Şimdi Ara

YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
17
Favori
20.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gözün aydın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • quote:

Orijinalden alıntı: GYA

İsmin Değişmesinin sebebi çoğu kişi fark etmedi fakat önceden telefonda paylaşım yaparken 15 GB'ı aşsanız bile paylaşıma devam ediyordu bu tarifede ve ücret kesmediği için hotspot sınırsız gibi davranıyordu bunu düzelttiler. yoksa 15 gb limit çalışmıyordu zamanında ve istediğin kadar paylaşabiliyordun nereden mi biliyorum zamanında kendim kullandım artık açığı kapattıklarına göre rahatlıkla söyleyebilirim. Şimdi kontrol ettiğimde 30 GB limit düzgün çalışıyor

aynen öyle doğru. kaç aydır bu tarifedeydiniz siz daha çok görmüş olmasınız bu durumu 2 ay fln var mı

• Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt

Hocam harbiden gözüm aydınlandı  Çünkü gerçekten içimde tutmak kafayı yedirtiyordu DH forumun bilmediği bir açığı kimseye söylemeden kullanmak bayağı zor oluyordu.

Tamam çözmeleri kötü oldu fakat en azından 15 yapmadılar 30 yaptılar. 

15 GB şeklinde de bırakıp da o limiti düzeltip tanımlayabilirlerdi en azından iki katına çıktı teselli ikramiyesi gibi   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GYA kullanıcısına yanıt
    YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL)

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

Mart ayı sonundan beri bu tarifeyi kullanıyorum. fakat açığı 1-1.5 ay önce Haziran gibi falan fark ettim.

DH forumdaki bir tane arkadaş tam net hatırlamıyorum ama (galiba 33gb olmalıydı) işte paylaşırken 33 GB kullanabildim ne olur gibisinden yazması üzerine zaten tarife de aşım yok deyip bunu denemiştim ve 300 GB PC den harcama yapmama rağmen faturaya bir şey olmadığı için veya paylaşım durmadığı için öyle bu durumu fark etmiştim.  

Tabii o dönemde bazı arkadaşlar 15 gb limiti var ekstra fatura yazarlar vs yazınca 33 GB kullandığını yazan arkadaş kullanmamaya başlayıp sustuğu için bunu kimse çoğu kişi fark etmedi ve diğer konular arasında araya kaynadı forumda.

Türk telekom'un fark etmesi ise bu aya kadar sürdü.

Belki de 30GB yapılmasaydı hiç fark etmeyeceklerdi fakat hotspotu 15 GB yerine 30 GB yapalım derken bu hatayı (Yani ilk baştan beri limitin çalışmadığını) fark etmiş olma ihtimalleri çok yüksek.

Benim tahminim bu yönde çünkü TT hotspotu 30 GB yapana kadar gayet de bu yöntem çalışıyordu. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 21:48:8 >

• emrylmz147 E kullanıcısına yanıt

Sonuna kadar haklısınız.

Sınırsız hızlı seçenek olsun fakat böyle yani hız sınırsız olmayan dediğiniz gibi 100 megabit 200 megabit ya da 500 megabit gibi seçenekler olması lazım normal GB yanında sınırsız sosyal medya yerine.

Yani gidip 50 GB SSM yı 850 liraya satacaklarına 100 megabit sınırsız+ 15/30gb hotspot u 850 liraya satmalarını tercih ederim 950 lira mesela 200 megabit olur ondan sonra 1000 lira 500 megabit olur ondan sonra da şu anki 1700 lira yaptıkları hız sınırsız gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 21:49:37 >

Orijinalden alıntı: GYA

Mart ayı sonundan beri bu tarifeyi kullanıyorum. fakat açığı 1-1.5 ay önce Haziran gibi falan fark ettim.

DH forumdaki bir tane arkadaş tam net hatırlamıyorum ama (galiba 33gb olmalıydı) işte paylaşırken 33 GB kullanabildim ne olur gibisinden yazması üzerine zaten tarife de aşım yok deyip bunu denemiştim ve 300 GB PC den harcama yapmama rağmen faturaya bir şey olmadığı için veya paylaşım durmadığı için öyle bu durumu fark etmiştim.  

Tabii o dönemde bazı arkadaşlar 15 gb limiti var ekstra fatura yazarlar vs yazınca 33 GB kullandığını yazan arkadaş kullanmamaya başlayıp sustuğu için bunu kimse çoğu kişi fark etmedi ve diğer konular arasında araya kaynadı forumda.

Türk telekom'un fark etmesi ise bu aya kadar sürdü.

Belki de 30GB yapılmasaydı hiç fark etmeyeceklerdi fakat hotspotu 15 GB yerine 30 GB yapalım derken bu hatayı (Yani ilk baştan beri limitin çalışmadığını) fark etmiş olma ihtimalleri çok yüksek.

Benim tahminim bu yönde çünkü TT hotspotu 30 GB yapana kadar gayet de bu yöntem çalışıyordu. 

o sırada paketlerde 15gb gözükmüyordu dimi çünkü bendede gözükmüyordu. 4 ayda 2 tarife değiştirdim :D 2 tane 3gb hediye geldi 50 gb den 80 e geçtim sonra sınırsıza. 10 gunde bende 45 gb harcadım mobil ve pc den hiçte uyarı gelmedi. ama ilginç buldum harcanan paket miktarı gözükürken ve ay yenilenmeden taahhütlü internetin adı değişti miktarı 0 landı kullanılan paket miktarı. Zaten aşımsızdı galiba bu paket bir şey olmazdı yine d. birde marttan öncede vardı sanırım bu paket bu zamandır görememeli şaşırtıcı . dediğiniz gibi 15 az geliyor 30 yapalım derken bunu yaptılar sanırım. belki ilerde bu tarifeyi tamamen kapatabilirler. hız limitli fln şeyler gelebilir çıkmamak lazım buradan artık. tarifeden çıkartmaya çalışırlarsa şaşmamalı  

• sahinssahin54 S kullanıcısına yanıt

Evet gerçekten 15 gb gözükmüyordu yani Ben ilk başta arka planda görünmez sayaç var zannetmiştim o yüzden. Bu arada bu tarife de aşımsız özellik var Evet yani şu madde gereği:

Yeni Nesil Prime Sınırsız tarifesi kapsamında 30GB hotspot (mobil veri paylaşımı) limiti bulunmakta olup, 30GB'lik hotspot (mobil veri paylaşımı) kullanımının tükenmesi akabinde hotspot uygulaması fatura dönemi sonuna kadar durdurulacaktır. Tarifeniz üzerinden mobil veri paylaşımına devam etmek için internet paketleri alabilirsiniz.

ama gerçekten dediğiniz gibi Türk Telekom yakında hız limitli sınırsız yapmaya çalışırsa şaşırmayın.YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) Bence bu tarife daha bırakılmaz.

Tek başına Ayda 3 gün yurt dışı 1. Bölge faydası bile çok kıymetli çünkü birinci bölge o kadar geniş ki abd'den tutun avustralya'ya kadar bir sürü yer eklemişler baksanıza tüm listeye:

Tarifen Yurt Dışında 1. Bölge:

Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Bangladeş, Belçika, Birleşik Krallık, Bulgaristan, Çekya, Danimarka, Endonezya, Ermenistan, Estonya, Filistin, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Hong Kong, Irak, İrlanda, İspanya, İsrail, İsveç, İsviçre, İtalya, İzlanda, Jersey, Kanada, Karadağ, Katar, Kazakistan, KKTC, Kuveyt, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Macaristan, Malezya, Moldova, Montserrat, Norveç, Pakistan, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Yeni Zelanda, Yunanistan, Kırgızistan, Guadalup, Myanmar, Man Adası, Moğolistan, Umman, Virjin Adaları(ABD)

Özellikle hattınızda (erişilebilir yaşam vb) indirim falan varsa 1950 liraya (2600-%25) taahhütsüz olarak kullanın taahhüt bitince. Üstelik taahhütlü fiyat da 1162 ye geliyor o bile bayağı avantajlı oluyor.

Zaten Türk Telekom bundan iyi bir şey artık veremez çünkü bundan iyi sınırsız tarife yok güncel olarak geçilebilen TT de.YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

Ek paket yöntemi daha uygun biliyorum fakat yurt dışında kullanım için bu tarifeden başka bir seçenek yok çünkü yani ek paket faydaları yurt dışında geçerli olmuyor.

Sürekli tarife değiştirin aramamaları için şu 2 numarayı (444 4 444 ve 444 4 375) engellemenizi ve bir kereye mahsus 7672'ye IPT yollayıp pazarlama bildirimlerini kapatmanızı gerçekten tavsiye ediyorum. Çünkü zaten sil süpür gerekmiyor sınırsız olduğu için ki sil süpür neredeyse sürekli McAfee antivirüs veriyorYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

Bir de mobil uygulamada tarife kabul etmemeye dikkat edin yeter. YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 23 Temmuz 2026; 2:39:1 >

• eskimo404 E kullanıcısına yanıt
    Düzeldi hocam teşekkür ederim.

aynen öyle hocam ama üzüldüm demokratik Kongo olmadığına.  ki 12 ay sonra o fiyat bile iyi olabilir sınırsız için. belki arayıp tekrar söz verdirilebilir kalmak için. mcaffecyide belki kullanırım ama windows def yeter gibi. yurt dışıda bence çok iyi neredeyse gidebilecek hepsi varmış. iyi tarife bence alt yapıyıda düzeltirlerse sıkıntı yok benim burada 200mb alıyor ama genel için dedim.

Umarım demokratik Kongo da eklenirYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) ama genel olarak yurt dışı listesi güzel.

Bir de şu 5G çıktığından beri başlayan şu stabil olmama durumu biterse fena operatör değil aslında Türk Telekom. Ellerinde sağlam MHz frekansları ve fiber imtiyazları var çünkü

Tabii son dönemde yaptıkları zamlardan sonra sadece mevcut kullananlar için ya da ucuza fiyat koparanlar için fena değil diyebilirim.

yeni geçecek olanlar uzak dursun bu fiyatlar ne yaniYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL)  o paraya git Turkcell al En azından çekiyor algısı iyi.

Yani TT , Turkcell 2 olma yoluna doğru gidiyor.

TT ikinci operatör olduğundan beri resmen birden fazla miktarda fiyat arttırımına geçtiler tamam yönetenler yine TVF fakat TT nin bence bulunduğu imaj gereği yine biraz daha uygun kalması gerekiyordu ama bir anda zannedersin turkcell oldular. YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

• Kamu tarifelerine sınırsız internet ek paketi alınabiliyor mu arkadaşlar 750 tl olan?

AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Almadım ama seçenek çıkıyor , ka

mu tarifesin deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonall -- 25 Temmuz 2026; 18:1:53 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.