Şimdi Ara

Yeni Nesil Grafikler | PC vs PS vs XBOX vs SWITCH (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.050
Cevap
40
Favori
154.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cevap verme biçimin hoş değil. O nedenle senin tarzında cevap vereceğim sana :)

Öncelikle "tartışma"nın ne olduğunu doğru şekilde bak öğren. Sen şimdi üşenir bakmazsın, al sana TARTIŞMA - TDK

Öte yandan, fanboyluk kelimesini sarfetmişsin. Yazdığım hangi kelime sende, "fanboyluk" izlenimi oluşturdu bunu da çok merak ettim.

Orijinalden alıntı: dancerboy14

Cevap verme biçimin hoş değil. O nedenle senin tarzında cevap vereceğim sana :)

Öncelikle "tartışma"nın ne olduğunu doğru şekilde bak öğren. Sen şimdi üşenir bakmazsın, al sana TARTIŞMA - TDK

Öte yandan, fanboyluk kelimesini sarfetmişsin. Yazdığım hangi kelime sende, "fanboyluk" izlenimi oluşturdu bunu da çok merak ettim.

Tartışmanın ne olduğunu sayenizde öğrendim çok teşekkür ederim Hayır cümleye öyle bir girmişsiniz ki bu konu tartışmaya açık değildir ,tartışanın aklından zoru vardır vs.Ben de diyorum ki tartışmıyoruz zaten.Birinci belli ikinci kim...Fanboyluk meselesine gelince orada sizi kastetmedim.O tarz insanlar çok forumda.Öyle bir niyeti olan varsa yeri bu konu değil.O geyiklerin döndüğü bolca konu var , isteyen oralarda at koşturabilir , dilediğince trollük yapabilir.Bu ara cevap verme tarzımı ben de beğenmiyorum.Muayyen günlerimdeyim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 1 Mart 2018; 3:53:23 >

• aterikasedi kullanıcısına yanıt
    :) Ufak çaplı bir yanlış anlaşılma olmuş diyelim o zaman.. Ben de başlıkta yazana göre giriş yaptım konuya. Bugün hala, üst seviye bir pc'deki crysis oyunun grafiklerinin, orta seviyelere düşmemesinin acısı içerisindeyim. Konsoldan devşirme oyunlar olduğu müddetçe de bu böyle olacak.. Her ne kadar pc oyunlarının satış sayıları artar, o zaman biraz daha üstüne düşerler umarım..

Xbox 360'ımla mortal kombat ve forza oynamaktan mutluluk duyuyorum ama iş fps oyununa gelince, onu elime bile almıyorum :) zaten graifkleri de gücü de eskidi iyice.. Yeni one x'e geçmem gerek yakında :)

Orijinalden alıntı: dancerboy14

:) Ufak çaplı bir yanlış anlaşılma olmuş diyelim o zaman.. Ben de başlıkta yazana göre giriş yaptım konuya. Bugün hala, üst seviye bir pc'deki crysis oyunun grafiklerinin, orta seviyelere düşmemesinin acısı içerisindeyim. Konsoldan devşirme oyunlar olduğu müddetçe de bu böyle olacak.. Her ne kadar pc oyunlarının satış sayıları artar, o zaman biraz daha üstüne düşerler umarım..

Xbox 360'ımla mortal kombat ve forza oynamaktan mutluluk duyuyorum ama iş fps oyununa gelince, onu elime bile almıyorum :) zaten graifkleri de gücü de eskidi iyice.. Yeni one x'e geçmem gerek yakında :)

Yanlış anlaşılmalar bizim kültürümüzde mizahı unsurdur sıkıntı olmaz:) Bu konu yıllardır burada.Kimse gelip de dememiştir ki aga ps4 ya da xbox one pcden üstündür.Sadece pc ne kadar üstün ne gibi farklar var ortada onları izliyoruz paylaşıyoruz.Grafik teknolojisinde yeni nesili etkiyecek bir gelişme olursa onlara bakıyoruz.

Konunun başından sonuna kadar birçok kez crysis de konu edilmiştir.Yıl oldu 2018 hala daha Crysis'in grafiklerini övüyoruz.Adamlar ciddi iş çıkarmış zamanında.Bu arada Cevat Yerli de Crytek'ten ayrılıyormuymuş neymiş.

Xbox 360 hala keyif verebilir çoğu oyuncuya.Ben Red Dead'ı oynamamıştım bi 360 alıp geçen yaz oynayıp bitirdim.Forzaların hepsini denedim.Halolara baktım.Xbox one x'in şimdilik bir espirisi yok.Yani var da yok.Çünkü oyun yok:) Sadece forza için de alınmaz.Red Dead 2 çıkacak onu da ps4 pro'da oynarız.God of war , last uf us 2 vs bir ton exl oyun geliyor.Ps4 pro şart olacak bu yaz.

• _____________________________
  • _____________________________

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinCC -- 11 Mart 2018; 11:39:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Şahane Grafikleri var gerçekten. Şu sıralar UC 4 oynuyorum PS4 PRO ile. PC'De GTX 1080'le max settings tadından eksiği yok. Akıcılığı da fena değil.

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Eyvallah. Şahane Grafikleri var gerçekten. Şu sıralar UC 4 oynuyorum PS4 PRO ile. PC'De GTX 1080'le max settings tadından eksiği yok. Akıcılığı da fena değil.

Evet UC 4 ün grafikleri gayet iyi.Özellikle jipli bölümlerde görseller tavan yapıyor.Konsola özel oyunlar her daim bir adım önde.
  • Microsoft DirectX Raytracing (DXR) Işın izleme teknolojisi ile oyunlarda yeni bir dönem başlıyor
    https://forum.donanimhaber.com/isin-izleme-teknolojisi-ile-oyunlarda-yeni-bir-donem-basliyor--131955806

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 21 Mart 2018; 2:34:35 >

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.