz...Bana bu milletin bu zamana kadar neyi boykot ettiğini bir yazsana, hangi vergiye karşı bir tepki veya protesto olmuş, ha gdo lu pirince karşı o da tarım bakanlığının zorlamasıyla bir zoraki kısmi boykot olmuştur onun dışında boykot olmamıştır, olmaz da...
Bizim kafa avrupalılar, amerikalılar gibi çalışmaz; bizler habire tüketiriz, çünkü bizler hazırcıyız... -
Eyyyyyyyy ÖTV, Sen kimsin yaaaaa
-
Bari 1.6 altındaki motorlara da ötv-mtv indirimi falan gelse neşelensek biraz.
Benzer içerikler
- eminevim araba alma şartları
- bobin arızası motora zarar verir mi
- bluemotion nedir
- chery yorumlar
- direksiyonu tam çevirince gelen sürtme sesi
- byd 2025 modelleri
- amperino c100
- porsche fiyat listesi 2025
- byd u9 türkiye fiyatı
- byd satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X