Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. 195.000 tl civarına 2017 model golf 1.0 TSİ comfortline bakıyordum fakat dün 175.000 tl'ye golften donanım olarak kat be kat daha fazla özelliğe sahip olan innovation paket corsalara denk geldim. Bu ara. hakkında pek çok bilgi bulamadım Avrupadan özel seri olarak pandamı döneminde geldiğini biliyorum özellikleri ise cidden çok cezbedici şerit takip, aktif frenleme sistemi, yokuş kalkış, hız sabitleyici, trafik levha okuma ve daha sayamadığım özellikleri var. Golfte ise start stop bile mevcut değil. Evet ikisi aynı segmentlerde araçlar değiller fakat ben sadece yazları 2-3 kez tatil dışında hep şehir içinde araç kullanan birisiyim sizce 20.000 tl para vermek golf için değer mi yoksa hem özelliği daha fazla hemde 2020 model olan çorbayı uygun fiyata almak daha mı mantıklı ? Önerilerinizi bekliyorum. Bu fiyat aralığında başka hatchback araç önerilerine de açığım model yılı eski olmamak şartıyla. 1) 2017 Golf 1.0 TSİ manuel comfortline 110 beygir 200 nm tork 2) 2020 Opel 1.2 TSİ manuel innovation 100 beygir 205 nm tork |
Yeni Opel corsa innovation paket hakkında bilgi

-
-
Opel de .mi tsi kullaniyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.2 T olacaktı imla hatası olmuş
-
Opel iyidir. Hem genc hem donanim olarak dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çukura girince süspansiyonu kırılan bir araçtan bahsettiğinizi unutmayın.
-
Süspansiyonunun sert olduğunu duydum fakat şu anda zaten bende 2013 model Renault Clio bulunmakta daha kötü olacağını düşünmüyorum. F/p aracı olarak düşününce nedense mantıklı geliyor Opel corsa. P21 kodlu avrupa versiyonlarına bakmaktayım şu anda tip olarakta diğer corsalara göre daha genç ve sportif bir duruşu var. Burada süspansiyonun Renault Clio ile Opel corsa diye kıyaslarsak daha iyi olur benim için üst segment bir araç binmiyorum sonuçta.
-
bayı ultımate paketlısını 213 bın tl ye verıyordu. cam tavan yok .
-
hocam ultimate paket bakıyoruz biz de. hangi bayii olduğunu öğrenebilir miyim?
-
-
kocaeli bayisiydi beyaz renk sıyah tavanlıydı .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 9 Mart 2021; 23:40:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X