Arkadaşlar telefonun sohbet bölümünde kendi hotmail yada diğer hesaplarınızla giriş yapabildiniz mi? Deniyorum olmuyor sadece ovi nin kendi hesabına giriş yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: the_exorcist
Fotolar çok büyük ve içler acısıymış gerçekten de
söyledik ama telefonda iyi gözüküyo tabi ama bilgisayarda açınca gerçek ortaya çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: DarthNihilus
Telefonun beyazından var var 10 gündür kullanıyorum.
Eksileri: - Ekranı 256k (5230 dan sonra ekran biraz kötü geldi) - Müzik performansını beğenmedim, bas güçlendirme yok (5230 daha iyiydi) - Ekranda kaydırma problemi var ilerde yazılımla çözülür mü bilmem. - Her zaman ki gibi kutu içeriği yok sadece dandik nokia kulaklık çıkıyor microsd yok, utanmasalar şarj aleti de koymayacaklar. - Kameradan fazla bişey beklemeyin 5mp ama flaş yok, otofokus yok, video cekiminin 5230la alakası yok. - Ön kamera yok.
Artıları:
-Çok küçük hafif ve şık telefon. (zaten benim telefonda aradığım budur) -Wi-fi var 3g var. -Şarjı iyi (5230 la aynı kullanıyorum 2 kat daha fazla gidiyor.) -Dokunmatik 5230 dan biraz daha hassas. -Menü çok kullanışlı ve akıcı. -Bu kadar özelliğe rağmen çok küçük
Telefonu 400 liraya TİM'den peşin almıştım. Gayet objektif yazdım övmedim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olur inşallah.
bunlar sizin görüşleriniz tabi fakat şu ekrandaki kaydırma problemini ben yaşamıyorum.Nerde karşılaşıyosunuz acaba bu problemle ?
Daha aldığım ilk günden bir kapanıp açılma yapmıştı üstünde durmadım. Alalı iki hafta olmadı yarın servise gidiyor telefonum. Sürekli kapanıp açılıyor. Hayal kırıklığına uğradım. Kamerası çok mükemmel değil maalesef oto-fokus olmadığından ama idare eder.
Benim gibi günde yüz mesaj yazan biri için tek elle mesaj yazmak imkansız çünkü sıfır yani boşluk tuşu en sağda ve dolayııyla tek elle yazılamıyor. Dokunmatiği iyi ama ben de samsung star var bir de , onu da ilk aldığımda dokumatik iyiydi, sonra bozukdu servise verdim bütün ön paneli ve dokunmatiği değiştirdişler.
Açıkçası görünüşü, şıklığı ve hafifliği cezbetse de , bu yaşadığım kapanıp açılma problemi beni hayal kırıklığına uğprattı hem de bu kadar kısa sürede...
Bir de şarjı .çok az gidiyor. Yılbaşı günü hiç konuşmadım ve internete girmedim sadece mesaj attım sağa sola sabah sarj ettim gece kendi kendine kapanmış daha doğrusu şarjı bitmiş..
Aldığım yer küçük bir telefoncuydu, üzerinde mobiltel.com bantı var. Herhalde internetten almışlar. Neyse bütün nokia'ların garantisi kvk da mı acaba? Ben bugün aradım kvk'yı mng ile karşı ödemeli gönderebilirsiniz dedi ama umarım problem çıkmaz?
Durum bu arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: c_green_1907
quote:
Telefonun beyazından var var 10 gündür kullanıyorum.
Eksileri: - Ekranı 256k (5230 dan sonra ekran biraz kötü geldi) - Müzik performansını beğenmedim, bas güçlendirme yok (5230 daha iyiydi) - Ekranda kaydırma problemi var ilerde yazılımla çözülür mü bilmem. - Her zaman ki gibi kutu içeriği yok sadece dandik nokia kulaklık çıkıyor microsd yok, utanmasalar şarj aleti de koymayacaklar. - Kameradan fazla bişey beklemeyin 5mp ama flaş yok, otofokus yok, video cekiminin 5230la alakası yok. - Ön kamera yok.
Artıları:
-Çok küçük hafif ve şık telefon. (zaten benim telefonda aradığım budur) -Wi-fi var 3g var. -Şarjı iyi (5230 la aynı kullanıyorum 2 kat daha fazla gidiyor.) -Dokunmatik 5230 dan biraz daha hassas. -Menü çok kullanışlı ve akıcı. -Bu kadar özelliğe rağmen çok küçük
Telefonu 400 liraya TİM'den peşin almıştım. Gayet objektif yazdım övmedim. Düşünen arkadaşlara yardımcı olur inşallah.
bunlar sizin görüşleriniz tabi fakat şu ekrandaki kaydırma problemini ben yaşamıyorum.Nerde karşılaşıyosunuz acaba bu problemle ?
listeden mesaj seçip okurken dokunuyorum bazen aşağı yukarı kayıp duruyor, bazen sinir ediyo. Açılıp kapanma bende de oldu fazla önemesemedim 2 kere oldu ama internette gezerken.
bende ilk olarak x3 ya da x2 ye bakmıstım sonra bunu gördüm bunu almayı düşünmeye başlamıştım ama hem dokunmatik hem tuşlu olması bence gereksiz olmus. pili de iyi değil zaten 860 mha idi yanlış hatırlamıyorsam ki bu benim 3 senelik bit kadar ekranı olan telefonumun pili 950 lik. neyse benim şuan telefonda aradığım 1. kaliteli ve yükses ses vermesi öncelikle kulaklık, sonra hoparlöre. 2. şarjının iyi gitmesi 3. mesajları kolay yazmak. 4. dış görünüşü. 5. kamera pek önemli değil ama flaşı ve otofokusu olması güzel olurdu.
şimdilik bu telefon 1. ve 4 maddeleri kurtarıyor. 5. madde çok önemli değil. ama 2. ve 3. maddeleri pek karşılamıyor sanırım. neyse bi süre daha bakıp ona göre bir şeyler hazırlayabilirim.
Bunun yerine C3 daha cazip geliyor bana
yaw gidipte böle dandik dandik telefonlara paralarınızı kaptırmayın dokunmatikse samsung ama tuşlu derseniz evet nokia dokunmatikte nokia cok geride samsung dokunmattiği iyi yapıyor yazık verilen o paralara sattım x3-02 yi bana göre tipi dışında bi işe yaramaz.aldanmayın bi müddet sora pişman olursunuz.
selam arkadaşlar ben bu telefonu alalı 2 ay oldu size tek diyeceğim sey... mükemmel bir telefon ekranı, dokunmatiği klavyesi, kamerası, kısaca herseyi mükemmel bir telefon telefonun piyasa degeri 420 tl dir fazlasını vermeyin derim. alan kisi kesinlikle pisman olmıcak cok kullanıslı bir telefon inanın vazgecemiceksiniz. ben ki her ay yeni telefon alan biri olarak bu telefonu bi köseye atamıyorum.... nokia yeni telefonu N8 fiyatı 1.200 tl ama inanın hic bi farkı yok diyebilirim alan arkadaslara simdiden hayırlı ugurlu olsun. aklınızdaki soru işaretini bir nebze azalttıysam ne mutlu bana
şimdiye kadar 20den fazla telefon kullandım bunlar arasında n83 n86 xperia x10 da var ama en memnun kaldığım telefon x3 02 oldu. her telefonun bir problemi vardı biri çok kalındı birinin şarjı bitiyordu yavaşlama sorunu oluyordu vs... ama bu telefonda aradığım her özellik var. 2aydan fazladır kullanıyorum. radyosu dokunmatiği şarjı her anlamda süper, resimleri harika değil ama gayet iş görür, ilk alındığında tuşlar yazarken ses çıkartıyor ama bir süre kullandıktan sonra ses kalmıyor. ekranı da kullanışlı...kesinlikle bundan sonra telefona 2-3kat para vermeyi düşünmüyorum.ben aldığımda piyasada tek tük siyah olanı vardı o yüzden 580 gibi bir fiyata siyahı almıştım. şimdi kendime mavisini alıp kız arkadaşıma da pembesini hediye edeceğim ama pembesi hiçbir yerde yok arıyorum. pembesini gören bilen varsa haber edin arkadaşlar
Benim x3-02 şu an garantide kaydırma problemleri vardı, baktım yere vurup kıracam gönderdim garantiye. Rehberden isim seçicem basıyorum bir aşağı bir yukarı kayıp duruyo sanki kamera şakası. Bu sorunu başka yaşayan var mı? İlk başta bende ufak tefek oldu sonradan çığrından çıktı.
elimde bir adet kaldı x3-02 silikon kılıf ve ekran koruma stickerı 15 liradır almak isterseniz özel mesaj atın
Telefonu aldım, çok da memnunum. Konuyu okurken dikkatimi çekti de USB OTG nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Telefonu aldım, çok da memnunum. Konuyu okurken dikkatimi çekti de USB OTG nedir?
Bir ara kabloyla kendi usb belleğinizi telefona bağlayıp içindeki bilgileri görüntüleyebilir, müzik dinleyip video izleyebilirsiniz.
arkadaşlar bi sorum olacak.ben x3 02 almayı düşünüyorum.5800 ın büyüklüğünden ve tuş takımı olmamasından sıkıldım.bugün telefonu inceledim gayet estetik ve hafif duruyor.tek elle kullanılması özellikle işime yarayacak.fakat aklıma takılan şu: symbian 60 larda iki işlemi aynı anda yapabiliyoruz.örneğin ben nette gezerken müzik de çalıyor ayrıca mesajlaşabiliyorum hepsi aynı anda açıkken. x3 02 de symbian 40 bildiğim kadarıyla. wireless ile nete bağlı iken neti kapatmadan mesajlaşabilirmiyim? (aslında mantıksız geliyor ama mesaj tuşu olduğu için acaba onu kapatmadan direk mesaja girebiliyormuyuz diye merak ettim) umarım cevabı sizlerde vardır.teşekkürler
Teşekkür ederim dostum. Bu önemli bir özellik mi ki :S
arkadaşlar bi sorum olacak.ben x3 02 almayı düşünüyorum.5800 ın büyüklüğünden ve tuş takımı olmamasından sıkıldım.bugün telefonu inceledim gayet estetik ve hafif duruyor.tek elle kullanılması özellikle işime yarayacak.fakat aklıma takılan şu: symbian 60 larda iki işlemi aynı anda yapabiliyoruz.örneğin ben nette gezerken müzik de çalıyor ayrıca mesajlaşabiliyorum hepsi aynı anda açıkken. x3 02 de symbian 40 bildiğim kadarıyla. wireless ile nete bağlı iken neti kapatmadan mesajlaşabilirmiyim? (aslında mantıksız geliyor ama mesaj tuşu olduğu için acaba onu kapatmadan direk mesaja girebiliyormuyuz diye merak ettim) umarım cevabı sizlerde vardır.teşekkürler
kısayol tusları sayesinde müzik ve mesaj yazma işlerini internette gezerken yapabilirsin ama sadece bu kadar. biraz kısıtlı ama yetiyor.
quote:
kısayol tusları sayesinde müzik ve mesaj yazma işlerini internette gezerken yapabilirsin ama sadece bu kadar. biraz kısıtlı ama yetiyor.
çok teşekkür ederim.bunu da duydum artık kesin alıyorum.pişman olmam umarım
Telefonun tek kötü yanı kaydırırken biraz sorun oluyor sanki, harika telefon. Elimde her gören oha süpermiş bi bakayım falan diyor.