Şimdi Ara

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
423
Cevap
14
Favori
66.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de ötvsiz mokka x dizel 2017 enjoy 75000 tl fiyat sizce nasıl daha aşağı fiyat bulmak mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ada-m- -- 5 Nisan 2018; 23:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo 2008 i ben bayiden ayırtmışken geri caydım.Araç dizel otomatik full paketti.Ancak gerek şoför tarafının sıkışık ve her yerden bir kol,kulakçık,düğme vs çıkması gerekse dizel otomatiğin konforsuz yarı otomatik olması beni vazgeçirtti.

Bilmiyorum araçla test sürüşü yaptınız mı? Ben uzun boylu biri olmamama rağmen sürüşü rahatsız buldum.Hele o küçük direksiyon bütün göstergeleri kapatıyor.

Bu nedenlerle dizel mokka tercih ettim.Ancak 2019 da yeni kasasının çıkacak olması satışları oldukça düşürmüş durumda.Bunu da göz önünde bulundurun.

Eğer benzinli otomatik bir model düşünüyorsanız Suzuki vitaraya da bir bakın derim.

Dizel fanatiği olmasaydım kesin vitara almıştım şimdiye.

• Klima ünitesi nazik kullanmama rağmen alt kısmından ayrıldı içine göçtü. Servis tamir etti ve orta konsolu nazik kullanın dedi. Dedim ki biz hiç yumruk falan atmadık oraya ama aklıma geldi ki oto yikamacilar bez ile Cok sert girisiyor orta konsola önceden Corsa vardı onda da klima hava çıkışlarını kırmışlardi. Yıkatmaya götürdüğünüz zaman çalışanları uyarın sertçe silmesinler. İyi sürüşler herkese.

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bende 2009 Corsa vardı onun da arka kapıları sert kapanıyordu. Mokka x aldım yine aynı. Baya çarpmak lazım kapatırken.

Bende skoda karoq fiyatlandırmasının verdiği hayal kırıklığı sebebiyle 2008 ve mokka ya yöneldim. İki aracı da inceledim ve kararımı mokka x ten yana kullandım. Alacaksan ben mokka x derim. Tabi kasanın bir yıl sonra baştan aşağı değişecek olması çok hoş bir durum değil. İnşallah çok radikal değişimler yapmaz opel. Yoksa araçlarımızın ikinci el değeri çok ciddi zarar görür.
  • serhat.serhat S kullanıcısına yanıt
    mokka dizel otomatik enjoy donanım+sunrooflu 120,000 TL

MOKKA X EXC 1.6 136 AT FWD +SR 129,000 TL
  • dirdom kullanıcısına yanıt
    aynen hocam aynı sorunu bende yazmıştım burada kamyon kapısı gibi :)
  • Ben 2008 dizel otomatik ile test sürüşü yaptım. Yarı otomatik vites özellikle 1'den 2'ye geçişte resmen herkesi öne ittiriyor. Baş selamı veriyorsunuz. Bu nedenle vazgeçtim. Mokka excellence paketinden daha dolu paketi artı fazladan park asistanı şerit takip sistemi v.s. olmasına rağmen 15 bin kadar ucuza geliyordu. Buna rağmen mokka tercih ettim. 2008 için dizel otomatikte test sürüşü yapmadan kesinlikle karar vermeyin derim. Ama 2008 benzinli derseniz o zaman başka. Çünkü benzinli modelde tam otomatik EAT6 vites var geçişlerde sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar aslında benim mokka almamdaki birinci sebep güçlü bir dizel oluşu,ikinci sebepte chevrolet captivadır.Eskiden beri captivaları izler taş gibi araba olduğunu düşünürdüm.Hakikaten de yoldaki captivalara dikkat edin hepsi yeni gibidir.
    2 yıl önce de arabamla arkadan captivaya çarptım.Benim golfün tampon,kaput,far,radyatör gitti,çekici ile servise çektim.
    Captivanın tamponda ise çizik dahi yoktu.Sadece benim araba altına girdiği için egzozu yamuldu.
    Chevrolet,Opel bunlar GM platformu üzerine imal edilmiş markalar.Arabaların ağırlığı fazla ancak çelik çok kullanıldığı için tabiri caizse taş gibiler.Zaten mokkanın çarpışma testlerinden çok yüksek değer alması da bu yüzden bence.
    Opelde mokka,chevrolette trax,buick de ise encore aynı platform üzerine imal edilmiş sadece yüz makyajı farkı otomobiller.
    Evet konfor,sürüş zevki,yakıt ekonomisi önemli ama güvenlik bence bunların en başında geliyor.Mokka da bunu fazlasıyla karşılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 6 Nisan 2018; 20:53:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat.serhat

Hocam selam bende bir hafta önce mokka x 2017 exc. paket + sunroof lu aracı aldık. Araçtan genel olarak memnunum. Ancak kapıların kapayamıyorum sanırım. Sizin aracınızın da kapıları kamyon kapısı gibi mi kapanıyor? Ayrıca sağ kapı içinden trim sesi geliyor. Henüz 300 km de olan bir araç için oldukça sinir bozucu bir ses. Bu tarz bir problem yaşıyor musunuz ?

Merhaba,
    Hiç üzülmeyin siz.O kamyon kapısı gibi kapanması aracınızın mis gibi yepyeni olmasından dolayı.
    Benim de öyleydi ama artık normal kapanıyor.
    Kısa bir zaman sonra herşey normale dönecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirdom

Bende 2009 Corsa vardı onun da arka kapıları sert kapanıyordu. Mokka x aldım yine aynı. Baya çarpmak lazım kapatırken.

Merhaba,
    Arabanız yepyeni olduğu için öyle kapılar.
    Ben de aynısını yaşadım.Biraz zaman geçtikten sonra herşey normale dönecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkantr19 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam aydınlattığın için gerçekten sinir bozucu bir durum. Henüz 3 haftalık araç inş. en kısa sürede düzelir diyorum ozaman
  • Nazar değmesin diyelim.Şehir içi sakin kullanımda bu değerleri gördüm.Otomatik bir araç için iyi bir tüketim diye düşünüyorum.

• Selamlar. Hafta sonu bende mokka x enjoy dizel otomatik aldım, almadan önce forumlarda falan baya araştırdım almak isteyenler olursa fikir sahibi olsunlar diye yazıyorum. Öncelikle çok beğendim aracı, beklenti ile alakalı yakıt olarakta tatmin edici ( Nazar değmesin) Depoyu doldurdum 48 litre falan alıyor. Fiyat araştırdım bulunduğum yer fazla söyledi. Başka yerden aldım. Yol tutuş, süspansiyon, ses seviyesi gayet güzel tavsiye ederim almak isterseniz.

Hayırlı olsun.
  • weewbwy W kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun.

Herhalde uzun yol yaptınız.Yoksa şehir içi bu yakıt değerlerini yakalamak mucize gibi.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 9 Nisan 2018; 20:55:14 >
    Sağolun. Kesinlikle şehir içi imkansız akşam saatleriydi 90 km hızı pek geçmedim.
  • weewbwy W kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam forum giderek genişliyor sanırım. Her ne kadar bir vitara qashqai kadar olmasada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat.serhat

hayırlısı olsun hocam forum giderek genişliyor sanırım. Her ne kadar bir vitara qashqai kadar olmasada :)
    Keşke hocam.Yeni araç alan arkadaşlar paylaşımda bulunsalar da yeni bilgiler edinebilsek.
    Mesela eski model dizellerde dpf filtresinin tıkanıp uyarı vermesinden,el fren basma mekanizmasının bir süre sonra kırılmasından bahsediliyor.Acaba bizim aldığımız makyajlı modelde bu sorunlar giderilmiş midir?
    Veya araçlarına aksesuar taktıranlar var mıdır?En ucuz yıllık bakım yaptırabileceğimiz servis hangisidir?
    Bu tip konuları daha geniş bir toplulukla paylaşsak daha güzelleşir bu başlık.
    vallahi henüz aracım 1000 km de 3000 bakımı ücretsiz olacak zaten 15 bine yaklaşınca foruma bakacağım kesinlikle trakya ve ya istanbul avrupa yakasındaki servis fiyatlarını paylaşırsak bu konu daha verimli hale gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.