Bildirim
Yeni Nissan Micra Geyik Testi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O degil de arac cok guzel. Ozellikle ic mekan cag atlamis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limit ötesi davranışı çok tehlikeli. Keşkül gibi oynuyor araba. Benzer karakteri C3 PureTech ve Nissan Juke'da sergiliyordu.
Arkayı dağıtan MQB platformlu audi a4, volkswagen golf, seat leon gibi araçlar ne kadar saçma davranıyorsa bunlar da öyle maalesef.
Beni yol tutuşuyla en çok etkileyen ise honda civic hb, ford focus rs, ford fiesta , renault clio ve alfa romeo giulia oldu. Fordlardan beklerdim de clio ve hele civic hb'den böylesine bir performans beklemezdim. Yılan gibi arabalar.
Ayrıca şu testlerden konu açılınca vw grup araçları kötü sonuç aldı diye genelde hazımsızlığından ötürü burada olay çıkaran arkadaşlar oluyorISO standartlarına tabi bir testin verdiği sonuçların anlamsız olduğunu iddia eden bile vardı.
-
Alan kısım çoğunluk ile kadın kısmı.Fazla da manevra yapmıyorlar zaten.Sorun yok o zaman. -
quote:
Orijinalden alıntı: msansertekin
Limit ötesi davranışı çok tehlikeli. Keşkül gibi oynuyor araba. Benzer karakteri C3 PureTech ve Nissan Juke'da sergiliyordu.
Arkayı dağıtan MQB platformlu audi a4, volkswagen golf, seat leon gibi araçlar ne kadar saçma davranıyorsa bunlar da öyle maalesef.
Beni yol tutuşuyla en çok etkileyen ise honda civic hb, ford focus rs, ford fiesta , renault clio ve alfa romeo giulia oldu. Fordlardan beklerdim de clio ve hele civic hb'den böylesine bir performans beklemezdim. Yılan gibi arabalar.
Ayrıca şu testlerden konu açılınca vw grup araçları kötü sonuç aldı diye genelde hazımsızlığından ötürü burada olay çıkaran arkadaşlar oluyorISO standartlarına tabi bir testin verdiği sonuçların anlamsız olduğunu iddia eden bile vardı.
Özellikle Golf GTI çok saçmalamıştı.Neden öyle bir tepki verdi çok merak ediyorum.
-
quote:
5 yılı aşkın Juke kullanıyorum. Limitlerini çok zorladim çok. Araç önden hafif kayıyor ki zaten yerden nispeten yüksek araba. Viraj canavarı bu araba.
Clio dedin ya 😂
RS ler bu işin dışında bende sana 350z derim yoksa
Civic hb bütün halinde kayıyor limitleri güzel.
Tabiki alfa bu işte başka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşin en kötü kısmıda ülkemizdeki asfaltlar bu videoların çekildiği asfalt kalitesi ile bizim ülkemizdeki asfalt kalitesini düşünürsek geyik testi hızı 75 ise burda bizde 10 km kadar düşer en az bence vay halimize
Eski nesil araclar astra h, focus 2, efsane kasa civic vs bu teste girse sonuc ne olurdu acaba merak ediyorum. Bu b sinifi araclarin ustunde olur muydu sizce?
2018 fiesta yı merak içindeyim, daha iyi yol tutuş sunuyormuş,, 4 çekeri olsa, viraj içinde pek çok üst segment harcar,,
Fiesta, g kuvvetine yenik düşerken dengeli bir kayma gösteriyor, buna araca güvenmenizi sağlıyor,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
slalom testini güzel geçti arabanın tipi de güzel ondan bana öyle gelmiş olabilir , yollarda görmek isterim şu arabayı şeker gibi tasarımı var
-
Micranın fiyatları uçacak gibi dizel otomatiği de geliyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Halalaluya
quote:
5 yılı aşkın Juke kullanıyorum. Limitlerini çok zorladim çok. Araç önden hafif kayıyor ki zaten yerden nispeten yüksek araba. Viraj canavarı bu araba.
Clio dedin ya 😂
RS ler bu işin dışında bende sana 350z derim yoksa
Civic hb bütün halinde kayıyor limitleri güzel.
Tabiki alfa bu işte başka.
geçen bir arkadaş konusunu açmıştı juke civic ve clionun testlerini
izlemenizi tavsiye ederim
clio beni hayretler içinde bırakmıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X