Şimdi Ara

Yeni nesil dilencilik | insta-twitter-tiktok (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
12.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
206 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bayağıdır girmiyorum. Ama bigo live efsaneeeee haha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TWİTCH Platformunu da söylemeye gerek yok sanırım.
  • Ha enes ha bu arkadas. Birakin kim ne kadar kazaniyorsa kazansın. Adama guya sayduruyorsunuz halbuki adamin reklamını yapiyorsunuz hemde parasiz :)
    Enes batur vs. Bir sey demeyen eleman bu adamin para kazanmasini da kaldirmali. Izlemiyorsan izleme zorlami izlettiriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim la bu herif, ben olayı anlamadım herif fakirim yemek yapamıyorum malzemem yok diye yardımı istiyor,
  • Valla kusura bakmayın ama hak ettiğiniz bu olduğu için hak ettiğinizi yaşıyorsunuz. Benim de youtube kanalım var tam 7 yıllık ancak abone sayım 3760. Neden mi? bi tarafımı açmadım, box makinesine yumruk atmadım, yalan konuşmadım, duygu sömürüsü yapmadım sonuç bu. prim yapmıyor ama umrumda da değil... Videolarım izleniyor , akmıyor ama hala kadir kıymet bilenler var, teşekkür edenler var.
    Aynen siz böyle süper devam edin
    Nereden bilelim diyenler kanalımı bu LİNKTEN inceleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 4 Haziran 2020; 18:45:27 >

• PR ŞİRKET İLE ÇALİŞİYOR.
    REKLAM ALIYOR BEN SAYDIM GEÇEN GÜN 8 HİKAYE REKLAMI ALDI 16 BİN TL ALDI.
    İNSANLAR YARDIM YAPIYOR BUNA EV YAPTIRIYOR.
    ÜNLÜLER RÖPÖRTAJ YAPIYOR PARA FALAN VERİYOR.
    KESİNLİKLE ARADA BÜYÜK BİR PR ŞİRKETİ VAR.
    MALİYE YE İHBAR EDİN.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın da, migrosta 24 cm granit tava 19 tl, 26 cm ise 22 tl civarı. 1.2milyon instagram takipçisi var, bir arkadaşımın tiktok da 400bin civarı izleniyor ve haftalık 20bin kazanıyor. Hala mağduriyete inanan var. Açlıktan ağzı kokan milyon tane öğrenci ve işsiz var ama insanlar bunu görmüyor fakat 1,2milyon takipçiye sahip olup 25 liraya tava alamayana inanıyor

• Dünyayı parasız geziyorum ayakları yapanlara ne diyeceksiniz peki? Kamera arkasında kebaplar dönüyor kamera açılınca ekmek arası ekmek

• Bizim insanımız vicdanlıdır ne kadar kızsak'ta ne kadar sinirlensekte yerde yatan bir insan görsek içimiz acır aklımıza takılır internette yokmu böyleleri amerika'da hastane'de yatan bir çocuğun resmini alıp twitter'dan atmış herkes bağış atıyor biriside çıkmıştı adamı ifşalamıştı resimin gerçekte kime ait olduğunu ama adam 100.000'e yakın para toplamış şimdi sorarım size burda suçlu kim araştırmadan vicdan yapıp para gönderen bizler mi yoksa bizi dolandırmaya çalışanlar mı ?
  • Birisi kanal linkini atabilir mi
  • Annemin çeyizindeki tepsiyi kullanmayı bırakalı 4-5 yıl oldu, 21-22 yıllık tepsiydi. Üstünde beyblade çevirdik, kaç kez düşürdük, çizildi, üstündeki boya birkaç yerde attı ama hiç böyle olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 4 Haziran 2020; 23:35:26 >
  • 😂😂

• ya kardeşim bu çocuğun ne b*k olduğunu 7 cihan biliyor zaten ... bir story'e herif 2000TL Para istiyor bu şerefsiz mi aç ve zor durumda ? açtım kıçımı gülüyorum şu an buna kargalar bile güler ban falan da umrumda değil açıkcası resmen şerefsizlik adiliktir bu herif gitmiş demliğin sapını kırmış foto atıyor burda ki herkes eşşek gibi sabahtan akşama kadar çalışıyor vergi ödüyor o vergileriniz bu aç köpeklere gidiyor işte aç köpek dediysem de bakmayın bizden iyi yaşıyor paraları iyi cukka ediyor
  • Ya boşver bak keyfine. Tasası sana mı kaldı. Bunlar bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-13B66B2D0

dilenciler her yerde..
    bakınız: Teknoseyir Murat Gamsız. adam ciddi ciddi takipçilerinden pantolon istiyor..

dakika: 42:11

bu videoda, pantolonunu yokluktan yıkamadığını, havalandırıp, fısfıslayıp tekrar giydiğini anlatıyor.

https://forum.donanimhaber.com/teknoseyir-murat-gamsiz-a-pantolon-kampanyasi--143756502#143795388
    Ulan adamda da ne g.t varmış ben 10 yıldır aynı kotları kullanıyorum(200, 250liralık dediği colins vs marka kotlar) paça ucundaki aşınma dışında taş gibi duruyorlar ayda 1 de yıkanıyorlar üstelik

• Yeni nesil dilencilik | insta-twitter-tiktok
  • beyler bendede 2070s var, 2080ti almaya param yetmiyor neyse bunada şükür
  • Yeni nesil dilencilik | insta-twitter-tiktok
  • kisma kullanıcısına yanıt
    Belli abi çocuğa bi ton tencere tava seti geldi kullansın bu kadar da fakir edebiyatı yapmanın bi anlamı yok
  • Bizden zengin olup böyle fakir edebiyatı yaparsan Allah seni yücelttiği gibi yerin dibine sokar şimdi utancından video çekemiyodur takipçiside düşüyodur ama nafile iş işten geçti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.