Şimdi Ara

YENİ NESİL DACIA LOGAN, İLK KEZ KAMUFLAJLI OLARAK GÖRÜNTÜLENDİ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
8.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Niye kamuflaj yapıyorlar ki.

Zaten kimde Loganı taklit etmez ki.

belki de utançlarından arabayı o kadar poşetlemişlerdir.

yine güzel bi araba yapamadık demişlerdir. torosun ön camları elektrikli olanı olurda stoklarda varsa 2 airbag i olan 2012 modeli işte logan

işin en komik tarafı kimsenin farketmediği arabayı o kadar poşetlemişler ama o 5m lik radyo antenini dışarıda bırakmışlar. tam bayrak direği gibi anteni var dacia nın

bir arabanın dacia olup olmadığı anteninden belli olur bakın lodgy

YENİ NESİL DACIA LOGAN, İLK KEZ KAMUFLAJLI OLARAK GÖRÜNTÜLENDİ!

• kamuflaj olayını aşmışlar,bitmiş olay
  • fransıza binmem bindirmem
  • Sizi anlamıyorum gerçekten. Ya çok boş adamlarsınız yada çocuksunuz. Adamlar "B" sınıfı aracın yeni neslinin "C" sınıfı bir aracın şasisini kullanmasını geçip görmediğiniz tipi hakkında konuşmaya çalışıyorsunuz.
  • Kamuflajına kurban reisss
  • çadır kurmuşlar arabaya
  • topaz42 buraya gelecek işte o kadar
  • Bu kamuflaj biraz fazla gibi ama sanki araç bayağı şişmiş genişlemiş gibi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Sizi anlamıyorum gerçekten. Ya çok boş adamlarsınız yada çocuksunuz. Adamlar "B" sınıfı aracın yeni neslinin "C" sınıfı bir aracın şasisini kullanmasını geçip görmediğiniz tipi hakkında konuşmaya çalışıyorsunuz.

Katılıyorum. Haberi okuduğumda ilk aklıma gelen B sınıfı araca C sınıfı şasi, 130bg dizel motor ve çift kavrama ne iş? diye düşündüm.

Çocuklar çoğaldı, malum yaz geldi. Hele ttnetin yazlıkta internet kampanyası da körükledi bu işi
  • Kamuflaj ile arkadan x6 gibi olmuş Sizce de çok yüksek değil mi?
  • Helal olsun gelişme var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Niye kamuflaj yapıyorlar ki.

Zaten kimde Loganı taklit etmez ki.

Bunu yazacaktım. +1 diyeyim bari
  • öyle bir kamuflaj yapmıslar ki altında traktör var gibi ama bu 1.6 lık yenı motorla iyi iş yapar gibi geliyor bana inşallah iç tarafta gelişme vardır biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bugün tır'ın üzerine yüklü loganlar gördüm ve araçların arkasında RENAULT LOGAN yazıyordu.acaba nereye götürülüyordu.

Suriye'de Dacia yerine Renault Logan yazar. Amblem de Renaul amblemidir. Başka bazı ülkelerde de böyledir muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Arabayı boşverin ben branda kamuflaja bittim, gelince bir tane alıcam ve kamuflajlı olarak kullanıcam.

Bende düşünüyorum insignia ya yapmayı araç zaten komple siyah filmli iç lambayı açıp gözlük ve şapkada takacağım
  • Aracın boyutları baya büyümüş gibi gözüküyor.Edc şanzıman gelirse eğer Türkiye de bayinin önünde kuyruk olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

Kamuflaj ile arkadan x6 gibi olmuş Sizce de çok yüksek değil mi?

+1
  • Bence de çok yüksek. Birde o antene bir çare bulsunlar ya o ne öyle
  • 1.6DCİ artı EDC gerçekten de olursa diğer firmalar oturup ağlasınlar. Mesela Toyota...

Bu arada, paytar arkadaşın 35 000km'ye gelmiş olan Dacia Destur 4WD DCİ'si ile yaylaya gitmiştim...Adamın yol yerine çalıların, gevenlerin üsütnden gitmek gibi sadistçe davranışlarına rağmen ön konsolda hiç çıtırdı yoktu. Ayrıca kapı sesi fetişistlerini de tatmin edecek kadar tok kapı kapanma hissi de vardı.
  • işte yeni logan 2

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.