Şimdi Ara

YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
17
Favori
20.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni nesil sınırsız tarifede 30gb hostpot olarak gözüküyor sizdede varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷
  • Ayrıca mevcut sınırsız 1550 tl lik kampanyanın bitmesine 2 gün kalmış ve zamlı yeni sınırsızıda yayınlamışlar sitelerinde 1700 tl olmuş

Yeni Nesil Prime Sınırsız tarifesi kapsamında 30 GB hotspot limiti bulunmakta olup, 30 GB’lik hotspot kullanımının tükenmesi akabinde hotspot uygulaması fatura dönemi sonuna kadar durdurulacaktır

bireysel.turktelekom.com.tr
    Mobil Faturalı & Faturasız En İyi Tarife Fiyatları | Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/yeni-nesil-prime-sinirsizz

BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷

• Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt

Benim fiyat (sosyal destek indirimi ile 1162'ye geliyor taahhütsüz de 1950tl) şimdiden uygun kaldı. Daha düne kadar en pahalısıydı (normal 1550 fiyata göre bakarsak) şu an TT özelinde benim tarife f/p kaldı ek paket yöntemini saymazsakYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

Bu arada müşteri hizmetlerine sordum mevcut kullananların da hakkı 30 GB yapılıyor yani 1.550 liraya almış olanlar için iyi haber hem yeni tarifeyi hem de eski tarifedeki miktarı 30'a güncellemişlerYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) Ayrıca eski tarifenin sayfasında da 30 diyor güncel olarak.

YENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 21 Temmuz 2026; 15:30:38 >

• GYA kullanıcısına yanıt

Bendede aynı vergi dahil 1189 lira ödüyorum engelli indirimi ile.

Vallahi iyi fiyatmış yani bu tarifenin mantıklı olduğu zaten tek olasılık engelli indirimi çünkü 1100 TL'ye nispeten alınması mantıklı hale geldi şu an bu 30 GB güncellemesi ile beraber ve telefondan kontrol ettim evet gerçekten de gelmiş 30 GB olayı 

Ben aldığımda ek paket satışta yoktu ilk çıktığında geçmiştim o yüzden tek seçenek buydu ben aldığımdaYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL)  Bir de bu tarifede ayda üç gün ücretsiz yurt dışı 1. bölge olayı var o da ekstra bir özellik olarak aslında 300 TL eder ki zaten bir gün yurtdışında kalma 1. bölgede 349 TL

ayrıca ek paketler yurt dışında geçerli değil benim bu kullandığım yurt dışında da sınırsız oluyor.

Tabii ki fiyat performans olarak ek paket daha mantıklı ama bu da artık eskisi kadar aşırı kötü değil bence 30 GB paylaşım gayet yeterli vodafone 15 GB veriyor zaten onla karşılaştıracak olursak. En azından benim durumumda 300 TL daha fazla veriyorsun hem üç gün yurt dışı hem de iki katı paylaşım kotası alıyorsun. Tabii ki 1700 TL zamlı fiyat verilmez fakat benim ödediğim fiyat yani 1162 ye gayet fiyat performans kalıyorYENİ NESİL PRİME AŞIMSIZ TARİFELER  & (SINIRSIZ TARİFE 1550 TL) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 21 Temmuz 2026; 22:0:33 >

• Fatura kesilmeden ismide değişmiş paketin nedense ilginç sınırsız olan ilk olanıydı

• Yokizm Qarabağlı kullanıcısına yanıt
    Çöp. Türk telekomun altyapısı zaten iyi değil. Hotspot en az 100 gb olmalıydı 900 e vodafone sınırsız varken neden 2 katı vereyim enayi miyim ?

• Eşimi Turkcell’den 50 GB olan pakete geçirdim. Uygulamada bendeki gibi tarife taahhüdünüz yazan tarih görünmüyor. Sonra mı güncelleniyor? SÖZ yazıp gönderdim taaahhütünüz bulunmaktadır şeklinde mesaj geldi.

İsmin Değişmesinin sebebi çoğu kişi fark etmedi fakat önceden telefonda paylaşım yaparken 15 GB'ı aşsanız bile paylaşıma devam ediyordu bu tarifede ve ücret kesmediği için hotspot sınırsız gibi davranıyordu bunu düzelttiler. yoksa 15 gb limit çalışmıyordu zamanında ve istediğin kadar paylaşabiliyordun nereden mi biliyorum zamanında kendim kullandım artık açığı kapattıklarına göre rahatlıkla söyleyebilirim. Şimdi kontrol ettiğimde 30 GB limit düzgün çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:43:54 >

Bu şu an mevcut olmayan kapatılmış bir açık zamanında kimse fark etmedi zaten o malum konudan bahsetmiyorum dolayısıyla bu durumu anlatmamda bir sıkıntı yok zaten açık mevcutken hiçbir yerde bahsetmiyordum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:46:31 >

Bence 1.100 lira bandına kadar yolu var çünkü vodafone'a göre iki katı daha fazla paylaşım limiti veriyor yoksa onun dışında haklısınız Evet Yani kesinlikle 1.500 ya da 1.700 etmez

Ayrıca bahsettiğim açığı kimse bilmediği için şu anda o malum konudan bahsettiğimi zannediyorsunuz Fakat bu tarifede zamanında paylaşım yapılırken saat çalışmıyordu ve kimse bunu yaymadığı için kimse bilmiyordu bu düzelttikleri için artık konuşabildiğimi düşünüyorum yani Zaten konuşulmaması gerektiğini Ben de biliyorum fakat bu artık düzeltilen bir şey olduğu için rahatça konuşulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:44:20 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.