Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
206.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 1.4 enjoy paket otomatik 2015 yeni corsami satiyorum. Fiyat 45000 km :5000 ilgilenen olursa sahbndn de satiliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel otomatiğini allahın kulu almadı galiba.yani 68.000 fiyat çekersen almazlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clostridium35

Arkadaslar 1.4 enjoy paket otomatik 2015 yeni corsami satiyorum. Fiyat 45000 km :5000 ilgilenen olursa sahbndn de satiliktir.

Neden satıyorsunuz, memnun kalmadınız mı ?
  • Arkadaşlar bu Easytronic 3.0 şanzıman ilk kez 1.3 dizel ile mi çıkmış oluyor? Bu şanzımanı deneyimleyen ve yorum paylaşabilecek olan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidgrind -- 6 Ağustos 2015; 11:24:03 >
  • Cam tavan xenon corsa için 68.000 fiyat vermişlerdi. 82.000e octavia aldım.opel bu politika ile zor satış yapar.
    Kimse alması ki cevap versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan almayı düşünüyoruz kullanıcısını bulamadık ki yorum alalım.

• 1.3 CDTI 95 HP Easytronic Enjoy için çok iyi fiyat verdi bir bayi. Fakat ne test aracı ne de bir kullanan yorumu var. Liste fiyatına bakmayın gidip bayiden fiyat alın düşünen varsa.

Not: Fiyat listesindeki kampanyalı fiyatın da neredeyse 3000 TL altını söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidgrind -- 7 Ağustos 2015; 9:28:24 >
  • Selamlar arkadaşlar,
    Opel corsa E'nin otomatik şanzımanı tek kavramalı mıdır yoksa çift kavramalı mı? Her marka kendine göre garip garip tanımlamalar koyduğu için kafam allak bullak oldu. İnternetten de bakıyorum ancak bir türlü bilgi bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tek kavrama

• 2015 corsa 1.2 essentia manuel aldım. 3000 km sorun yok.yalnızca klima tam performans açıkken 1. viteste aracın rölantisi sıkıntılı. sabit durmuyor. az gaz veriyorum çok itme yapıyor gibi.yardımcı olacak varsa sevinirim.
  • 1.4 color edition otm aldım. inş sıkıntı yaşamayız.

• agah07 A kullanıcısına yanıt
    @agah07 teşekkürler
  • bende enjoy undan aldım 85 km de henüz. sorusu oln olursa yardım ederiz.

• ibiza polo dsg nedeniyle elim varmadı. i20 sanki corsa dan fazla yakar diye düşündüm. lpg li i20 olurdu aslında.

• Biz Yeni Corsa 2015 model essentia modeli aldık.Zorunlu olduğumuz için aldık o fiyatlarda en iyi araba denilebilir.Ama genel olarak bakıldığında araba fiyatları ederlerinin 2-3 kat üzerinde.
  • 47000 tl ye ne idüğü belirsiz 2009 civic alana kadar 2015 corsa aldım çevremdekiler hala anlamadı. neyse yaklaşık 5 yıl lastik triger akü derdi olmadan gezerim. siz ne diyorsunuz arkadaslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tric

@agah07 teşekkürler

1.4 ler tork konvertörlüdür tek kavrama değil. 1.3 dizel easytronic tek kavramadır.
  • opel corsa enjoy modelinden aldık.benzinli otomatik.cumartesi gunu teslim alicaz.ne diyorsunuz arkadaslar?1 yıl sonrada servisinde tup taktircaz.
  • hayırlı olsun. ben beyazını 49 A aldım. Size kaça maloldu acaba. bende seneye lpg düşünüyorum. zavoli olabilir.

• 1.3 Dizel otomatik ( easytronic 3.0 ) forum da bir kişiye denk gelmedik teknik olarak iyi ama kullanıcı yorumları daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 13 Ağustos 2015; 21:17:46 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.