Şimdi Ara

YENİ OPEL MOKKA X (ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
425
Cevap
14
Favori
68.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakıtı problem etmiyorsanız tucsonada bir bakın derim oldukca güzel dolu ve cüsseli bir arac
  • Mooka x dizellerde dpf olayı varmı?
  • merhaba,

Dizel Partikül filtresi yeni nesil dizel araçların hepsinde var diye biliyorum.

Bu arada biraz yakıt bilgisi vereyim ,aracımız 900 km yi geçti Ankara şehir içi kullanımda 6.7 lt

biraz açık uzun mesafelerde 6.4 lt

Tahmin ediyorum 5000 km den sonra biraz daha düşme olacaktır ama 5.8-5.9 un altına inmez diye
    düşünüyorum.

Uzun yol yapmadığım için sadece şehir içi verileri paylaşabildim. Bu değerler ile 1 depo ile şehir içi 750 km yol yapılabilir gibi görünüyor.

Saygılar...
  • Öncelikle herkese iyi forumlar.. Mokka X araç almak istiyorum ama 1.4 140 hp manuel vites ve 1.6 CDTi 136 hp manuel vites araç Türkiye genelinde stoğunu bulamıyorum.. Bu nedenle 1.6 atmosferik 115 hp'lik Enjoy paket manuel vites araç alma arefesindeyim.. Bayinin birisiyle görüştüm güzel bir fiyat verdiler fakat bir türlü bu motora içim ısınmış değil... Bu araç hakkında genel bir bilgi verebilirseniz çok iyi olur.. Aracı eğer iyi ise bugün almak istiyorum (bayide tek kalmış).. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son donemde farkli markalardan "test etmeden" iki farkli arac almis biri olarak soyluyorum sakın test etmeden arac almayin cok pisman olursunuz. Test araclari yoksa vazgecin. Alacaginiz arac muadillerine gore ağır bir arac malzeme kalitesinden dolayi. Burada da yazdim 136 bg dizel araci test ettim diye cok gucsuz ve hantaldi. 115 bg atmosferik dusunemiyorum bile. Test edin, test edin, test edin.

• Cevabınız için teşekkürler.. Şu an bende aynı motorlu (1.6 115 hp) Astra Classic III aracım var.. Aracım 1270 kg, Mokka X 1355 kg ağırlığa sahip.. Kendi aracımdan yola çıkarak bir izlenimde bulunabilir miyim?

• Tabii ki. 115 bg versiyon Almanya da var ve orasi icin cok uygun Almanya dumduz bir ulke. Cok araba kullandim Almanyada. Zaten kimse hiz yapamaz otobanda belli noktalar haric. Ulkemiz daglik tepelik Istanbulda ihlamur yokusundan cik bakalim o araclar derim. Bir de bayiler inanilmaz manipulasyonlar yapiyor ellerinde satilmayan araclari satmak hususunda ne bilyim motor guclerinde ozellikle renk tercihinizde. Ben de MokkaX dusunuyorum ve Crossland i de gormek istiyorum.

• Bundan sonra bende artık bir Mokka X kullanıcısıyım Sözleşmesini imzaladık, Sedefli İnci Beyazı renginde 1.6 115 hp Enjoy paket.. Umarım iyi bir tercih olur...

• Hayirli olsun. Kazasiz belasiz. Izlenimlerinizi bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06Berkay

Bundan sonra bende artık bir Mokka X kullanıcısıyım Sözleşmesini imzaladık, Sedefli İnci Beyazı renginde 1.6 115 hp Enjoy paket.. Umarım iyi bir tercih olur...

Hocam ozel degılse hangi paketini kac paraya aldınız. Tskkurler.

• Teşekkürler hocam cümlemize... Şimdiki aracıma göre pek bir farkı olmadığı söylendi yürür aksam konusunda... Fiyatıda uygun gelince araçta depolarında tek kalınca aldım.. Pazartesi araç dışarı çıkarılacak, görebileceğiz.. Ekstra olarak aracı teslim almadan Lpg sisteminin montajıda yapılıyor... Yani birdaha servise git gel ile uğraşmayacağım..

• quote:

Orijinalden alıntı: depakin241824

quote:

Orijinalden alıntı: 06Berkay

Bundan sonra bende artık bir Mokka X kullanıcısıyım Sözleşmesini imzaladık, Sedefli İnci Beyazı renginde 1.6 115 hp Enjoy paket.. Umarım iyi bir tercih olur...

Hocam ozel degılse hangi paketini kac paraya aldınız. Tskkurler.

Liste fiyatını yuvarladılar üstadım pek bir oynama olmadı.. Araç Mokka X Enjoy 1.6 115 hp benzinli manuel şanzıman..

• Arkadaşlar selam kış lastiği olarak ne kullanıyorsunuz?
  • MOKKA X ENJ 1.6 115 MT FWD S&S 76,000 tl 2016 model

MOKKA X ENJ 1.6 115 MT FWD S&S 84,000 tl 2017 model

UPS!!!
  • Bir aksilik olmazsa bende yarın mokka x exc.alıyorum.
    2017 modeller için ortalama 10 bin civarı zam gelmiş.
  • Uzun arastirmalar sonucunda hicbir suv beni tatmin etmedi bende grandland x i beklemeye karar verdim sizce fiyat nasil olur arkadaslar max 120 ful donanima raziyim ama daha yuksek cekerlerse o iste yatar

• Dizel otomatik 160 civarı olur diye tahmin ediyorum. Mokka dizel otomatik 120 olmuş full paketi

• brdst B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ne yazık ki şu an yapacağımız tüm fiyat tahminleri yanlış çıkacağa benziyor.

Ben de mokka x aracımızı alırken çok kararsız kalmıştım ama şimdi bakınca iyi ki almışım diyorum. Döviz kurlarındaki bu olumsuz gelişmeler

bırakın araç almayı sıfır araç bakmayı bile zorluyor adeta.

Sektörde bulunan bir kaç arkadaşımdan aldığım bilgiler de hiç hoş değil, zaten kimseden bilgi almaya da gerek yok görünen köy kılavuz istemiyor.

Araçların vergiye esas matrah fiyatları arttıkça doğal olarak ötv ve kdv leri de artıyor. burada dikkat etmemiz gereken nokta Devletin yeni koyduğu ötv

dilimleri,böyle giderse durum daha da vahim olacak.

Diğer bir konu ise bazı arkadaşlar Mokka x in motorunun kasaya göre zayıf olduğunu yazmaları.

Arkadaşlar benim daha önce 2 litre dizel 4x4 yeni kasa koleos ve 2 litre benzinli 4x4 Mazda cx5 im vardı Renault koleos 150 bg 320 nmt tork üretiyordu ve bu araçtan daha

ağırdı. Mazda yı hiç yazmıyorum zaten benzinliydi.

Bu tip dizel araçlarda esas değer tork dur ve aracın maksimum torku yakaladığı devir çok mühimdir.

Bu değerler dikkate alındığında Mokka x gayet iyi değerler veriyor. Çok atak,uçan kaçan araçlar isteyenler başka sınıflara yada büyük motorlu araçlara bakmalılar.

Sonuçta konuştuğumuz araç crossower bir araç. Sınıfı ile karşılaştırınca ben fiyat performans olarak olumlu buluyorum.

Arcı kullandığım şu iki ay boyunca beni tedirgin eden herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Ankarada bu kış biraz sert geçmesine karşın yakıt verileri de gayet makul.

Sonuç olarak Mokka x veya mokka muadillerine göre kötü bir seçenek değil hatta donanım ve işçilik kalitesi olarak daha olumlu diyebilirim.

Aslında imkanınız varsa mutlaka ama mutlaka test sürüşü yapın motor ve çekiş gücünü anlamanın en güzel yolu test sürüşü.

Bu arada tercih ettiğimiz araç Mokka X dizel Excellence + sunroof paketi.

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: eliadato

Arkadaşlar selam kış lastiği olarak ne kullanıyorsunuz?

Bana Barum tavsiye edildi, cumartesi aldığım aracın LPG montajı bitmiş oluyor. Lastiğe cumartesi aracı görmeye gidince karar vereceğim artık..
  • Opel Arden Otomotiv kullanıcısına yanıt
    Süleyman Bey, Mokka X'in bu baz donanımlarında 2016-2017 modelleri arasında herhangi bir donanım farklılığı oldu mu? Olduysa neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06Berkay -- 27 Ocak 2017; 13:45:33 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.