Şimdi Ara

Yeni Opel Astra Test (1.6 Active Select) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Araç çok güzel gerçekten. Ama benzer donanım ve motor seçeneklerinde Golf ile aralarında fiyat farkı yok gibi. Örnek vermek gerekirse:

Astra 1.6 180 HP Active Select Cosmo: 55.655 TL
    Golf 1.4 160 HP DSG Highline: 57.300 TL

Diğer tüm donanım ve motor seçeneklerinde de fiyatlar çok yakın. Kaldı ki bu modelde DSG avantajı var ve 0-100 hızlanması 180 HP'lik Astra'dan iyi.

Sonuç olarak önyargılı olabilirim ama Astra'nın açık ara daha güzel dış görünüşüne rağmen Golf alırdım. Yılların kalitesi. (2000 model Opel 1.2 Swing kullanıcısıyım)

Katılıyorum. Golf daha mantıklı bir seçim her ne kadar Astra'nın tasarımı daha güzel olmasına rağmen.
  • Yukardaki fiyatları görünce aklıma peugeot 308 sportium 1.6 thp 156 hp otomatik geldi , sanırım 41 bin liraya bırakıyorlar aracı Tabii yeni astra ve golf bence kalite olarak bu araçtan üstündür ama arada astra ile 14 milyar golf ile 16 milyar fark var Performans ve donanım olarak bu iki arabadan da aşşa bi araç değil param olsa 16 milyar üste verip golf almam hepsi c sınıfı araç sonunda
  • Bende test ettim 1.6 115 hp olanı. Performansı bana kötü geldi ama araç gayet güzel, içinide beğendim. Direksiyon sertliği şehir için için iyi. Fazla hızlanıcak yol yoktu o yüzden pek yol sesi deneyemedim. Otomatiği dsg'den sonra kötü geldi ama normal biri için yeterli. Tek kötü yanı bu otomatiği 1.6 180 hp yede koymuş olmaları. Forumda 1.6 turbo kullanıcısı arıyorum yorumlar için ama bulamadım, eğer performansı iyiyse manuel 1.6 turbo+cosmo+sunroof+navi almayı düşünüyorum çünkü bu fiyattaki kıyasları içinde cidden güzel yapmışlar astrayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 31 Ekim 2010; 1:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Yukardaki fiyatları görünce aklıma peugeot 308 sportium 1.6 thp 156 hp otomatik geldi , sanırım 41 bin liraya bırakıyorlar aracı Tabii yeni astra ve golf bence kalite olarak bu araçtan üstündür ama arada astra ile 14 milyar golf ile 16 milyar fark var Performans ve donanım olarak bu iki arabadan da aşşa bi araç değil param olsa 16 milyar üste verip golf almam hepsi c sınıfı araç sonunda

Seni bu forumda yaşatmazlar. Demedi deme.

• Bu fıyatla golfle atışma ihtimalı yok bu aracın ya en az fıyatlarda 5 lıra asa cekcek bıde satısta parazlıkla 2 daha ıncek yada bole sadece forumlarda mıllet bırbırıne onercek ama cıktıgın zaman yollarda goremıyceksın. Golfun tsi motoru oldugu surece dsg gıbı bır şanzumana sahıp oldugu surece astra dısardan heybetlı gorunuyor demekten oteye gıdılmez.....Dısardan bakıldıgında golften buyu gorunen bu arac ıçmekan olarak golften kucuk(umarım yanılmıyorum 20 cmlık bı kucukluk soz konusu iç mekanda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Bu fıyatla golfle atışma ihtimalı yok bu aracın ya en az fıyatlarda 5 lıra asa cekcek bıde satısta parazlıkla 2 daha ıncek yada bole sadece forumlarda mıllet bırbırıne onercek ama cıktıgın zaman yollarda goremıyceksın. Golfun tsi motoru oldugu surece dsg gıbı bır şanzumana sahıp oldugu surece astra dısardan heybetlı gorunuyor demekten oteye gıdılmez.....Dısardan bakıldıgında golften buyu gorunen bu arac ıçmekan olarak golften kucuk(umarım yanılmıyorum 20 cmlık bı kucukluk soz konusu iç mekanda)

çekmeköy gedızlerde hazıran ayında binmıstım,arabanın iç kalitelı olabılır
    ama 5 dk dan fazla durulmaz,baya dar bır araba,arka koltuklarda oturunca sankı kafese gırmıs gıbı hıssettıyor,tasarım güzel ama iç mekan dar böyle tahmın etmıyordum
    golf,tasarımı sıkıcı olabılır ama bu sayede görus acıları cok net,ferahlık var araba,

• vites yoluna bende bayıldım açıkçası
  • sizce golf 1,6 dsg mi yoksa astra 1,6 otomatik viteslimi tercih etseniz hangisini tercih edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt1907

sizce golf 1,6 dsg mi yoksa astra 1,6 otomatik viteslimi tercih etseniz hangisini tercih edersiniz

Aralarında dağlar adar fark var. Birisi 102HP diğeri 180HP. Tabiki Asrta denir.

Fakat 1.4 TSi DSG ile 1.6T Active Select i kıyaslarsan o zaman herkese göre yorumlar değişir. Fakat TSi motora LPG uygulanamaması gibi bir handikap var ortada...
  • 1.6 lt 180 ps model lpg ile uyumlu mu gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

1.6 180 hp(LPG uyumlu bir motor) + Landi Renzo

İstersen ekonomi istersen performans : )

Hem ekonomi hem performans

motor gücü yüksek pekala performanslı olur lpg de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

1.6 lt 180 ps model lpg ile uyumlu mu gerçekten?

astranın bütün motorlaarına uyumlu(1.4 ve 1.6 turbo dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz
    Fakat bindiğimde o kadarda abartı bir performans göremedim. Kötü demiyorum kesinlikle fakat 2.0 FSi 150hp Passat'tan daha iyi olduğunu ne yazık ki söyleyemem.

115 hp atmosferik insignia sürmüş olmayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz
    Fakat bindiğimde o kadarda abartı bir performans göremedim. Kötü demiyorum kesinlikle fakat 2.0 FSi 150hp Passat'tan daha iyi olduğunu ne yazık ki söyleyemem.

115 hp atmosferik insignia sürmüş olmayasın

Aracın arkasına 1.6 ve TURBO yazmadılarsa sonradan 1.6T 180hp modelini test ettim

• arkadaşlar bende bu aracı gittim inceledim gerçekten çok güzel iç donanımı göz alıcıydı 1.6 180 tadından yenmez normal olursa 1.4 140'ta yeterlidir Sayın @ joushkun test sürüşü için form filan doldurdunmu herhangibir ücret talep ettiler mi filan detaylı bahseder misin bende test edeceğim kısmet olursa haftasonu saygılar
  • astra ların her şeyini beğendim de bir tek koltuk kumaşını beğenemedim çok dandik duruyo
  • hortlatma mode=on

Bu araç için (1.6 115 HP Active Select Sport Pack) 47bin fiyat aldım. Alınır diyenler
  • Hort süper olmuş
  • Ben de düşünüyorum almayı 2010 1.6 enjoy plus 115hp active select. 100binde alacağım şanzıman sıkıntı çıkarır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.