Şimdi Ara

YENİ NOTE 2 ALDIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün akşam Note 2 aldım.Daha önce s3 kullanıyordum.Note2 ile internete daha hızlı bağlanmayı beklerken,yavaş bağlanması beni üzdü doğrusu.
    S3'te dekullandığım Turkcell 1GB limitsiz internet paketi ile interternete girdiğimde daha yavaş bağlantı oluyor.

Üst sağ bilgi ekranında H ile pil göstergesi arasında kalan üçgende ya hiç yada 1 yada 2 çubuk dolu oluyor.

Bu sorun telefondan olabilirmi? Dediğim gibi s3 te daha hızlı bağlanıyordum.

Bu konuda yapmam gereken ayarlar varmı? Yardımcı olun ne olur.İnternete yavaş bağlantı hevesimi kaçırdı.Ne yapabilirim?

• Lütfen yukarıda bahsettiğim konuda yardım rica ediyorum.Bu durum telefondaki bir hatadan olabilirmi?
  • Dün gece aldım demişssin normaldir internetin yavas olması gece yukleniyorlar gençler turkcell internete telde bi sorun yok tekrar dene baglantı hızına bak brde 3g aktifleştirmeyi dene ayarlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpilkerko

Dün gece aldım demişssin normaldir internetin yavas olması gece yukleniyorlar gençler turkcell internete telde bi sorun yok tekrar dene baglantı hızına bak brde 3g aktifleştirmeyi dene ayarlardan

Teşekkürler cevap için.
    Ancak bağlantı hızına nasıl bakabilirim ve 3g yi nasıl aktifleştirebilirim? Bende hep H de duruyor ve yandaki üçgende 1 veya 2 cubuk çıkıyor.(Acemeliğim için kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 13 Aralık 2012; 11:20:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.