Şimdi Ara

YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.665
Cevap
13
Favori
101.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birde bana yardım edermisiniz bende artık elimdeki sistemi değiştirip gerçekten beklentilerimi tam karşılyacak bir amfi arıyorum amfi sorunumu halledince ardından hoparlör konusunda yardımlarınızı isteyeceğim daha öncede sormuştum ve birkaç altanetif amfi seçeneği almıştım;ancak bazı sorularım olcak?başka bir bölemdede yazdım ama burdan da bilgi edinebilirm heralde...sorum(sony str da5400es)ile ilgili
    buraya özelliklerini aktarmadım zaten iyi biliyosunuz kanısındayım LÜTFEN YARDIM

1:genelde amfi kullanıcıları neden sony pek tercih etmiyor!
    2:bu cihazda ses formatlarında bir eksiklik varmı?
    3:genel ses performansı nsl?
    4:sinema performansı ve müzik performansı nsl
    5:+ ve - yönleri neler
    6: diğer amfilerle onkyo-denon-yamaha vb yarışamadığı noktaları neler

not:boşuna bilgi istemiyorum gerçekten almayı düşünüyorum... şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler

• AVR = Yamaha rx-v3900
    player = Panasonic bd-55
    hoperlörler= Wharfadale EVO 50 front 1 adet
    Wharfadale ? center 1 adet
    Wharfadale EVO 30 surraund ?
    Wharfadale EVO 20 backraund 1 adet
    Wharfadale SW380 subwoofer 1 adet

Hoperlör listesinden ben bir şey anlamadım . Daha öncede belirtmiş idim ben bu konuları bilmiyorum zootekni konusunda sorunu olan olursa benden iyisini zor bulur.her türlü hayvancılık sorununda (kanatlı hariç sevmiyorumben kanatlılarla uğraşmayı) yardımcı olurum .Ama bu konuda da siz bana yardımcı olun lütfen:-)

Değrli arkadaşlarım; bu liste üzerinde mutabık iseniz siparişi vereceğim. Listeyi yazdırdıktan sonra değiştirme şansım olmaz. Yeni önerileriniz varsa siparişim öncesinde yazmanız gerekiyor.

Tv konusunda lcd yada plazma ne olması gerektiğini modelini markasını lütfen öneriniz. 42 " inç uygun bir büyüklük gibime geliyor.
    saygılarımla.

NOT: unutmadan bu aletlerin bağlantısında kullanılacak kablo vs gibi ihtiyaçlarıda belirtir iseniz bana büyük iyilik etmiş olursunuz . Alım gerçekleşip sistem kurulduğunda size tüm maliyet bilgileri kalem kalem verilecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: turakmug

AVR = Yamaha rx-v3900
    player = Panasonic bd-55

Hoperlör listesinden ben bir şey anlamadım . Daha öncede belirtmiş idim ben bu konuları bilmiyorum zootekni konusunda sorunu olan olursa benden iyisini zor bulur.her türlü hayvancılık sorununda (kanatlı hariç sevmiyorumben kanatlılarla uğraşmayı) yardımcı olurum .Ama bu konuda da siz bana yardımcı olun lütfen:-)

Değrli arkadaşlarım; bu liste üzerinde mutabık iseniz siparişi vereceğim. Listeyi yazdırdıktan sonra değiştirme şansım olmaz. Yeni önerileriniz varsa siparişim öncesinde yazmanız gerekiyor.

Tv konusunda lcd yada plazma ne olması gerektiğini modelini markasını lütfen öneriniz. 42 " inç uygun bir büyüklük gibime geliyor.
    saygılarımla.

NOT: unutmadan bu aletlerin bağlantısında kullanılacak kablo vs gibi ihtiyaçlarıda belirtir iseniz bana büyük iyilik etmiş olursunuz . Alım gerçekleşip sistem kurulduğunda size tüm maliyet bilgileri kalem kalem verilecektir.

İmzamdaki sistemin benzerini Tamerge orta nokta olarak belirtmiş. Bende imzama koyduğuma göre, bu sisteme imzamı atarım demem komik olur herhalde.

Pahalı seçenek olarak, benim önerim

Hoparlörler,

Front : B&W 802D veya 803D
    Center : HTM2 veya HTM3
    Surround : B&W 804S ve/veya 805s 5.1 ise 804s 7.1 ise hepsi birlikte

Elektornik:

Processor : Classe SSP-600 SURROUND SOUND PROCESSOR
    Stereo pre :C2200 Vacuum Tube Preamplifier

Power:

Front : 2 adet Mcintosh 2301 Vacuum Tube Monoblock Power Amplifier
    Surround : Classe CA-5200

Kaynaklar:

Plak Okuyucu : Roksan Xerxes 20plus
    Cd Okuyucu : Classe cdp-202 veya Naim cdx2
    Dvd+bd Player : Denon 2500 bt

Umarım bunları alacak bütçeniz vardırda belki bizde gelip dinleme şansı buluruz

• sayın altanpsx:
    ilginiz için teşekkür ederim ancak sizin öneriniz olan ürünler hem maliyetli hemde (tamamen kişisel görüşüm olarak belirtiyorum ) kullanmayacağım ürünleride kapsıyor. Örneğin pikap okuyucuyu almak salt göz zevkine hitap etmekten başka bir işime yaramayacak. zira şu an bende hiç bir plak yok ve sırf dinleme amacı ile sağdan soldan toplamak da bana, benim düşünceme çok uyan bir iş değil.

Yaşım 50 bu yaşta bir insanın sohbeti size uygun olacak ise elbette beklerim.. ancak yolunuz fethiye civarına yazdan önce düşermi, onu bilemem :-)

Sayın kasif:
    Bu işe ayrıcağım para dolar bazında 6000 doları geçmemeli. birde ürünleri yurt dışından temin etme şansım var. tv hariç. Kullanacağım alan ise evin bodrumunda 40 metre kare lik bir alan var pencere mevcut ama biraz zemine gömülü. bu alanı düzenledim zemin kaplaması duvarlar vs. (tek korkum fethiye bölgesinin nemli bir havaya sahip oluşu ) bu 40 metre karelik odayı, hanım dırdırından sıkıntılardan kaçıp ruhumu dinlendireceğim bir yer olarak dizayn etmek istiyorum

saygılarımla

• sayın trakmug;
    ilk mesajınızda 6.000$ olarak vereceğiniz max rakam deseniz daha derli toplu alırdınız yardımları
    Veya başka alternatif olarak ilk mesajda örnek;
    A- 1.500-3.000$
    B- 3.000-4.500$
    C- 4.500-6.000$ Diyebilirdiniz

Bu mesajı size yakın yaşta olduğum için yazdım lütfen yanlış anlamaynız(42)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 22 Şubat 2009; 1:30:27 >
  • Sayin turagmug;

TV konusunda "Tv ve Projeksiyon" topiginde yardim aliyormusunuz bilmiyorum ancak 40"-42" LCD-Plasma onermem size. Bugun icin ideal boyutlar Plasma da 50" ve ustu LCD de ise 46" ve ustudur. LCD veya Plasma tercihinde ise Tv ve Projeksiyon topigine konu acarsaniz size daha iyi yardimci olabilirim.
    Hoparlor ve sistem konusunda butcenize uygun benim tavsiyem;

Front: JBL Studio L series L890 yada JBL ES series ES90
    Centre: JBL Studio L series LC1 yada LC2
    Surround: JBL Studio L series L830
    Sub: JBL Studio L series L8400P
    Bluray Player: Sony BDP-S350
    Receiver: Sony STR- DA 2400es
  • Altancım ne yaptın abi? Bu sistem kaça patlar yahu Ama süper olmuş, aklımda bulunsun
    quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

AVR = Yamaha rx-v3900
    player = Panasonic bd-55

saygılarımla.

İmzamdaki sistemin benzerini Tamerge orta nokta olarak belirtmiş. Bende imzama koyduğuma göre, bu sisteme imzamı atarım demem komik olur herhalde.

Pahalı seçenek olarak, benim önerim

Hoparlörler,

Front : B&W 802D veya 803D
    Center : HTM2 veya HTM3
    Surround : B&W 804S ve/veya 805s 5.1 ise 804s 7.1 ise hepsi birlikte

Elektornik:

Processor : Classe SSP-600 SURROUND SOUND PROCESSOR
    Stereo pre :C2200 Vacuum Tube Preamplifier

Power:

Front : 2 adet Mcintosh 2301 Vacuum Tube Monoblock Power Amplifier
    Surround : Classe CA-5200

Kaynaklar:

Plak Okuyucu : Roksan Xerxes 20plus
    Cd Okuyucu : Classe cdp-202 veya Naim cdx2
    Dvd+bd Player : Denon 2500 bt

Umarım bunları alacak bütçeniz vardırda belki bizde gelip dinleme şansı buluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif@ -- 22 Şubat 2009; 9:13:57 >

• Beyefendi yanlış anlamayın ama bu işin yaşla ilgisi yoktur. Bu virüs girdi mi kana, yer bitirir adamı. Benim de yaşım 42, yani pek farkımız yok aslında. Ben bu aşamada tamerege'nin yukarıdaki mesajında belirttiği B şıkkını öneririm.
    B ;amfi: yamaha rx-v3900 veya onkyo tx-sr 876 veya denon avr-3808
    bd player: sony s550 veya panasonic bd-55
    hop.1:wharfadale evo 50 front,evo center,evo 30 surraund,evo 20 surr.back,subwoofer wharf.sw300 yada 380(7.1)
    hop.2:b&w 703 front,b&w htm7 center,b&w 704 surraund,b&w 705 surr.back,subwoofer b&w asw700 yada 750(7.1)
    AVR yamaha veya onkyoya bakın. Blueray player her 2 model de süperdir. Yalnız hoplar B&W olacak şekilde öneririm. Madem bir sefer alacaksınız biraz bütçenizi zorlayıp bu sisteme yönelin derim. Bu takımı şu linkte görebilirsiniz B&W 700 Series
    40m2 az bir yer değil. TV için projektör+perdeli bir sistemde bakabilirsiniz ama LCD düşünüyorsanız bence 46 ve üzeri, marka olarak da LG veya Samsung olabilir. Plazma olursa da Panasonic'i tek geçerim.
    Bir de bu aletleri böyle tavsiyelerle değil de kendiniz gidip dinleyerek, kendi kulak zevkinize uygun olarak almanızı şiddetle tavsiye ederim. Bu seçimler emek ister. Sonuçta kullan at bir şey almıyorsunuz. Benim kulak zevkim, müzik zevkim belki size hitap etmeyecek o zaman da benim (veya bir başkasının) önerdiği sistem de size hitap etmeyebilir. Bu nedenle hadi çabuk olun, yarın ısmarlayacağım olarak olayı görmeyin. Madem hazır hanımdan biraz ayrı takılmak istiyormuşsunuz (lütfen yanlış anlamayın ben sizin lafınıza istinaden böyle latife yaptım, yoksa hepimizin hayat arkadaşı elbette bizlerin canları, çocuklarımızın anasıdır, başımızın tacıdır) atlayın bir vasıtaya İzmir'e veya daha iyisi İstanbul'a gelin. Biz size bu aletleri bulabileceğiniz mekanları belirtelim, gidin dinleyin. Oturun oradakilerle sohbet edin. Hatta bir daha bir daha gidin ve en sonunda önerileri referans alın AMA içinize sineni alın. Saygılarımla,

quote:

AVR = Yamaha rx-v3900
    player = Panasonic bd-55

saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: kasif@
    Benim söylediğim BD çıkış ayarları ile ilgiliydi AVR için değil. El kitabı 576i/480i yi tavsiye etmiş, sebep olarak da bazı filmlerin bunun yukarısında problemli çalışabileceğini göstermiş. Bu durumda ne tavsiye edersin?

Tavsiye değil, senin gözlerinin vereceği karar belirler bu durumda sonucu; şöyle ki:
    Önünde iki seçenek var; birincisi player video out seçeneğini 576i/480i ayarlayarak de-interlacing ve upscale işlemini lcd'nin yapmasını sağlamak,
    İkincisi seçenek ise player video out seçeneğini 1080p ayarlayarak de-interlacing ve upscale işlemini player'ının yapmasını sağlamak.
    Bu iki durumun sonucu oluşan görüntüyü inceleyip, hangisinin daha başarılı olduğuna karar vereceksin ve o şekilde kullanacaksın.
    Bir de video out 1080i olarak seçilebilir ki bu durumda lcd, sadece de-interlacing ile meşgul olur,
    Ancak bunun daha başarılı bir sonuç oluşturacağını düşünmüyorum yine de denemekte fayda var...

• quote:

Yaşım 50 bu yaşta bir insanın sohbeti size uygun olacak ise elbette beklerim.. ancak yolunuz fethiye civarına yazdan önce düşermi, onu bilemem :-)

Madem yaş 50, hitap "turakmug baba" olsun müsadenle...
    Öncelikle bu işe yaklaşık 10.000 TL para harcayacaksan,
    Birkaç seçeneği mutlak değerlendirmek lazım derim; mesela;

Fethiye'de hi-fi ürünleri satan bir yer var mı araştırmak lazım,
    Bulursan, sevdiğini müzik türlerini dinleyeceksin farklı sistemlerde,
    Ki Fethiye'de bu iş biraz zor olur diye düşünüyorum...

İkinci seçenek, en az bir haftalığına İstanbul'a gideceksin,
    Orada yaşayan, bu işe gönül vermiş forum dostlarını da yanına alıp,
    Dinletiler yapıp, bir haftalık tecrübeler sonucunda siparişi verip döneceksin memlekete...

Ya da hiç acele etmeyip, hem ev sinema ses sistemleri hem de tv ve projeksiyon toğini takip edeceksin,
    Birkaç ay sonunda hem görüntü hem ses sistemlerine ait oldukça birikim sahibi olursun,
    Sonra da bir haftasonu yapacağın, yine İstanbul kaçamağı ile daha kısa sürede verirsin kararını...

Bu arada, bodrum katı bir "huzur odası" olarak dizayn edilecekse,
    Projeksiyon cihazı tadından yenmez derim ve mutlaka tek seçenek olmalı...
    Yok, evin bir odasına karar verilirse o vakit hdtv seçeneği değerlendirebilir ihtiyar
    Selamlar...

• quote:

kasif@
    Beyefendi yanlış anlamayın ama bu işin yaşla ilgisi yoktur. Bu virüs girdi mi kana, yer bitirir adamı. Benim de yaşım 42, yani pek farkımız yok aslında. Ben bu aşamada tamerege'nin yukarıdaki mesajında belirttiği B şıkkını öneririm.
    hop.1:wharfadale evo 50 front,evo center,evo 30 surraund,evo 20 surr.back,subwoofer wharf.sw300 yada 380(7.1)
    hop.2:b&w 703 front,b&w htm7 center,b&w 704 surraund,b&w 705 surr.back,subwoofer b&w asw700 yada 750(7.1)

turakmug "baba",eğer limit 6000 dolar ise o vakit bir iki ufak değişiklik yapmak isterim sistem tavsiyem ile ilgili,bu bütçe ile hem üst sınıf bir amfi hemde üst sınıf bir hop. takımı alamayabilirsiniz.sistemin bana göre kalbi tabiiki amfi olmalı,yamaha 3900 ve onkyo 876 çok iyi avr ler.denonu bence listeden çıkaralım,zira benzer özelliklere sahip fakat daha pahalı bir avr.yine yamaha 1900 ve onkyo 806 avr lerde yukarıda bahsettiğimiz modellerine yakın ve son derece başarılı amfiler,bu ikisinden biride yine tercihiniz olabilir.hop. mevzuunda ise bütçeyi düşününce yine fiyat/performans olarak rakipsiz wharfadale diomand 9 serisini tavsiye ederim.front olarak özellikle 9.6 lar (özellikle bakarsanız bir çoğumuzun imzasındanda bu hop. leri kullandığımızı görürsünüz) çok iyidir.ayrıca diğer cihazlar için bu şekilde bir ayarlama yapmak zorunluluğu doğdu gibi,çünki 40 m2 bir odanız var ve kürşadında dediği gibi buraya bir projeksiyon cihazı mükemmel olur.umarım bahsettiğiniz bütçe içinde bu cihaz yoktur zira iyi bir projeksiyon cihazıda(ki 1920*1080p olmalı) oldukça maliyetlidir.amfi seçiminiz değişik olabilir ama hop. olarak bence kesinlikle wharf 9 serisi sizin için ilk seçenek olmalı bu durumda
    bd player olarakta sony s350 ile panasonic bd-35 yine fiyat olarak sizin için en uygun cihazlar olacak kanımca

• quote:

yuxeses
    arkadaşlar birde bana yardım edermisiniz bende artık elimdeki sistemi değiştirip gerçekten beklentilerimi tam karşılyacak bir amfi arıyorum amfi sorunumu halledince ardından hoparlör konusunda yardımlarınızı isteyeceğim daha öncede sormuştum ve birkaç altanetif amfi seçeneği almıştım;ancak bazı sorularım olcak?başka bir bölemdede yazdım ama burdan da bilgi edinebilirm heralde...sorum(sony str da5400es)ile ilgili
    buraya özelliklerini aktarmadım zaten iyi biliyosunuz kanısındayım LÜTFEN YARDIM

not:boşuna bilgi istemiyorum gerçekten almayı düşünüyorum... şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkürler

valla kardeşim senin için upuzun bir cevap yazmıştım ama kazara sildim.şimdi özet geçeyim;5400 iyi cihazdır kimse ile yarışamaz diye bir şey yok,müzikalite konusunda çok avr ye havlu attırır.o sınıftaki avr lerin özellikleri zaten birbirine çok yakın,önemli olan senin kulağının neden hoşlanacağı,yani yarışın galibini sen belirlersin.5400 iyide para o sebeple farklı bir kaç markanın o sınıftaki avr lerinide dinle ve kararını öyle ver.sen beğendiysende hiç düşünme al gitsin.yanlız eklemek isterim mevzu sinema olunca "yamaha"nın tadıda bir başka

• quote:

sayın altanpsx:
    ilginiz için teşekkür ederim ancak sizin öneriniz olan ürünler hem maliyetli hemde (tamamen kişisel görüşüm olarak belirtiyorum ) kullanmayacağım ürünleride kapsıyor. Örneğin pikap okuyucuyu almak salt göz zevkine hitap etmekten başka bir işime yaramayacak. zira şu an bende hiç bir plak yok ve sırf dinleme amacı ile sağdan soldan toplamak da bana, benim düşünceme çok uyan bir iş değil.

Sayın kasif:
    Bu işe ayrıcağım para dolar bazında 6000 doları geçmemeli. birde ürünleri yurt dışından temin etme şansım var. tv hariç. Kullanacağım alan ise evin bodrumunda 40 metre kare lik bir alan var pencere mevcut ama biraz zemine gömülü. bu alanı düzenledim zemin kaplaması duvarlar vs. (tek korkum fethiye bölgesinin nemli bir havaya sahip oluşu ) bu 40 metre karelik odayı, hanım dırdırından sıkıntılardan kaçıp ruhumu dinlendireceğim bir yer olarak dizayn etmek istiyorum

saygılarımla

Sohbet harika olur ona şüphe yok, ama Fethiye den önce biz sizi İstanbul da ağırlayacağız gibi duruyor :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

quote:

yuxeses
    arkadaşlar birde bana yardım edermisiniz bende artık elimdeki sistemi değiştirip gerçekten beklentilerimi tam karşılyacak bir amfi arıyorum amfi sorunumu halledince ardından hoparlör konusunda yardımlarınızı isteyeceğim daha öncede sormuştum ve birkaç altanetif amfi seçeneği almıştım;ancak bazı sorularım olcak?başka bir bölemdede yazdım ama burdan da bilgi edinebilirm heralde...sorum(sony str da5400es)ile ilgili

valla kardeşim senin için upuzun bir cevap yazmıştım ama kazara sildim.şimdi özet geçeyim;5400 iyi cihazdır kimse ile yarışamaz diye bir şey yok,müzikalite konusunda çok avr ye havlu attırır.o sınıftaki avr lerin özellikleri zaten birbirine çok yakın,önemli olan senin kulağının neden hoşlanacağı,yani yarışın galibini sen belirlersin.5400 iyide para o sebeple farklı bir kaç markanın o sınıftaki avr lerinide dinle ve kararını öyle ver.sen beğendiysende hiç düşünme al gitsin.yanlız eklemek isterim mevzu sinema olunca "yamaha"nın tadıda bir başka

işde asıl sorunda burda başlıyo benim açımdan deniyoki msl işde onkyonun şöyle sesi var denonun böyle yamahanın şöyle;benim istediğim "tabii hoparlörde iyi olcak"sinema sesini layıkıyla müzik sesinide hi-fi kadar olmasada güzel tatminkar versin dinlediğim müzik türleri;hard rock,heavy metal,etnik, ve azda olsa diğer türler 5400 ün fiyatı yaklaşık 3,500-600 civarı ee azda sayılmaz hani onun için ben bu paraya almışken en iyisini ve yazdıklarımdaki isteklerim doğrultusunda olsun istiyorum(1200es) te açılmış konuda ordada bir çok seçenek verdim yardımcı olursanız sevinirim

• Herkez aşık olduğu hop takımını öneriyor sonuçta Bu çok doğal. İşte bu nedenle İstanbul'a gelip kendi aşkınızı bulmalısınız sayın turagmud. Bekliyoruz...
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

quote:

kasif@
    Beyefendi yanlış anlamayın ama bu işin yaşla ilgisi yoktur. Bu virüs girdi mi kana, yer bitirir adamı. Benim de yaşım 42, yani pek farkımız yok aslında. Ben bu aşamada tamerege'nin yukarıdaki mesajında belirttiği B şıkkını öneririm.

turakmug "baba",eğer limit 6000 dolar ise o vakit bir iki ufak değişiklik yapmak isterim sistem tavsiyem ile ilgili,bu bütçe ile hem üst sınıf bir amfi hemde üst sınıf bir hop. takımı alamayabilirsiniz.sistemin bana göre kalbi tabiiki amfi olmalı,yamaha 3900 ve onkyo 876 çok iyi avr ler.denonu bence listeden çıkaralım,zira benzer özelliklere sahip fakat daha pahalı bir avr.yine yamaha 1900 ve onkyo 806 avr lerde yukarıda bahsettiğimiz modellerine yakın ve son derece başarılı amfiler,bu ikisinden biride yine tercihiniz olabilir.hop. mevzuunda ise bütçeyi düşününce yine fiyat/performans olarak rakipsiz wharfadale diomand 9 serisini tavsiye ederim.front olarak özellikle 9.6 lar (özellikle bakarsanız bir çoğumuzun imzasındanda bu hop. leri kullandığımızı görürsünüz) çok iyidir.ayrıca diğer cihazlar için bu şekilde bir ayarlama yapmak zorunluluğu doğdu gibi,çünki 40 m2 bir odanız var ve kürşadında dediği gibi buraya bir projeksiyon cihazı mükemmel olur.umarım bahsettiğiniz bütçe içinde bu cihaz yoktur zira iyi bir projeksiyon cihazıda(ki 1920*1080p olmalı) oldukça maliyetlidir.amfi seçiminiz değişik olabilir ama hop. olarak bence kesinlikle wharf 9 serisi sizin için ilk seçenek olmalı bu durumda
    bd player olarakta sony s350 ile panasonic bd-35 yine fiyat olarak sizin için en uygun cihazlar olacak kanımca

• Kaşif merak ettim plasmada Pioneer'ı da önermez misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakinci

Kaşif merak ettim plasmada Pioneer'ı da önermez misin?

Çok doğru bir soru değil. Pioneer iyi modelleri var, çok iyi modelleride var. Ama muadillerinin %30-%40 üstü fiyatlarda. Pioneer ın belkide sırf bu sebepten dolayı bile önerilemeyecek modelleri vardır. Pioneer'In hangi modelinden bahsediyoruz ???

Ki bu öneri istenen konu, herkese göre değişen, zevkler ve renklerin dorukta olduğu bir konuda, bana direkt şunu önerin. Buna cevap vermek demek şunu demek.

Sen kırmızıyı seviyorsun, sarışınlardan hoşlanıyorsun ve hayat boyu saçını kazıtacaksın. Bunu birine söyleseniz, sizi ciddiye dahi almaz. O yüzden sizlerden, bana uyacak en iyi amfiye verilen cevaplarda bundan farklı değil. Ancak belli şartlar dahilinde belli sistemlerin daha iyi performans verdiğini söylemek mümkün.

• Ben "plasma da Panasonic'i tek geçerim" dediği için bu soruyu merakımdan sordum. Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz.
    Benim fikrime göre Pioneer'ların KURO modellerinin "renk" performansi şu anda daha iyi.
  • quote:

yuxeses
    işde asıl sorunda burda başlıyo benim açımdan deniyoki msl işde onkyonun şöyle sesi var denonun böyle yamahanın şöyle;benim istediğim "tabii hoparlörde iyi olcak"sinema sesini layıkıyla müzik sesinide hi-fi kadar olmasada güzel tatminkar versin dinlediğim müzik türleri;hard rock,heavy metal,etnik, ve azda olsa diğer türler 5400 ün fiyatı yaklaşık 3,500-600 civarı ee azda sayılmaz hani onun için ben bu paraya almışken en iyisini ve yazdıklarımdaki isteklerim doğrultusunda olsun istiyorum(1200es) te açılmış konuda ordada bir çok seçenek verdim yardımcı olursanız sevinirim

sevgili kardeşim,sony ile ilgili topiği okudum,ağırlıklı sinema için avr yi kullanmayı fakat,müzik dinlerkende keyif almak istiyorsun.o zaman sen kesinlikle bir yamaha amfi almalısın,düşündüğün rakama bakacak olursakta rx-v1900 tercihin olmalı,altan da yazmış gayet iyi cihaz,4 hdmi giriş ve 1 çıkışı var,7*130w (buda sana az gelmesin bu değer 8ohm daki değer 6ohm da180w civarı olsa gerek),tüm yeni nesil ses formatlarını destekliyor,1080p upscalling yapabiliyor,22 sinema sesprogramı var(sinema ağırlıklı dediğin için hatırlatayım dedim),yani anlayacağın cihazda yok yok.genelde sinema amfilerinin müzik performansı için hep çok iyi değil denir ama bu iş zevk meselesi,ben 663 ümle özellikle 7ch stereo müzik dinlerken inanılmaz keyif alıyorum,benim için son derece yeterli.hele 1900 ün 663 ten daha üstün bir makina olduğunu düşününce ben senin yerinde olsam bırakırım sony yi,o paraya alırım 1900 ü bakarım keyfime.genelde yamaha amfiler için hep sesi parlattığı söylenir ama inan ben buna bayılıyorum,hele sinema performansı (ki sony,onkyo ve şimdide yamaha kulanan biri olarak söylüyorum) çok iyi
    tabi böyle bir amfiyi uygun bir hop. takımı ile süreceğini ümit ediyorum,yoksa z11 alsan nafile
    kadıköyde top pop elektronik var,ben amfimi ordan almıştım,iyi esnaflar.forumda "spidr" nicki ile yazıyorlar,onlardan da fiyat almayı ihmal etme.malum kriz ortamı bakarsın çok cazip bir fiyatta alabilirsin

• quote:

sakinci
    Ben "plasma da Panasonic'i tek geçerim" dediği için bu soruyu merakımdan sordum. Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz.
    Benim fikrime göre Pioneer'ların KURO modellerinin "renk" performansi şu anda daha iyi.

zamanında tv almak için çok hatmetmiştim tv topiclerini vede mağazaları,sonunda kendi adıma şuna karar verdim;plazma tv alacaksanız ve para sizin için sorun değilse,bu ligin şampiyonu tabiiki "pioneer",konuşmaya bile gerek yok.fakaaaat,biraz daha uygun fiyatlı olsun,cebimizdeki delik çok büyük olmasın dedikmide (fiyat/performans değerlendirmesi yaparsak) katılırsınız katılmazsınız o zamanda bu ligin şampiyonu "panasonic" tir.baştada dediğim gibi kendi fikrimdir,zira ""zevkler ve renkler tartışılmaz""

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.