Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.6 dizel enjoy 2016 otomatik ve duz icin fiyat alan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladim, erdemir benim evime 5 dk. Araci babam kendine aldı. Odak ile anlasmis. Hayirlisi artik bakalim arac nasil gelecek. Bizede surpriz olucak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Kazasız belasız binmeniz dileğiyle hem sizin hem babanızın. Nasipten öteye yol gitmiyor. Demek nasibiniz Odaktanmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 7 Temmuz 2016; 0:16:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler sizin içinde umarım oyle olur. dizele alıştım tekrar benzinliye gecersem sonu ne olur bilmiyorum, hele 150 beygir gaza gelirim tutamam kendimi benzin oluk oluk gider :)
  • oy61 O kullanıcısına yanıt
    sizinle aynı fıkırdeyim octavia satarken piyasasını korurmu korkusu, yaşlı arabası olarak nitelendirilmesi ve seneye kasa degıstıtrırmı stresi, fordun kasvetlı olusu (ama herkes gaz tepkılerını ve yol tutusunu begenmıs), astranınsa orta paketınde ıstenılen konfor ve bagaj hacmını verememesı ama degerını kaybetmemesı, bırazdaha genc gorunup en azından bı kac sene daha kasa degstırmeyecek olması en kritik noktalar. dediğim gibi diğer ıkı araclada bı test surusune cıkıp kesın karırımı vericem. buyuk ıhtımal octavia ve astra arasında gececektır bu kapısma benım ıcın
  • 1.4 turbo dynamic model aracı bayramdan önceki hafta aldık, fakat konsolda radyo tuşlarının olduğu yerin solunda ( home tuşunun birkaç cm solu ) kırmızı bir nokta var mı sizde de yahu? İlk günler sensör falan sanıyordum ama baya baya bir leke tarzı bişey olduğunu düşünmeye başladım.
  • Arkadaşlar merhaba tümsekten geçerken yada bozuk yolda giderken direksiyondan yada belkide göstergelerin ordan gelen çıt çıt şeklindeki ses için servisle konuşan oldu mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetindurak -- 8 Temmuz 2016; 10:23:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: from_anatolia

    Araclar Almanya'da uretilmiyor. Almanya'daki fabrikayla alakasi yok Astra K'larin hocam.


    Merhaba Hocam ;

    Benim aracım Almanya'da üretiliyor. Almanya ile görüşmelerim oldu hem telefonla hem yazışma ile. Küresel Destek Müdürü, Ürün tedarik müdürü, Müşteri Hizmetleri Yöneticisi vs. 200'e yakın e-mail var elimde karşılıklı yazışmalar yapılan Almanya ile. Aracım şu an Almanya'da bu kesin bilgidir hocam. Yöneticilerden teyit aldım çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 7 Temmuz 2016; 8:42:45 >
  • guida kullanıcısına yanıt
    Enteresan hocam vallahi. Neyse araciniz gelsin hayirlisiyla da bakariz sasi numarasindan ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guida kullanıcısına yanıt
    Allah sabır versin ben aracimi tam 77. Gunde aldim cekilen sure insanı gercekten arabadan soğutuyor araba hevesiniz araba gelmeden tükeniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Eren Tekin ile ilgili şöyle bir bilgiyi de ben vermek istiyorum. Leon, Golf ve Astra tanıtım videolarında Astra Leon'dan iyi, Leon Golf'den iyi, Golf Astra'dan iyi dedi. Açıkcası bu muhabbetlerinden sonra ciddiye almıyorum ben de.

    Bu arada yeni nesilde Watts linkinin durumu nedir bilmiyorum bir J kullanıcısı olarak ama OPC modelinde hypestrut'ı kaldıracaklarını söylediler. Araç zaten hafiflediği için gerek kalmadı şeklinde bir açıklama da bulundular. Tabi bir de kasanın boyutlarınn değişmesi ile önceki nesil diferansiyel kilidinin uymaması da var.

    Bu arada bu kadar Opelci'yi bulmuşken sorayım. J kasa GTC OPC bulmak mümkün müdür Türkiyede?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10mehmet

    Allah sabır versin ben aracimi tam 77. Gunde aldim cekilen sure insanı gercekten arabadan soğutuyor araba hevesiniz araba gelmeden tükeniyor


    Merhaba hocam ;

    Arefe günü bayiiye gittiğimde ekrandan sipariş araçları gösterdi bana ST'si. Baktım 8 tane kalmış kala kala. Onlardan biri benim, diğer ikisi kardeşlerimin. Ağustosta fabrika tatile girdiği için Temmuz'da mutlaka gelir dedi. Şu an ekran güncellenmemiş ve ekranda üretim aşamasında gözüküyor halen. ST'nin dediğine göre Cuma günü bir bakarız araç teslimatta diye gözükür dedi. Ekranın güncelenmesini bekliyoruz dedi. 70 gün olmuş halen üretilmemiş araç, yuhh yani..
  • Şu plaka olayını soracağım size. Benim oturduğum ilçede istediğim bir plaka var ( Taraftarı olduğum takıma ait ) ben alabiliyorum oturduğum adrese bakılırsa. Fakat bayii diyorki, plakayı biz almıyoruz, sırada ne varsa onu alıyoruz. Böyle saçmalık olurmu anlamış değilim. Örnek vermek gerekirse Toyota Sonkar Avcılar'dan aldığım Toyota Yaris arabam ile ilgili çok iyi hatırlıyorum. Almak istediğim plakayı muameleci benim için almıştı ( Taraftarı olduğum takıma ait plakayı ) beş kuruş parada vermedim muameleciye, teklif ettiğim halde almadı. Nasıl oluyorda Opel biz alamıyoruz, sıradaki neyse onu kabullenmek zorundasınız der. Bu nasıl bir iş anlamış değilim.

    Bayinin bu saçma uygulamasından dolayı alamıyorsak, benim trafik şubeye nasıl bir donanımla gitmem gerek, ne zaman gitmem gerek..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guida


    Şu plaka olayını soracağım size. Benim oturduğum ilçede istediğim bir plaka var ( Taraftarı olduğum takıma ait ) ben alabiliyorum oturduğum adrese bakılırsa. Fakat bayii diyorki, plakayı biz almıyoruz, sırada ne varsa onu alıyoruz. Böyle saçmalık olurmu anlamış değilim. Örnek vermek gerekirse Toyota Sonkar Avcılar'dan aldığım Toyota Yaris arabam ile ilgili çok iyi hatırlıyorum. Almak istediğim plakayı muameleci benim için almıştı ( Taraftarı olduğum takıma ait plakayı ) beş kuruş parada vermedim muameleciye, teklif ettiğim halde almadı. Nasıl oluyorda Opel biz alamıyoruz, sıradaki neyse onu kabullenmek zorundasınız der. Bu nasıl bir iş anlamış değilim.

    Bayinin bu saçma uygulamasından dolayı alamıyorsak, benim trafik şubeye nasıl bir donanımla gitmem gerek, ne zaman gitmem gerek..

    Hocam proforma faturayla gitmeniz lazım, şasi numarasıyla eşleştirecekler seçeceğiniz plakayı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar dizel astra k için 15bin bakımı ne kadar tutuyor? bilginiz varmı? yarın servise gideceğim..
  • Toyota Yaris aracımda müziği açtığınızda içinde duramazsınız. Bir kaç arkadaşımdan duyduğum sözler " Anfiyi nereye koydun" diye Sesi %70 açınca dahi içerde konuştuklarınızı anlamanız mümkün değil. Alt segment bir araçta müzik sistemine inanılmaz önem vermişler. Şirinevlerde Modifiyecilerin olduğu bir sokakta arkadaşım var tesisat işiyle meşgul. Ona gösterdim adam kulaklarına inanamadı, bu araçtan bu ses nasıl çıkıyor diye... Astra içinde sesin tatminkar olmadığı söyleniyor, açıkçası bende merak ediyorum Astra'nın müzik sistemini. Tatminkar çıkmadığını söyleyen kişilere bir ricam var, altta yer alan müziği Astra'da dinlediğinide bu fikriniz değişecekmi bi öğrenmek isterim. Tiz ve Bass'ın en iyi yoğrulduğu müzik.

    https://www.youtube.com/watch?v=WegeRJiZKMI

    Bu kanaldan nasıl mp3'e çeviri yapılır google amcaya yazın karşınıza çıkacaktar. Birde bu şarkıyı Astra'da dinleyin bakalım. Ben son ses Yaris'de açınca bu şarkıyı, mahallede herkes pencerelere çıkıyor, parti arabasımı geçiyor bu ne gürültü diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 7 Temmuz 2016; 13:36:09 >




  • aliof A kullanıcısına yanıt
    Fiyat aldığınızda yazabilir misiniz? Benimde merak ettiğim bir konu periyodik bakım masrafı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben benzinli için sormuştum "700 civarı" gibi yuvarlak bir cevap vermişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemcem0

    quote:

    Orijinalden alıntı: Akrep3484


    quote:

    Orijinalden alıntı: cemcem0

    arkadaşlar excellence modeline sahibim, yan aynaların otomatik kapanma özelliği yokmu acaba ??

    Otomotik kapanmadan kastınız kapıları kitleyince aynaların kapanması ise yok.
    Ayrıca camlar açık kalınca kapıları kitliyor ama camları kaldırmıyor ancak kumandadan kapatabiliyoruz.
    Bunlar çok büyük eksiklik. Özellikle cam kaldırma.

    evet dostum dediğin gibi, arabayı kitleyince yan aynaları kapatmayı demiştim, cevap için teşekkürler. içeri düğmeden kapatabiliyoruz ancak. kitlenince cam kaldırmada eksiklik aynen, bunlar ufak şeyler gibi görünsede, bu ayrıntıları atlamasalar kullanıcı tarafından daha olumlu yanıt alabilirlerdi...

    1998 model g kas astra cd aracımda bu özellik vardı.2005 model h kasa enjoy donanımlı aracımda bu özellik yoktu, ancak anahtar üzerindeki kilitleme butonuna basılı tutunca camların kapandığını öğrendim ve bu durumun donanımla ilgili olduğunu düşündüm, ta ki 2013 model j kasa cosmo donanımlı aracımda da aynı durum ile karşılaşıncaya kadar. sonradan öğrendiğime göre (yorum da olabilir, kaynak veremeyeceğim şu an) emniyet açısından camların kontrolsüz olarak kapanmasının sakıncalı olduğu değerlendirilip, bu uygulamadan vaz geçilmiş. Açıkçası başka da mantıklı bir sebep göremedim.sonuçta 1998 model donanımlı araçta var olan özellik sonraki 3 nesil araçta çeşitli donanım seviyesindeki araçlarda yok.




  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Trafik polisi bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla: cezalar plakaya yazılıp ruhsat adresine postalanıyor, postacı ceza makbuzunu adrese getiriyor(getirmesi gerekiyor), sizi adreste bulamazsa not bırakıp muhtarlığa bırakıyor, bir hafta süreyle muhtarlıktan alabiliyorsunuz. Tebliğ tarihi muhtarlığa bırakıldığı tarih oluyor. ceza her ay %5 faiz işliyor ve ceza miktarı 2 katına ulaşınca duruyor. yıl 2016 ama durum bu maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.