Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (2078. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
41.543
Cevap
297
Favori
2.478.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ankarada özel servis var mı hocam iyi bildiğiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

Istanbulda var hocam da ankarayi bilmiyorum malesef. Ama işini iyi yapan bir bosch servis bile işinizi görür diye düşünüyorum fiyati uygun olmak şartıyla çünkü onların kendi aralarında bile fiyat farkı olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    "...Hem bu memleketin ekmeğini yiyeceksiniz hem suyunu içeceksiniz hem de kanımızı içen düşmanlarla beraber olup milletin başına bomba yağdıracaksınız. Bu memleketin ne kadar haini, bölücüsü varsa, Oğuz’un da bitmeyen, tükenmeyen eri vardır..."
  • snurce kullanıcısına yanıt
    Bu motoru benzinli GM motoru , psa motoru olmadığından ve bir geçiş motoru olduğundan ustası azdır
    Bunu Opel den anlayan bir yere adam gibi bilgisayara bağlatıp çözmek gerek
    Daha önce benzinli Opel kullanmadım ama dizel Opel 10 yıl kullandım , motor gücü azaltıldı uyarısı ya partikülden ya da turbo hortumundan yaşamıştım. Ama silkeleme ve motor sesi olarak bir kez yaşadım ki bunu İstanbul’da 2 yetkili servise anlatamayıp yurt dışında yolda kalmıştım , orada servis bilgisayara bağlayıp garantiden parçayı değişmişti ve sorun gaz pedalıydı , sonra toplam 2-3 kez değişmişti sanırım garantiden , 1.6 cdti ilk grand sport insignialarda kronikti , 1.5 d makyajlı da bu sorun yoktu
    Bilgisayardan hata geçmişlerine bakılması gerekir
    Netice de motor gücü kısıtlamanın birden çok nedeni olabiliyor , makyajlı 1.5 d de ise termostatdan motor gücü kısıtlanmıştı mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.