Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <=== (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
390
Cevap
2
Favori
149.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Beatles

Ortalama satış fiyatı nedir arkadaşlar.Yakında araştıracağım fakat kandırılmak istemiyorum.

430-450 arası , taksit sayısı veya nakit ödemeye göre değişiyor.Tim de sormuştum 440 demişlerdi nakit, hepsiburada.com 12 taksit 450 tl satışta.
  • BU CİHAZI ALMAMA NEDENLERİ

1-En önemli neden şudur: rehberde veya başka yerlerde isimler arasında yada menü altbaşlıklarında yukarı aşağı kaydırıken dokunduğunuz anda dokunduğunuz

menü altbaşlığına hemen giriyor.yani yukarı aşağı kaydırma başarılı değil.az dokunuyorsun yukarı aşağı kaydıramıyorsun,fazla bastırıyosun konuya giriş yapıyor yani

kısaca başarılı değil şahsen ben sinir oldum.

2-cihaz resestive ekrana sahip dokunmatiği cok verimli değil bu tür cihazlarda( kapasitif) olanları tercih etmek lazım (resestive) olanlar başarılı değil.

3-cihaz ne kadar şık ve ergonomik kullanışlı görünsede tek elle seri kullanımı mümkün değil. en baş nedeni yukarı aşağı kaydırma tam bir facia alırda kullanırsanız

görüceksiniz.

4-Diğer dokunmatiklerle karşılaştırıldığında nokia menüyü 9 ana ikonda toplamış dokunmatik konsepti için uygun bir tarz değil samsung, LG, HTC veya diğer

markalara baktığınızda menü detaylandırılmış kullanımı daha zevkli ve kolay.

5-Nokia burda her zaman yaptığı gibi c3 touche and type i şekil değiştirip piyasaya x3-02 olarak sürmüş aynı özellikler her şey aynı sadece şekil farklı

nokia nın ısıtıp ısıtıp temcit pilavı gibi her zaman yaptığı şey.

6-multimedya ise adına yakışacak özelikte değil. a)5 megapiksel kamera için kötü fotoğraf çekimi 5 megapiksel kamera dedinmi bayağı iyi çekim yapması lazım

ama maalesef.kullandığı lens resmen dandik üfürükten bişey benim eski 3.2 bile bundan kaliteli fotoğraf çekerdi.

b)kamerada flaş yok otomatik odaklama yok 5 megapiksele yakışmaz bu tamamen uyduruk kandırmaca.

c)video kayıt deseniz lens kalitesi iyi olmadığı için söz etmeğe gerek bile duymuyorum.

7-qwerty klavye yok dokunmatiğin en önemli handikapıdır.dokunmatikte qwerty klavye olmazsa olmaz neden alıyoruz o kadar para veriyozda ozaman tuşlu alalım

8-kutuda hafıza kartı çıkmıyo usb kablosu bile cıkmıyor.bi kulaklık bi şarj

9-iyi özelikleri yok mu? tabiki var a)wireless bağlantı gayet iyi b)ses başarılı sayılır.C) telefon tasarım şık albenisi var fakat bunlar için 430 liar verip almaya değecek

bir cihaz değil.

SONUÇ : yukarı aşağı kaydırma telefonun tüm özelliğini yitirmesine sebeb oluyor kamera cok iyi değil verimli bir dokunmatik değil. eğer ben sadece wireless ve gör

üntüsü şıklığı için alıcam derseniz siz bilirsiniz.ben şahsen o kadar para verdimde telefondan az cok kullanımda performans beklerim.

bu sebeblerden telefonumu satılığa cıkardım. deneyimlerimi sizlere aktarmak istedim. sorularınız olursa cevaplarım

• benim telde dokunmatikte hiçbir sorun yok, yukarı aşağı kaydırmada gayet düzgün,istemeden konulara girişte yapmıyor, parmaklarda kalındır benim yani yinede rahat kullanıyorum, tek elle ve gayet seri, sizin cihazda bir problem olmasın ? kamera konusunda haklısınız performans beklemek yanlış olur.
  • Geçen gün ben de mediamarkt'ta inceledim. Dokunmatiği bana iyi gibi geldi. İstemediğim konulara girmedim. Belki de nokia'nın dokunmatiğine alışkın olmamdan kaynaklanıyordur. Ama auto-focus özelliğinin olmaması kötü olmuş tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Ortalama satış fiyatı nedir arkadaşlar.Yakında araştıracağım fakat kandırılmak istemiyorum.

Mediamarkt'ta 404 TL'ydi. En ucuz orada gördüm ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_exorcist

Geçen gün ben de mediamarkt'ta inceledim. Dokunmatiği bana iyi gibi geldi. İstemediğim konulara girmedim. Belki de nokia'nın dokunmatiğine alışkın olmamdan kaynaklanıyordur. Ama auto-focus özelliğinin olmaması kötü olmuş tabiki.

• Dokunmatiği mutlaka kasitif ekranlar gibi değil telefonun. Bence telefon seçimi kişinin beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılmalı. Ben bu cihazı öncelikle tarzı bakımından aldım diğer özellikleri benim için ekstradır. Ayrıca 2.4 inç lik bir ekranda qwerty klavyeyi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz anlamış değilim. Cihazı almadan önce özelliklerine baktıysanız performans bir cihaz olmadığını görürsünüz. Kaydırma işlevlerinde de hiç bir problem yaşamadım şu zamana kadar. Dokunduğumuzda o menüye girmiyor derseniz çok nadir olsada bu durum buna katılırım ama yanlış menülere girme gibi bir dertte yaşamadım. Kısacası ben cihazımdan memnunum.
  • 430 tl sadece görüntü güzel diye vermek mantıklı değil. 2.4'' ekranla nette ne yapabilirsin konu wireless ise 3'' inç den aşağı olmamalı.kamera işe dandik benim eski sgh-d900 3.2 lik kamerasıyla cok daha güzel fotoğraf ve video kaydediyor.
  • 2.4 ekranla bu cümleyi yazabilirim mesela,aynı seyi benzer sitelerde yapabilirim,youtube de video izleyebilirim,size uygun gelmeyen özellikleri,tel in genel sorunu gibi anlatıyorsunuz,bu kisiden kisiye farkeder,tek katıldıgım nokta kamera performansı.
  • hızlı aldan mavisini aldım axess'e 12 taksit 420 tl + bluetooth kulaklık hediye.Beyazını canlı olarak gördüm mavisni görmemiştim ama mavisini aldım rengi çok güzel tavsiye ederim.Telefon konusunda ilk izlenimlerim dokunmatiği gayet iyi hiç öyle kaydırma sorunu falan yaşamadım bi önceki telefonumda hem dokunmatık hem klavyelıydı ilk defa nokia kullanıyorum ama alıştım hemen telefona.Ses kalitesi benim için yeterli kamera gerçekten 5mp değil 5610un 3,2sinden daha kötü ama zaten kameranın kaliteli olmadığı malum sonuçta ne flaş var ne odaklanma ne kaliteli bi optik ama hiç sorun değil benim için zaten kamerayı kullanmıyorum.Tuş takımı biraz garip olsada şimdiden alıştım diyebilirim.3-4 saattir kullanıyorum.Şıklığı , ses kalitesi , hem dokunmatik hem tuş takımlı olması nedeniyle alınabilir kameradan bişey beklemeyin.Wifi daha kullanmadım o konuda yorum yapamıcam.Mavisini beyazından daha çok beğendim kamera kullanmayanlar için iyi bir seçenek nokia x3-02

• quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907
    hızlı aldan mavisini aldım axess'e 12 taksit 420 tl + bluetooth kulaklık hediye.Beyazını canlı olarak gördüm mavisni görmemiştim ama mavisini aldım rengi çok güzel tavsiye ederim.Telefon konusunda ilk izlenimlerim dokunmatiği gayet iyi hiç öyle kaydırma sorunu falan yaşamadım bi önceki telefonumda hem dokunmatık hem klavyelıydı ilk defa nokia kullanıyorum ama alıştım hemen telefona.Ses kalitesi benim için yeterli kamera gerçekten 5mp değil 5610un 3,2sinden daha kötü ama zaten kameranın kaliteli olmadığı malum sonuçta ne flaş var ne odaklanma ne kaliteli bi optik ama hiç sorun değil benim için zaten kamerayı kullanmıyorum.Tuş takımı biraz garip olsada şimdiden alıştım diyebilirim.3-4 saattir kullanıyorum.Şıklığı , ses kalitesi , hem dokunmatik hem tuş takımlı olması nedeniyle alınabilir kameradan bişey beklemeyin.Wifi daha kullanmadım o konuda yorum yapamıcam.Mavisini beyazından daha çok beğendim kamera kullanmayanlar için iyi bir seçenek nokia x3-02

Hayırlı olsun,wifi gayet iyi telefonun,kamera ıcın,cok cok kotu diyemeyiz,fazlasıyla is gorur ama müthis bisey beklememek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sancak7935

quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907
    hızlı aldan mavisini aldım axess'e 12 taksit 420 tl + bluetooth kulaklık hediye.Beyazını canlı olarak gördüm mavisni görmemiştim ama mavisini aldım rengi çok güzel tavsiye ederim.Telefon konusunda ilk izlenimlerim dokunmatiği gayet iyi hiç öyle kaydırma sorunu falan yaşamadım bi önceki telefonumda hem dokunmatık hem klavyelıydı ilk defa nokia kullanıyorum ama alıştım hemen telefona.Ses kalitesi benim için yeterli kamera gerçekten 5mp değil 5610un 3,2sinden daha kötü ama zaten kameranın kaliteli olmadığı malum sonuçta ne flaş var ne odaklanma ne kaliteli bi optik ama hiç sorun değil benim için zaten kamerayı kullanmıyorum.Tuş takımı biraz garip olsada şimdiden alıştım diyebilirim.3-4 saattir kullanıyorum.Şıklığı , ses kalitesi , hem dokunmatik hem tuş takımlı olması nedeniyle alınabilir kameradan bişey beklemeyin.Wifi daha kullanmadım o konuda yorum yapamıcam.Mavisini beyazından daha çok beğendim kamera kullanmayanlar için iyi bir seçenek nokia x3-02

Hayırlı olsun,wifi gayet iyi telefonun,kamera ıcın,cok cok kotu diyemeyiz,fazlasıyla is gorur ama müthis bisey beklememek gerekiyor.

teşekkür ederim.Kulaklık ses kaliteside beni tatmin etti sony kulaklığım var onunla dinledim ses kalitesi iyi geldi bana.Kamera tabiki çok çok kötü değil ama 5mp denmez yani insanlar orda biraz yanılıyo olay mp de değil optiğinde bilmem odak özelliğinde falan filan yani.Dünden beri kurcalıyorum telefonu 1çubuk şarjı kaldı bakalım normal kullanımda nasıl gidicek.Almak isteyen arkadaşların sormak istediği bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım...

• c_green_1907

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan eminimki memnun kalacaksın.
  • arkadaşlar kamerası fotoğrafı çekimi vasat vasat deyip duruyosunuzda zahmet olmazsa çektğiniz fotoğrafları koysanızda bizde görsek ne kadar vasat ne kadar vasat değil :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parametremre -- 30 Aralık 2010; 0:11:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre010

arkadaşlar kamerası fotoğrafı çekimi vasat vasat deyip duruyosunuzda zahmet olmazsa çektğiniz fotoğrafları koysanızda bizde görsek ne kadar vasat olup olmadığını:))

+1
  • 5.0 kamerası için araştırdığım bir telefondu. İnternette fotoğraflarını pek gözüm kesmedi. Önceliklerinize bağlı ama ben e52/e55 aldım, kamerası 3.2 ama flaşı var, GPS var, office ve PDF açabiliyorsunuz, pil ömrü daha iyi, dokunmatik yok. 50-60 lira daha pahalı. Değerlendirmenize katabililrsiniz.
  • @emre010 , @ !! �MR� !! buyrun
    bunları dikey olarak çektim daha sonra yatay şekilde de çekip buraya eklerim...

===> Yeni Nokia X3-02 | Touch and Type <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Green35 -- 1 Ocak 2011; 21:23:03 >

• Fotolar çok büyük ve içler acısıymış gerçekten de
  • Fotolar orijinal boyutta açılınca gözüme kötü göründü ama küçük hali güzelmiş.
  • Telefonun beyazından var var 10 gündür kullanıyorum.

Eksileri:
    - Ekranı 256k (5230 dan sonra ekran biraz kötü geldi)
    - Müzik performansını beğenmedim, bas güçlendirme yok (5230 daha iyiydi)
    - Ekranda kaydırma problemi var ilerde yazılımla çözülür mü bilmem.
    - Her zaman ki gibi kutu içeriği yok sadece dandik nokia kulaklık çıkıyor microsd yok, utanmasalar şarj aleti de koymayacaklar.
    - Kameradan fazla bişey beklemeyin 5mp ama flaş yok, otofokus yok, video cekiminin 5230la alakası yok.
    - Ön kamera yok.

Artıları:

-Çok küçük hafif ve şık telefon. (zaten benim telefonda aradığım budur)
    -Wi-fi var 3g var.
    -Şarjı iyi (5230 la aynı kullanıyorum 2 kat daha fazla gidiyor.)
    -Dokunmatik 5230 dan biraz daha hassas.
    -Menü çok kullanışlı ve akıcı.
    -Bu kadar özelliğe rağmen çok küçük

Telefonu 400 liraya TİM'den peşin almıştım. Gayet objektif yazdım övmedim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olur inşallah.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.