Şimdi Ara

YENİ==OPDA.NET Sitesinden CER Dosyası Almak... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
30.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: notdream

Setifikamı aldım Helloxumu da kurdum ve artık unsigned programları çok rahat kuruyorum. Herkese teşekkürler. Sertifikası olup da programları Xsign ile imzalayamayan arkadaşlar işin sırrı şu: Xsignın kurulu oldugu c\program files\xsign adlı klasörün içine cer, key ve signsis.exe dosyalarını da buraya kopyalayın ve buradan gösterin Xsign programında. Programda start dediğinizde signed klasörü burada açılacak kendiliğinden buraya atacak imzalanmış sisx uzantılı dosyanızı. Bu kadar. Sevgiyle kalın.

yha klasörü açmıyor konumu belli değil diyor ben kendim açıyorum klasörü bu seferde içi boş bu neden olabilir acaba_?
  • sertifika alamıyorum su an
    email hatası veriyor...
  • email olmıycak zaten siteyi çince yapman lazım english te email istiyor çince yap başına 13 15 veya 18 yazıp bi tel no sallıyosun son 2 rakamı hariç kabul ediyor email oLmuyor
  • sımdıde numara kabul etmıyor arkadasım...
  • siteyi çince yap başına sırasıyla 13 15 18 yazarak tel numaraları dene 13 olmadımı 15 15 olmadı mı 18 vs... mesela tel no 05377954132 ise yazacagın şey 18053779541 dir yani sallasan da Oluyor ama unutmamak icin ilerde lazım olabileceginden bildik bişe ver
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4TL14M

siteyi çince yap başına sırasıyla 13 15 18 yazarak tel numaraları dene 13 olmadımı 15 15 olmadı mı 18 vs... mesela tel no 05377954132 ise yazacagın şey 18053779541 dir yani sallasan da Oluyor ama unutmamak icin ilerde lazım olabileceginden bildik bişe ver

çok sağol hoca..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bekomu

quote:

siteyi çince yap başına sırasıyla 13 15 18 yazarak tel numaraları dene 13 olmadımı 15 15 olmadı mı 18 vs... mesela tel no 05377954132 ise yazacagın şey 18053779541 dir yani sallasan da Oluyor ama unutmamak icin ilerde lazım olabileceginden bildik bişe ver

çok sağol hoca..

siz sagolun....
  • Arkadaşlar ne kadar güvenilir bir site ve işlem bu yapılan bilgisa olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baybarut

Arkadaşlar ne kadar güvenilir bir site ve işlem bu yapılan bilgisa olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

İmei numarası başka biriyle/siteyle paylaşıldığı için her zaman için problem çıkma ihtimali vardır. Bu ihtimal düşük müdür yüksek midir bilemiyorum.

Benim merak ettiğim OPDA eline geçen imei numaralarını herhangi bir şekilde kullanıyor mu acaba? Yoksa silip atıyorlar mıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Arkadaşlar ne kadar güvenilir bir site ve işlem bu yapılan bilgisa olanlar paylaşırlarsa sevinirim.

İmei numarası başka biriyle/siteyle paylaşıldığı için her zaman için problem çıkma ihtimali vardır. Bu ihtimal düşük müdür yüksek midir bilemiyorum.

Benim merak ettiğim OPDA eline geçen imei numaralarını herhangi bir şekilde kullanıyor mu acaba? Yoksa silip atıyorlar mıdır?

Binlerce kişi siteye ME'sini bırakıyor, bir problem olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: esesli1975

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

quote:

Binlerce kişi siteye ME'sini bırakıyor, bir problem olacağını sanmıyorum.

+

• OPDA topladığı imeileri kullansa bile problem çıkma ihtimali az. Diyelim ki benim imei numaramı bir telefona kopyalasalar bile problem olmaz. O telefon Türkiye' ye getirilip kullanılırsa o zaman problem olur. Piyangodan büyük ikramiyeyi tutturmak gibi bir şey olur herhalde bu.

Ayrıca şunu söyleyeyim binlerce kişinin imesini oraya vermesi problem çıkmayacak anlamına gelmez. Ama benim şahsi kanaatimde problem çıkma olasılığının çok az olduğu yönündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 14 Temmuz 2009; 16:17:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brknsmnc

Arkadaşlar 'wrong e-mail' hatasını çözümü şöyle: sağ alt köşeden "clear cookies" diyoruz, sonra tekrar giriş yapıyoruz ama ingilizce yapmıyoruz sayfayı ve yukarda anlatılanların hepsini yapıyoruz . 15 veya 17 ile başlayan 11 haneli bir telefon giriyoruz ve bize imei numarası vermek için sıraya koyuyor, benim halloldu herkeze kolay gelsin..

+1963

Teşekkurler oldu boyle yapınca
  • arkadaşlar sorun çıkcagını sanmıyorum o zaman millet gıcıklıgına başkasının ımei adresini verir ve o kişinin haberi olmadan telefonunun başına iş gelir bu da çok sacma bişe oLur telefona onay kodu filan gelmiyor ki böyle bişe olabilsin
  • bir allahin kulu yok yani bana yardimci olarak herkez kednini dusunur oldu su dunyada valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: akanavirgo

bir allahin kulu yok yani bana yardimci olarak herkez kednini dusunur oldu su dunyada valla

Arkadaşım aynı sayfa içinde arkadaş çözümünü vermiş, okusanız bir problem olmayacak. Armut piş, ağzıma düş.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

quote:

Çözüm olayı arkadaşlar bi forumda gördümmm........OP paranız bitince yeni bir üyelik aalıyorsunuz ımei search bölümünden kendi imeinizi arıyorsunuz ve yeni üyelikte 4 OP para oldugu icin indirebiliyorsunuz ben bu yöntemle indirdim sertifika ve keyimi programları imzalayabiliyorum bu arada power mp3 ün 2.41 sürümünün N85 uyumlu haline sahip olan paylaşabilir mi bizle

• 5 saatte işlem tamam.

Hacklenemeyen e65 4.0633.74.00 versiyonunda programlarıma kavuştum.
    teşekkürler.
  • evet ıslem tamamdır arkadaslar
    herkese tesekkurler...
  • arkadaşlar adım adım bende sertifika isteme işlemini yaptım inşallah en kısa zamanda gelir anlatımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hiç üşenmeyip bu bilgileri bizimle paylaştığınız için sağolun
  • 24 saat geçmeden sertifikamı almış bulunuyorum arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.