Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guida

    quote:

    Orijinalden alıntı: 10mehmet

    Allah sabır versin ben aracimi tam 77. Gunde aldim cekilen sure insanı gercekten arabadan soğutuyor araba hevesiniz araba gelmeden tükeniyor


    Merhaba hocam ;

    Arefe günü bayiiye gittiğimde ekrandan sipariş araçları gösterdi bana ST'si. Baktım 8 tane kalmış kala kala. Onlardan biri benim, diğer ikisi kardeşlerimin. Ağustosta fabrika tatile girdiği için Temmuz'da mutlaka gelir dedi. Şu an ekran güncellenmemiş ve ekranda üretim aşamasında gözüküyor halen. ST'nin dediğine göre Cuma günü bir bakarız araç teslimatta diye gözükür dedi. Ekranın güncelenmesini bekliyoruz dedi. 70 gün olmuş halen üretilmemiş araç, yuhh yani..



    Vallahi benim durumumda sizden farksız değil. 23 Nisandavermiş olduğum sipariş en son 24 Haziranda gümrüğe girmişti. Bayram öncesine kadar araç gelmemişti daha. Bayram öncesi alamadığım aracı artık hiçte heyecanlı beklemiyorum. Bayram öncesinden 0 faiz kredi işini bile hallettim. Opel Türkiye araç faturasının bile kesildiğini söyledi ama araç piyasada yok. 16 Temmuzda 12 hafta doluyor. Adamlar sözleşmedeki 12 haftayı dolduracaklar heralde. Hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bunkerops

    Trafik polisi bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla: cezalar plakaya yazılıp ruhsat adresine postalanıyor, postacı ceza makbuzunu adrese getiriyor(getirmesi gerekiyor), sizi adreste bulamazsa not bırakıp muhtarlığa bırakıyor, bir hafta süreyle muhtarlıktan alabiliyorsunuz. Tebliğ tarihi muhtarlığa bırakıldığı tarih oluyor. ceza her ay %5 faiz işliyor ve ceza miktarı 2 katına ulaşınca duruyor. yıl 2016 ama durum bu maalesef.

    Dediklerinizi biliyorum fakat ben ikamet adresim de değilim, tebliğ edildi ise de bilemiyorum. Yıl 2016 ceza mantığı 1016 malesef...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Av. Bekir

    Tebligat yapıldığı tarihten itibaren indirimli olarak ödeme yapabilirsiniz. Tebligat, Tebligat kanuna göre adreste bizzat yapılması icab eder ancak muhattabın adreste bulunmaması sebebiyle aynı konutta yaşayan ehliyetli(görünüş itibariyle tebligatın ne demek olduğunu anlayabilecek) bir kişiye tebliğ edilebilir. Adreste kimse yoksa MERNİS adresinizin kayıtlı olduğu mahallenin muhtarına yapılır. Muhtara yapılan tebligat bizzat tebliğ edilmiş sayılır. Muhtara yapılan tebligatın bildirilmesi için kapıya buna ilişkin not bırakılır.

    Sizin cezanız tebliğ edilmediği anlaşılıyor. Ancak ihtiyaten tebliğ olup olmadığını muhtarınızdan sorun, şayet yapılmış ise ve süre geçmişse usulsüz tebliğ yapıldığından bahisle mahkemeye başvurabilirsiniz.
    Diğer cezalarla ve tüm hukuki işlerde süre tebligat ile süre başlayacağından elinize geçmeyen tebligat ile ilgili evham yapmayın. E-devlet yahut başka bir vasıta ile öğrendiğiniz anda tebliğ almış olmazsınız. Tebligatı bekleyiniz.

    Şu an tebliğ yapılacak adreste değilim, daha önce kapıda herhangi bir uyarı etiket görmedim. Ben tatildeyken (bugünlerde) yapıldıysa da bilemiyorum. Muhtara bırakma kanunun yazan zihniyeti de alkışlıyorum. Durup durup muhtarmı arayacaz? Mahallenin kuruyemişçisi bile sms atıyor iken EGM yi alkışlıyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutoz

    Cam kaldirma dynamic de var. Kumanda Acma veya kapamaya uzun sure basili tutarsan acar kapatır.

    Kapıları kitleyince camları otomatik kaldırmıyor. kumandadan olduğunu herkes biliyor.
    Yazıyı dikkatli okumadınız herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Yeni Opel Astra K (ANA KONU)


    Dizel otomatik .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan-07 -- 8 Temmuz 2016; 3:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1922 km yol yaptım toplamda git gel.
    950 km yolu 20 saate gidip tam 10 saate mola dahil geldim.
    Genelde 160 geldim yol boştu sabah 6 da çıktım 16 da sefaköydeydim(İstanbul)
    Gittiğimde 5.2
    Gelirken biraz bastığım için 5.5
    Bu mesafeyi 500 TL yakıt alarak katettim.
    25 kuruş civarı yakmış oldu klima ful açık.
    Trafik olmadığı Zaman araba çok zevkli yanımdakilere vermedim 10 saat kullandım gelirken ve biraz daha yolum olsaydı keşke dedim.
    En fazla 185 gördüm 145 den sonra uyarı veriyor taraf algılanamadı diye. Kör nokta devre dışı kalıyor.
    Sol şeridi kapattım uzunları yaktım arkadan yaklaştığım araçlar hemen sağa geçti👍
    Araçta artık kapı sesleri vs. Yok.
    Tek rahatsız olduğum konu ön takımlardan gelen lokurtular ama onuda gelirken pek duymadım.
    Araç 160-180 le giderken hiç hissetmedim onları.
    Yanımdakiler korktuğu için 200 geçemedim bidakine artık☺
    Aracın hızlanması çok iyi gaza biraz dokununca 150 görüyorum hemen.
    Arka koltuklar ve arka mekan geniş çocuk yastık yorgan uyudu yol boyu rahat rahat, bagaj biraz küçük idare ettik onuda.

    Klima çok iyi soğutuyor.
    Yolda telefonu araca bağlayıp YouTube den fıkra filan açtık (sadece ses) sıkılmadan geldik.
    Birazda kırmızı Leon wv cc ile yarıştık bi baktık istanbuldayız
    Trafik olmayan yolda bu araba bi harika bas git
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akrep3484 -- 8 Temmuz 2016; 4:24:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sabah ya da akşam saatlerinde güneş yatay konumdayken gösterge paneline gelen güneş ışığından dolayı göstergelerdeki cam veya mika parlama yapıyor ve sürat ve devir göstergesi net görülemiyor.Dikkat eden oldu mu? Asra j de hiç dikkatimi çekmeyen bir durumdu ki muhtemelen parlama yapmıyordu. Fakat o araçta camlar 2 numara cam filmi kaplıydı bu araca henüz işlem yaptırmadım. bir ihtimal de sürat ve devir göstergelerinin koruma camları ya da her neyse, onların açısından kaynaklanıyordur.
  • Akrep3484 A kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle geçmiş olsun, uzun bir yol yaptınız sağ salim döndünüz.umarım tatilde hoşça vakit geçirdiniz. sormak istediğim yol bilgisayarının verisi ile gerçek depo verisinde sapma 100km ortalamsında kaç lt oldu. biliyorsunuz şehir içinde fark 0, 5lt ile 1 lt arasında değişebiliyor.
  • Dinamik aracın ön camları arka camların tonuna getirmek için film yaptıracağım, uygulama yaptırıp (yalnız ön camlara) tonundan memnun olanlardan cam filmi marka ve kod yardımı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AFL den sonra aracın farları çok yavan geldi.En azından düşük hızlarda dönüşlerde dönüş içini aydınlatmak için sis farı devreye girebilirdi kaldı ki alt segment(B segmenti)bir çok markada mevcut bir özellik.örnek:clio,polo vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç direksiyonundan tümseklerden geçerken gelen ses için yazmıştım ama arada kayoldu, konuşan oldu mu bu konuda st ile
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin geçmiş bayramını tebrik eder hayırlara vesile getirmesini temenni ederim. Opel Astra k 1,6 Dizel otomatik araç aldım Yalnız Vw nasıl satış temsilcileri nasıl artis ise opel in satış temsilcileri de öyle tam bir rezalet yalancılık işlerine işlemiş inanın birçok firmayı gezdim ilgili olan sadece fiat geldi diğerlerin hepsi aracı satana kadar paspas vs verecem diyen kişi telefonları bile açmıyor ve halen göndermedi yazıklar olsun ülkemizin kaderi bu galiba dürüst insanlar bulmak zor inanın. şuan araç 1000 km yaklaşık ortalama tüketimim 100 km de 4,5 buda fabrika verisiyle eşit nerdeyse almadan önce kafamda sizler gibi soru işaretleri vardı ama iyi ki almışım. Golf ve Astra arasında kalmıştım ama golf ün fiyatı ve donanıma bakınca geride kaldı şükür sorunsuz şuan araç Allah herkese gönlündeki araca sahip olmayı nasip etsin kazasız ve belasız sürüşler dilerim. Araç yol tutuşunda muhteşem eski aracın Mitsubishi colt 1,5 benzinli otomatik araç dı çok gezerdim benzine de o denli para verirdim. Colt u agresif kullanırdım gezmediğim yer nerdeyse kalmadı il il gezdim hep, dizel araçı alırken pahalı alıyorsunuz ama yakıta bakınca karşılığını bir nebze alıyorsunuz gibi zaman daha iyi gösterecek keşke ülkemizde akaryakıt fiyatlarından alınan vergiler düşsede benzinli araca binsek, son olarak amatör olarak kardeşim ile bir video çekmiştik ilgisi olan izler tekrar kazasız belasız sürüşler dilerim herkese. https://www.youtube.com/watch?v=KhXSzzPDvVo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliof

    arkadaşlar dizel astra k için 15bin bakımı ne kadar tutuyor? bilginiz varmı? yarın servise gideceğim..

    bende bugün fiyat aldım 830tl indirimli 800tl bana çok geldi
  •  Yeni Opel Astra K (ANA KONU)
    Arkadaşlar geçen günlerde yazmıştım , 1 haftalık aracımda konsolda home tuşunun solunda @şöyle bir kırmızı nokta var servise göstereceğim. Turbo sesi ve radyodaki yazılım hatası da sinir bozucu. Ayıp küçük de olsa sonuçta 0 arabayı böyle şeylerle karşılaşmamak için alıyorsunuz. Ne yapmamı tavsiye edersiniz bu tip bi durum yaşamış olan var mı?
    edit: resim büyümezse link:https://goo.gl/photos/zUvWWCRxh8zvUPJ99



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 8 Temmuz 2016; 11:39:03 >




  • wade96 kullanıcısına yanıt
    Kırmızı nokta için, o bölmeyi değiştirirler.

    Bende de şu noktada krom çıkıntı var. (Krom çerçevenin hemen altı ve bitişiği, krom ile plastik arasında, artık tırnak mıdır nedir bilemedim)

     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)
  • Arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun,

    Daha önce sormuştum fakat derdimi tam anlatamadım, şimdi video var :)

    https://youtu.be/y3TBYwBnDTw

    Dizel aracı olanlar bakabilir mi? Bu ses normal mi?

    Araç sıcak uzun yoldan sonra el freni çekip rolantide bekleyince bu ses geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar rodaj sonrası servisde yağ değişimi yaptıran var mı . fiyat ne kadar olur. st rodaja filan gerek yok dedi ama içim rahat etmiyor.
    st'ne güvenemiyorum
    dynamic aracıma shark anten hediye istedim. parasını versen bile takmanı tavsiye etmem, sonra çekmiyor diye geri gelirsin dedi. açıklama olarak da excellence modeller arka cam rezistansını anten olarak kullanıyor diyor.
    ama takip ettiğim kadarıyla shark alıp takan çok kişide var forumda.
  • dehsetim.ben kullanıcısına yanıt
    15000km'ye kadar hiçbirşey yapmanız gerekmiyor. Bazı bayilerin 3000km'de yaptığı bakımda tamamen göz boyama, yağ su o bu hiçbirşeyini değiştirmeden sadece bakıyorlar. Sadece sizin bir şikayetiniz varsa ona müdahale ediyorlar. Şikayetleriniz için zaten öyle 3000km filan beklemeniz gerekmiyor. Zamanınız olduğunda gidip garantiden yaptırabilirsiniz.

    Bu shark anten normal anten olayıda bence saçmalık. Bizim 97 vectrada bile arka cam rezistansında anten vardı ve gayet güzel çekerdi. Şimdi niye bu antenler kullanılıhor anlamıyorum. Excellence dynamic filan fark etmiyor navi900 olmayan bügün astralarda normal anten var benim bildiğim.(sonradan takılanlar hariç)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bizim dizel otomatiklerin sanziman yag degisimi kac bin km yada kac yilda yapiliyor servisten bilgi alan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.
    1.6 cdti otm. aracımın 15000 bakımı için istanbulda odak ve gürses'i aradım. Odak 830 tl. Gürses 920 tl. fiyat verdi. Gürses yağ olarak PO kullanıyormuş. Kendi yağımı getirirsem 260 tl. düşeriz ama mişteri kendi yağını getirmiştir diye not düşeriz dedi. Garantide sıkıntı olmaz diyemem demeyi de ihmal etmedi. Odak, yağ olarak GM dexos kullanıyormuş. Bir iki yerden daha fiyat alıcam. Başka bakım fiyatı alan arkadaşlar da lgi verirlerse güzel olanilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.