Konsol için almayı düşünen arkadaşlar varsa. ![]() ![]() Türkçe yapın menüden inceleme güzel olmuş. ![]() 本期我们评测的是三星OLED G6,并且三星首次将脉动热管技术使用在显示器中为其散热,机器参数规格为27英寸2K 360Hz刷新率QD-OLED显示器,评测内容主要针对外观设计、菜单功能、显示效果(色温、亮度、色域、均匀度、PPI、像素排列、可视角度、HDR、观影、游戏体验)接口带宽、兼容性、拆机做工用料、以及屏幕实测数据进行全面测试。
00:00 前言/包装/外观
01:02 亮机:PPI/像素排列/色温/色域
02:15 亮度/均匀度/可视角度
03:15 频闪/光谱
03:46 接口:兼容性/带宽/输入延迟
04:22 HDR:亮度/EOTF/观影/游戏/背光延迟
06:34 响应速度/BET
07:10 拆机:驱动板/面板
08:23 实测数据/天梯榜
09:10 总结:优缺点 https://www.youtube.com/watch?v=DW6-6RMpTVg |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (72. sayfa)

-
-
Monitor olarak Lg C3 48" oled kullanıyorum. Nekadar alışmış olsam da bazen büyük olduğunu hissettiriyor. Samsung g8 oled 32" yi bekliyorum. Umarım uygun bir fiyata gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar,
Öncelikle böyle bir konunun olması güzel olmuş, teşekkürler.
Şimdi maalesef ki evde masa olarak çok geniş bir ortamım yok. 50cm derinliği 100cm genişliği olan bir masam var. Normalde iki tane 27" monitör kullanıyorum ancak şimdi güzel bir oled monitöre geçmek istiyorum. Rekabetçi oyunlardan bir tek FIFA oynuyorum onun dışında hep hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Aşağıdaki modeller arasında çok gidip geliyorum ancak hangisini almalıyım, çok kararsız durumdayım, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Samsung Odyssey OLED G9 49"
Samsung Smart Odyssey OLED G8 34"
-
34" lerden kullandım, mükemmel tavsiye ederim. MSI 341cqp kullanmıştım ben. 34" 4k oledler olsaydı net onlardan alırdım 32 yerine, kavisli mükemmel oluyor.
-
34'' ile 4k 32'' arasında görüntü farkı çok fazla oluyor mu? Aralarında geçiş yaptığınız da fark hissedilir derece de fazla mı oluyor?
-
www.displaywars.com
Visual TV Size Comparison : 32 inch 16x9 display vs 34 inch 21x9 displayhttps://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9Şurdan bir fikir edinebilirsiniz. Amazondan alırsanız test edip iade edebilirsiniz. Son olarakta ben şahsen 34" den daha fazla keyif aldım, 34" yukarı degilde yanlara doğru ultra wide olduğu için ben o formu daha çok sevdim, 32" kareye kıyasla. 34" in tek sorunu film dizi vs izlerken yanlarda genelde siyah boşluklar oluyor fakat aynı şey 32"de de oluyor, Izlediğimiz yapıma göre değişiyor açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justcontrol -- 21 Haziran 2024; 11:9:53 > -
Ikisi de 21:9 formatta curved monitorler. Bence fifa vs oynuyorsaniz size cok hitap etmez. Keza hikaye ya da fps oyunlarinda da bence cok keyifli degiller. Bu tarz monitorler genellikle simulasyon oyuncularina hitap ediyor bence. G8 nispeten daha derli toplu ama 49" g9 anlamsız bir monitor bence. Hele ki günlük pc kullanımında ofis işlerinde filan tam işkenceye dönüşür 49" curved
Bunların yerine bence flat oled monitorlere bakın samsung un yeni g6 serisi ya da g8 serisi gibi zaten 50cm derinliğinde bir masa için bence limit 27" monitor olmalı daha üstü yorar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 21 Haziran 2024; 11:11:28 >
Bunlar dışında önerdiğiniz monitör var mıdır peki hocam?
-
27" de g6 varken baska monitor bakilmaz bence cunku fiyati cok uygundu 23-24k ya aldilar hala samsungshop da kod ile indirimli alınıyor galiba. Bir de dediğim gibi asıl problem kullanım alanınız çok dar 50cm için 27" üstünde çok sıkıntı yaşarsınız. Kafanız bi sağa bi sola gitmek zorunda kalır oyunu takip edemezsiniz
Fiyat hala aynı Amazonda 24.8 e geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bence süper fiyat
Bende fc24 oynuyorum ve tam aksine çok daha güzel oluyordu 34" ultra wide quadda, bilemedim. Sadece gen 1 panel olduğu ve firmware alamadığı için iade ettim.
-
Bu g8’in tr satış tarihi belli mi?
-
Samsung sitesinde böyle bir sayaç var, ön sipariş için olabilir
-
amazonda g6 yanına kulaklık kampanyası tekrar aktif olmuş, kulaklık + monitör + maximum kampanyası ile hepsi toplam 22700 e geliyor
-
2 milyar kampanyası güzel Akbank 0 kampanya ile liderliği önde tutuyor.
85 milyar PC malzemesi aldım 0 chip çok şükür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rtings incelemesi gelseydi keşke Amazon kampanyası bitmeden. Demin baktım daha 2 gün önce sipariş geçmişler
bu daha gelecek de incelenecek de ohoo..
-
Montiörün Vrr flicker durumu nasıl acaba herhangi bir inceleme var mı bu konuda ?
-
Amazon üzerinden güzel bir indirim var fakat ben MSI 26.5” MPG 271QRX QD-OLED 2560x1440 (WQHD) QD-OLED daha sıcak bakıyorum. Nedenine gelince, 3 yıl oled yanığı garantisi vermesi ve yazılarda incelemelerime göre çok daha yüksek performans göstermesi.
Hala araştırmalarıma devam ediyorum, bakalım en doğru kararı veririm umarım.
-
Yazi netligi konusunda G6 Oledden bir farki olmayacaktir, cunku ayni paneli kullaniyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X