Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
206.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1,2 70 hp essentia nın gerçek yakıt tüketimi nedir?
    fabrika verisi şehir içi 6,7 vermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanolur

arkadaşlar 1,2 70 hp essentia nın gerçek yakıt tüketimi nedir?
    fabrika verisi şehir içi 6,7 vermiş.

genelde şehiriçi fabrika verisine 1 litre ilave edilince kullanıcının genel ortalaması oluyor
  • 1.4 otomatik modelde 5 kişi olsak araba sıkıntı yaratır mı? güç anlamında bir sorun yaşar mıyım? tabii ki 180 le gitmeyi beklemiyorum ama klima açıkken 5 kişi içindeyken arabanı performansı ne olur acaba bir fikri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

1.4 otomatik modelde 5 kişi olsak araba sıkıntı yaratır mı? güç anlamında bir sorun yaşar mıyım? tabii ki 180 le gitmeyi beklemiyorum ama klima açıkken 5 kişi içindeyken arabanı performansı ne olur acaba bir fikri olan var mı ?

Konyada sorun yaratmaz ama Trabzonda allah yardımcın olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar. yol bilgisayarlarına pek güvenmemgü venmem. depoyu doldurdum yaklaşık 3 haftadır izmirde kullandım. 390 km olmuş 131 tl ye(4.50 den) tekrar doldurdum yaklaşık 100 km de 7.7 ortalama 35 kuruş. eşimi garajdan almaya gitmgitmiştim. 4 yetişkin bagajda 3 koca valiz 1 valiz de arka koltuk arasında çekiş gayet güzel. almak isteyenlere tavsiye ederim. lpg derdine değmez. eski aracım 97 astra sedan otomatik lpg li. onunla aynı yaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada araç corsa 1.4 otomatik 2015 enjoy 49000 alındı arkası oto dan alındı

• swashbucklerjr kullanıcısına yanıt
    1.2 motor 75 beygir corsa ile 5 kişi gittmiştik çok da rahatsız etmemişti. 1.4 hiç rahatsız etmez. Tabi vızır vızır kaçsın istersen 1.6 motor 125 beygir ve üstü olmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tropfen

Üstad, kazasız belası iyi günlerde kullanın.
    Kaça mal oldu?
    Easytronic 3.0 vites geçişlerini devir saatinin videosunu çekerek bize gösterebilir misiniz?
    Saygılar

Merhaba.

Aracın bana toplam maaliyeti 58.500-TL.
    200-300 lira daha azına alınabilirdi ama araç temin edemediğimiz için ekstra maaliyetleri karşılamak zorunda kaldım.

Vites geçişleriyle ilgili bir video çektim ama düz yol olmadığı için biraz sarsıntılı oldu, umarım iş görür.

Video -https://youtu.be/KWqPBofie1E

• opel corsa Essentia 1.4 otomatik 2015 almayı düşünüyorum arkadaslar sizin fikirleriniz nedir iyi veya kotu
  • essentia da şöför koltuğu sabit yukarı aşağı olmuyor sadece ileri geri var. enjoy al hız sabitleyici de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-578C28641 -- 5 Eylül 2015; 15:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugiboy

quote:

Kaça mal oldu?
    Easytronic 3.0 vites geçişlerini devir saatinin videosunu çekerek bize gösterebilir misiniz?
    Saygılar

Merhaba.

200-300 lira daha azına alınabilirdi ama araç temin edemediğimiz için ekstra maaliyetleri karşılamak zorunda kaldım.

Vites geçişleriyle ilgili bir video çektim ama düz yol olmadığı için biraz sarsıntılı oldu, umarım iş görür.

Hocam uzun Kullanım hakkında ilk izleminizi paylaşırsanız çok iyi olur

• Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa bu arabanın full hali 80.000 TL mi?
  • bugiboy B kullanıcısına yanıt
    Üstadım ilginiz için teşekkür ederim.easytronic 1.0 a göre çok daha yumuşak geçişe sahip bir araç.haziran ayında color edition + bixenon + ön arka park sensörü için 68bin lira fiyat biçmişti bana vardalar hem de 11 senelik müşterisi olmama 11 sene tüö bakımlarını orda yaptırıp 1.5 corsa parası daha gömmeme rağmen.sonra gittim 14 daha verip octavia style aldım.ama yenş corsa içimde bir uktedir.corsanın şehir içi rahatlığını hiçbir araçta bulamıyorum.yakıt olarak da arada 1 litre fark olacaktır şehiriçi.

Ancak octavia aldığıma pişman değilim dsg arıza çıkaracak bile olsa onun tadını aldım bir kere...
    Saygılarımla.

Eklemek istedim : videoda 4. Vites 2000 rpm 80 km/h 5. Vitese geçtiğinde çok ekonomşk uzun yol sürüşleri yapılır.tekrar güzel günlerde kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tropfen -- 6 Eylül 2015; 1:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah07

quote:

Orijinalden alıntı: bugiboy

quote:

Kaça mal oldu?
    Saygılar

Merhaba.

Hocam uzun Kullanım hakkında ilk izleminizi paylaşırsanız çok iyi olur

Merhaba.

İki farklı uzun yol tecrübem oldu. Her ikisi de olumlu.
    İlkinde izmir çeşme otobanı, ikincisinde de izmir istanbul yolunda kullandım aracı.

Öncelikle yüksek hızlarda ses izolasyonu konusunda herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Aracı alırken alt takımlara ses izolasyonu için bir uygulama teklif edilmişti almamıştım. Gereği yokmuş.

Merak ettiğim bir diğer nokta hıza duyarlı direksiyon konusuydu zira bu özellik önceki corsa'lar da yoktu. İstanbul yolunda manisa civarında 110-120 gibi bir hızla giderken son anda fark ettiğim bir fareden kaçabilmek için ufak bir manevra yapmak zorunda kaldım. Direksiyonun tepkisinde herhangi bir anormallik yoktu. Aracın yol tutuşu da bir hayli stabil. Herhangi bir kontrol kaybı hissi bende oluşmadı.

Şehir dışı kullanıma bağlı olarak yakıt tüketimimiz şimdilik 4.6 seviyesinde. Şehir içinde uzunca bir süre 4.8 civarında seyretmişti bilmiyorum rodaj süresinden sonra 4.5'lara inebilir mi.

Toplamda 600km civarında yol yaptık, şehir içi ve şehir dışı karışık. Yalnızca 1 defa vitesle ilgili kısa süreli bir kararsızlık anı yaşadık. Kalkış anında tatlı bir yokuş üzerinde aracı gaza basmadan sallandırmak istedim. Fakat yeterince çabuk hızlanamadığını düşünüp gaz verince araç sanki düşük vitesi yanlışlık tercih etmiş gibi durakladı. benzeri tepkileri eski astra easytronic aracımızda da yaşardık ama daha sık olurdu. Kısacası yokuş vb eğimli yerlerde easytronic yeterince başarılı degil ama eskisine göre çok daha iyi.

Bunun haricinde araçla ilgili karşılaştığımız olumsuz başka bir tecrübemiz şimdilik yok.

• quote:

Üstadım ilginiz için teşekkür ederim.easytronic 1.0 a göre çok daha yumuşak geçişe sahip bir araç.haziran ayında color edition + bixenon + ön arka park sensörü için 68bin lira fiyat biçmişti bana vardalar hem de 11 senelik müşterisi olmama 11 sene tüö bakımlarını orda yaptırıp 1.5 corsa parası daha gömmeme rağmen.sonra gittim 14 daha verip octavia style aldım.ama yenş corsa içimde bir uktedir.corsanın şehir içi rahatlığını hiçbir araçta bulamıyorum.yakıt olarak da arada 1 litre fark olacaktır şehiriçi.

Ancak octavia aldığıma pişman değilim dsg arıza çıkaracak bile olsa onun tadını aldım bir kere...
    Saygılarımla.

Eklemek istedim : videoda 4. Vites 2000 rpm 80 km/h 5. Vitese geçtiğinde çok ekonomşk uzun yol sürüşleri yapılır.tekrar güzel günlerde kullanın :)

Hepimiz için hayırlı olsun. Bilmukabele selamlar.

• m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=228277800&rnd=9885

• Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce annemle ortak 1.2 corsa almış bulunmaktayız, çoğunuz çekiyormu diye merak ediyordur, araç tek kişiylen cok rahat, dün otogara gittik arkada 5 kişi önde 2 kişi ve bagaj agzına kadar doluykende bi rahatsızlık vermedi, araçın çekişi gayet yeterli basıcam kaçıcam niyetiniz varsa üzüyor bunu söylemeliyim, onun dışında araç yeteri kadar sessiz gayet konforlu bir B sınıfı araç için, araçta karter koruma yok taktırıcagım malum türkiye yolları alttan darbe durumu falan için, aranızda taktıran var mı ne kadar fiyat aldınız?

• ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Targaryen -- 22 Şubat 2016; 21:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chicky123

Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce annemle ortak 1.2 corsa almış bulunmaktayız, çoğunuz çekiyormu diye merak ediyordur, araç tek kişiylen cok rahat, dün otogara gittik arkada 5 kişi önde 2 kişi ve bagaj agzına kadar doluykende bi rahatsızlık vermedi, araçın çekişi gayet yeterli basıcam kaçıcam niyetiniz varsa üzüyor bunu söylemeliyim, onun dışında araç yeteri kadar sessiz gayet konforlu bir B sınıfı araç için, araçta karter koruma yok taktırıcagım malum türkiye yolları alttan darbe durumu falan için, aranızda taktıran var mı ne kadar fiyat aldınız?

Bayiden 150 tl'ye taktırdım. ama bedava olması gerek. her şeyden para almaya başladılar bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

quote:

Orijinalden alıntı: Chicky123

Arkadaşlar merhaba 2 hafta önce annemle ortak 1.2 corsa almış bulunmaktayız, çoğunuz çekiyormu diye merak ediyordur, araç tek kişiylen cok rahat, dün otogara gittik arkada 5 kişi önde 2 kişi ve bagaj agzına kadar doluykende bi rahatsızlık vermedi, araçın çekişi gayet yeterli basıcam kaçıcam niyetiniz varsa üzüyor bunu söylemeliyim, onun dışında araç yeteri kadar sessiz gayet konforlu bir B sınıfı araç için, araçta karter koruma yok taktırıcagım malum türkiye yolları alttan darbe durumu falan için, aranızda taktıran var mı ne kadar fiyat aldınız?

Bayiden 150 tl'ye taktırdım. ama bedava olması gerek. her şeyden para almaya başladılar bunlar.

Merhaba, ben bugun 1.4 enjoy cevre görüş paketli aldım da bir soru sormayı unuttum tabi araç daha elime geçmedi sipariş verdm sadece . Arka park sensörü varmı ?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.