Şimdi Ara

Yeni Nesil Dizel Araçlar Satılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayın aslı şu; eskiden benzin litre fiyatları ile motorin litre fiyatlarına bakardık, tüketimlerini çarpar ve ortalama bir yakıt tüketimi bulurduk. Artık işin içine Adblue yakıt dahil olacak. Kamyoncuların kullandığı gibi yakıt istasyonlarından da değil, yetkili servislerde değiştirileceği konuşuluyor. Eğer her bakımda değiştirilecekse yakıt masrafı olarak yazılabilir diye düşünüyorum. Kamyonculara litresi 1TL'den satılan Adblue koymayacakları için de baya pahalı bir yakıt olacağını düşünüyorum. Hatta bir kaynakta 15LT Adblue için 60€ gibi bir fiyat gördüm. Bir videoda bundan bahsedilmiş. Yeni nesil turbo benzinli araçlara yönelmenin artacağını düşünüyorum.

• 2.0 Tdi motorda zorunlu diye biliyorum zaten petrol ofislerinde satiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim gördüğüm yazı çok eskiymiş bundan 5 sene kadar önce. Bazı 2.0 TDI araçlarda oluyormuş ve 10bin kilometre bir değişim oluyormuş. Yeni nesil araçlarda belki petrollerde doldurma imkanı vardır.
    19 yıl önce açıldı
    Eski Otomatik Araç Alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.