Şimdi Ara

Yeni nesil dilencilik | insta-twitter-tiktok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
12.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
206 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocuk bir yerde tv olmadığından yemek programlarını izleyemiyorum demişti video çekilirken arkada tv de atv açık :) kesinlikle yeni nesil dilencilik .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XxTRUCKxX X kullanıcısına yanıt
    Adam belki gururludur ? İnsanları kandırarak para kazanmak istemiyordur hiç bu taraftan düşündünüz mü ?

• Bu cocuğu instagramda gördüm yemek videoları pek ilgimi çekmez ama yinede youtube kanalına abone oldum videolarını izlemesemde daha çok kişiye önerilsin diye beğenip afferin kardeşim çok güzel yapıyorsun diye yorum atıp çıkıyorum maksat etkileşim kazandırmak daha iyi yerlere gelmesini sağlamak mutfağını gördüm pek durumu olmadığını anladım ama böyle olduğunu bilmiyordum harbiden onu yapmak için üstünden araba ile geçmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falre -- 4 Haziran 2020; 10:37:36 >
  • instada reklam parası için ne kadar istiyor bi bilseniz hele

• Buraya bile dadandı bir kaç dilenci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DragonBlood kullanıcısına yanıt
    Bundan ne kadar eminsin bu söylediğinin bir doğruluk payı yok. Akıl ve mantık böyle birşeyi kabul etmiyor. Bizzat gidip tecrübe ettin mi tecrübesini

• Ne yapıyorsa yapsın. İzlemeyin olsun bitsin. Sen izlemezsen, ben izlemezsem zaten kimseye ulaşamaz. Mesela ben bu kişiyi hiç izlemedim, izlemem de.

• İstediğini almışsa tebrik etmek lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birçok kişi var böyle

• bu kadar terbiyesizlik olmaz hocam ayıptır günahtır yavv halen kullanıcı adlarını pm atmadın
  • Bıraksın fakir ayaklarını geçen insta keşfette karşıma çıktı helal olsun dedim, profile girdim nerdeyse 1M takipcisi olmuş çocuğun. 1 milyon takipçiyle hala fakirim ayaklarına yatıyorsa ne deyim
  • Beyler dikkat edin şöyle son 2-3 senede sosyal medyada kimler ünlü oldu. İşleri ne? Şu sosyal medya platformları kapansa neler olacak kimbilir. Youtube da trend videoları görüyorsunuz. Video başlığı 'Neden video atmıyorum? Neden sıkıldım?' millet neler yaşıyor yaşatıyor bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paco de Lucia -- 4 Haziran 2020; 15:5:26 >
  • Yeni trend dilencilik. Twitch yayıncıları şuan milyoner.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kickstarter'da bağış toplayan kız vardı aklıma o geldi gerçi o parayı geri bağış yapanlara iade ettiler bir sıkıntı yok

PR çalışması yapmışlar baya bu çocuk story başına da 2000 TL alıyor haberiniz ola

Bir şey deyince de o kadar influencer falan var onlara laf etmiyorsunuz bu çocuk da kazansın işte diyorlar yani saçma sapan insanlara pazandırmaya devamke bunu mezun olunca asgari ücret alacak insanlar söylüyor taha ise story başına 2000 TL

Neyse bunu Twitter'ın aptal dram bağımlısı kendini yüce gönüllü zanneden sülük kitlesi parlattı. O Twitter kitlesi var ya bir sayfa dolusu küfür yazsam yine de tanımlayamam o güruhu

• Ben de gördüm bu genç elemanı, hiç samimi gelmedi. Yorumlarda full sahte duygusal comment akıyor, yok sen en iyisin sen harikasın tarzı bomboş yorumlar. O tavanın öyle olması için çok ciddi bir güç uygulanması lazım, normal şartlarda öyle olmaz. Enayilerin zayıf yönünü bulmuş geçiriyor, anlamadığım bu velede niye sinirleniyorsunuz, buna tav olup duygularının sömürülmesine izin verenlere sinirlenin, enayi çok olursa binmeyecek adam yoktur.
  • Suç bunlarda değil ki. Enayi köküyorlar, herkes bir yolunu bulmuş.
  • Bunlar basit kazançlar sağlar, buna yardım ettiğin zaman herkes seni alkışlar. Bu arkadaşı geçiyorum, geçen evsiz birisi vardı yardım edildi, tamam iyi güzel ama yahu illa bu adamların kameraya mı gelmesi lazım, daha kim bilir ne evsizler, ne kötü durumda olanlar vardır hepsinin yardım alması için video mu çekmesi lazım? Ya da farklı bir soru sorayım herkes neden yardım alıyor ki, bir insan neden kendi emeği ile kendi hayatını inşa edemiyor?
  • bu çocuğu ilk gördüğümde demiştim duygu sömürüsü ile insanları sömürür diye, haklı çıktım maalesef ki. gerçi bu çocuğun tek başına bu kadar strateji yapacak kadar çakal olduğunu zannetmiyorum, birileri yönlendiriyor muhtemelen.

hadi salakların/kendine takipçi kasmayan çalışanların parasını alıyor o çok umurumda değil de belediye gidip yeni ev mi yapıyormuş evini mi tamir ediyormuş neymiş. açıkçası verilen vergilerin story başına 2bin lira alan birine gitmesi beni her şeyden çok sinirlendirdi
  • Taha Duymaz değil mi bu?

• https://twitter.com/ekko_kekko11/status/1267913487461896197?s=19

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.