< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
![]() BİR MİLLET İKİ DEVLET. TÜRKİYE - AZERBAYCAN 🇦🇿🇹🇷 |
|
Benim fiyat (sosyal destek indirimi ile 1162'ye geliyor taahhütsüz de 1950tl) şimdiden uygun kaldı. Daha düne kadar en pahalısıydı (normal 1550 fiyata göre bakarsak) şu an TT özelinde benim tarife f/p kaldı ek paket yöntemini saymazsak Bu arada müşteri hizmetlerine sordum mevcut kullananların da hakkı 30 GB yapılıyor yani 1.550 liraya almış olanlar için iyi haber hem yeni tarifeyi hem de eski tarifedeki miktarı 30'a güncellemişler ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 21 Temmuz 2026; 15:30:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Vallahi iyi fiyatmış yani bu tarifenin mantıklı olduğu zaten tek olasılık engelli indirimi çünkü 1100 TL'ye nispeten alınması mantıklı hale geldi şu an bu 30 GB güncellemesi ile beraber ve telefondan kontrol ettim evet gerçekten de gelmiş 30 GB olayı |
|
Ben aldığımda ek paket satışta yoktu ilk çıktığında geçmiştim o yüzden tek seçenek buydu ben aldığımda ayrıca ek paketler yurt dışında geçerli değil benim bu kullandığım yurt dışında da sınırsız oluyor. Tabii ki fiyat performans olarak ek paket daha mantıklı ama bu da artık eskisi kadar aşırı kötü değil bence 30 GB paylaşım gayet yeterli vodafone 15 GB veriyor zaten onla karşılaştıracak olursak. En azından benim durumumda 300 TL daha fazla veriyorsun hem üç gün yurt dışı hem de iki katı paylaşım kotası alıyorsun. Tabii ki 1700 TL zamlı fiyat verilmez fakat benim ödediğim fiyat yani 1162 ye gayet fiyat performans kalıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 21 Temmuz 2026; 22:0:33 > |
|
İsmin Değişmesinin sebebi çoğu kişi fark etmedi fakat önceden telefonda paylaşım yaparken 15 GB'ı aşsanız bile paylaşıma devam ediyordu bu tarifede ve ücret kesmediği için hotspot sınırsız gibi davranıyordu bunu düzelttiler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:43:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu şu an mevcut olmayan kapatılmış bir açık zamanında kimse fark etmedi zaten o malum konudan bahsetmiyorum dolayısıyla bu durumu anlatmamda bir sıkıntı yok zaten açık mevcutken hiçbir yerde bahsetmiyordum zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:46:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bence 1.100 lira bandına kadar yolu var çünkü vodafone'a göre iki katı daha fazla paylaşım limiti veriyor yoksa onun dışında haklısınız Evet Yani kesinlikle 1.500 ya da 1.700 etmez Ayrıca bahsettiğim açığı kimse bilmediği için şu anda o malum konudan bahsettiğimi zannediyorsunuz Fakat bu tarifede zamanında paylaşım yapılırken saat çalışmıyordu ve kimse bunu yaymadığı için kimse bilmiyordu bu düzelttikleri için artık konuşabildiğimi düşünüyorum yani Zaten konuşulmaması gerektiğini Ben de biliyorum fakat bu artık düzeltilen bir şey olduğu için rahatça konuşulabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GYA -- 22 Temmuz 2026; 16:44:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|