Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.492
Cevap
300
Favori
2.415.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15711572157315741575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk2017

Arkadaşlar arabadaki hız 80 i geçince rüzgar sesi duymaya başlıyorum...Forumda bu konuda kimi şikayetlerin olduğunu gördüm.
    Ses e sebep olan sol dikiz aynası mı, sol ön kapımı. arabamda kaput keçesi yok bu mu yoksa sese sebep olan. Bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum
    (Bu arada sel ve doludan etkilenen forum arkadaşlarımıza da geçmiş olsun.)

Anlaşılan bu sorunu sadece ben yaşıyorum ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar arabadaki hız 80 i geçince rüzgar sesi duymaya başlıyorum...Forumda bu konuda kimi şikayetlerin olduğunu gördüm.
    Ses e sebep olan sol dikiz aynası mı, sol ön kapımı. arabamda kaput keçesi yok bu mu yoksa sese sebep olan. Bilgisi olan varsa cevaplarını bekliyorum

Hocam mevcut rüzgar sesi var da diğer aracımız C-Max'ten alışkın olduğum için çok etkilemedi beni hatta daha az ses var diyebilirim. Kaput keçesini ben de düşünüyorum. Opel servisleri 350 TL diyorlarmış sanırım da ben sormadım henüz.

• quote:

quote:

Bende'de var sol kapıdan geliyor gibi ses.
  • Ses konusunda Yok yok dedim nazar değdirdim kendi kendime sol kapıdan aşırı geliyor bozuk,kasisli yollardan geçerken esneme genleşme oluyor gibi bir ses

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Aracının arkasına şu meşhur yalancı biri sağda biri solda egzoz olan difüzörden taktıran var mı? Bayiden çıkardığımdan beridir arkası gözüme aşırı boş görünüyor. O difüzör yapıştırma mı yoksa vidalanıyor mu?

Örnek için mesela:
    https://www.x-tremetuning.com/opel-astra-k-plastik-egzoz-gorunumlu-difuzor-2015-sonrasi/

Bi malzeme bu kadarmı kötü olur. Bunu taktıracağına boş kalsın dostum.

• eisenberg kullanıcısına yanıt
    Mesaj silinmiş tahrik edici nedenlerle neyse. Sana tek kelime hakaret etmiyorum.

Konuyu sulandırırsan muattabım olamazsın zaten. Daha yazdıklarını açıklayamıyorsun. İki katına alır düşünmez hansdan medet umar falan bişeyler anlattın. Burada hepimiz arabalarımızı iki katı fiyatına aldık. Mesajları sildirmekle şikayetlerle uğraşacağına biraz ciddi ol yazdığının arkasında dur.

Yabancı forumlara yazdıklarımla dalga geçiyorsun ama sözde burda herkese yardım etmek için yazıyorsun.

Can you buy the oil yourself and have a local garage change it.

Burada yağı kendi evindeki garajda değiştir demiyor. Doğrusunu arkadaş yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supergokhan -- 1 Ağustos 2017; 2:47:20 >
  • 1.6 200 araştırması yapmaktayım daha öncede düşündük nasip olmamıştı şu sıralar mantıklı bulduğum bir araç fiyatına göre.

Kronik sorunlar hakkında kullanıcısı ne söyleyebilir yardımcı olabilecek var mı ? Alırsam nelerle karşılaşabilirim ? Motor cidden performanslı ve uygun geliyor 5-6 sene binip satarsam 200 lük satışta sıkıntı yaratır mı ? Bunuda sorayım sorunlar harici. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Ben ankara fibersanda yaptırdım. 250 TL idi malzeme kalitesi iyi sayılır. İnternette satan birçok yer var. Odak dynamics e bakın.

• @guida Piyasada ki ürünlerin hepsi böyle hocam

@supergokhan Ankara bana hayli uzak hocam. Odak Dynamics ile GTC'yi yarın arayacağım.
    Plastikler fiber kadar kolay kırılmaz. Malesef hiçbiri pek kaliteli değil guidanın dediği gibi amaç görsellik. Sıkılınca ordan çıkardığınız parçayı geri takabilirsiniz.

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende 12000 kmde dynamic dizel otomatik var. Herhangi bir opsiyonu yok. Kaza boya degisen yok sukur.

Ben ALLAH korusun acil bisi olmazsa 90. Hatta 93 den asagi vermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mak. Müh. 2005

Valla hocam bende 12000 kmde dynamic dizel otomatik var. Herhangi bir opsiyonu yok. Kaza boya degisen yok sukur.

Ben ALLAH korusun acil bisi olmazsa 90. Hatta 93 den asagi vermem.

Eyvallah hocam. Kredisini gösterdi ödemesini yapacakmış acil diye yazıyordu satamadı heralde servise gösterecegim. eğer temizse alacagım ama önce astra j yi satmam gerek :)
    Hocam zevkler tartisilmaz ama aracin butunuyle uyumlu degil o difuzorler. Illa degisiklik istiyorsaniz tek egzos veya cift egzos yaptirabilirsiniz. Cok daha guzel gorunur.

• quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

1.6 200 araştırması yapmaktayım daha öncede düşündük nasip olmamıştı şu sıralar mantıklı bulduğum bir araç fiyatına göre.

Kronik sorunlar hakkında kullanıcısı ne söyleyebilir yardımcı olabilecek var mı ? Alırsam nelerle karşılaşabilirim ? Motor cidden performanslı ve uygun geliyor 5-6 sene binip satarsam 200 lük satışta sıkıntı yaratır mı ? Bunuda sorayım sorunlar harici. Şimdiden teşekkürler.

Düşük hacimli turbo araçlarda lspi den kaynaklı piston kırılması konuşulan konulardan
    Hızlanınca 80 den itibaren rüzgar sesi geliyor(Dikiz aynasımı,ön kapımı sesin neyden kaynaklı olduğunu halen keşfedemedim )
    Aracım 1600 km de,şu an yakıt ortalaması 8,1 ... Araç hızı 120-150 olunca yakıt ortalaması ekranda 5 in altına düşüyor..
    Bazı arkadaşlarımız direksiyonla ilgili sıkıntılarını dile getirmiş.Detaylı bilgim yok yalnız..

Şu ana kadar okuduğum veya yaşadığım sıkıntılar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk2017 -- 1 Ağustos 2017; 15:44:57 >

•  Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

• FSM-Sabiha Gökçen-FSM 85 km ortalaması 5.2lt/100km. Şimdiye kadarki en iyi değerim bu, yolda sıkışmalar olmasa daha iyi olacaktı.

• techstat kullanıcısına yanıt
    Yeni yagla birlik yarim litre civari iyilesme gorulmus yakit tuketiminde. Benzinli arac icin cok iyi bir tuketim olur sizde de ayni etki gorulurse.

• oznl O kullanıcısına yanıt
    2017 araçlarda fabrika çıkışı dexos1gen2 var diyorlardı 4-5 sayfa önce. Bizim araç 2016 aralık üretimi. Belki ondan koymuşlardır.

• oznl O kullanıcısına yanıt
    Hocam benim gecen sene ile şimdi arasinda bir yarim litreye yakin iyileşme var diyebilirim, elimde kesin veriler yok ama gecen sene 6.5 ölçen pc 6lt yi gösteriyor ayni guzergah ve yuk trafik durumunda

• Arkadaşlar bugün depoyu fulledim 40 km menzil kalmışken. Pompa 52 lt benzin koydu. Böyle bir şey mümkün mü, sizin 48 lt'den daha çok koyduğunuz oldu mu yoksa istasyon güpegündüz hırsızlık mı yapıyor?
  • 
Sayfa: önceki 15711572157315741575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.