Şimdi Ara

YENİ NESİL DACIA LOGAN, İLK KEZ KAMUFLAJLI OLARAK GÖRÜNTÜLENDİ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
8.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Top Speed 240 , yazmasalardı arkasına bari,görende süperspor falan sanacak

Öyle bir yazı yok zaten... spy fotoları yayınlayan web sitenin kendi logosu.

Eyvallah da,
    Dacia için kullanmasalardı bari.

Sebep? haber yaptıkları markaya göre site ismini kullanınca sitenin değeri mi düşüyor?
  • kamuflaj da bile ucuza kaçmışlar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Top Speed 240 , yazmasalardı arkasına bari,görende süperspor falan sanacak

Öyle bir yazı yok zaten... spy fotoları yayınlayan web sitenin kendi logosu.

Eyvallah da,
    Dacia için kullanmasalardı bari.

Sebep? haber yaptıkları markaya göre site ismini kullanınca sitenin değeri mi düşüyor?

1. si , Sebeplerini yazmaya kalkarsam liste uzar.
    2. si , Sitenin değeri markaya göre değilde,yaptığı iş ile düşer veya çıkar bunu senin kadar bende biliyorum.

• Dacia insallah guvenlige onem verir bu sefer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Eğer bu resim doğru ise önden görünüşü Geely Emgrand birebir

http://c1206.hizliresim.com/y/t/8qg0w.jpg

Emgrand tip olarak logani 3 e katlar

ucuz bir mercedes s class taklidi. Özgün bir tarasımı bile olmayan bir araç hiçbirşeyi 3 e katlamaz. Çinlilerin fotokopi ürünlerinden biri dacia gibi uyduruk bir markaya bile rakip olamaz.

Bal gibi olur. Adamlar Volvo'yu bile satın aldı. Çin malı dediğiniz araç Ncap'ten 4 yıldız aldı. Yolda gezen özgün tipli tekerlekli tabutlardan kat kat iyidir.

fiat ta ferrariyi satın aldı bu demek değilki fiat puntoyla ferrari 458 italia aynı seviyede araçlar. Geely emgrand ile volvonun herhangi bir aracı arasındaki benzerlikler, ikisininde araba olmasından ibarettir.

o 4 yıldızlı emerald, 3 yildizli 2008 sanderoya göre yolcu ve sürücü koruma anlamında daha kötü bir seviyede bunuda belirtiyim.

emgrand frontal impact , 9.2
    duster frontal impact 11
    sandero 2008 frontal impact 12

sonuç olarak, yıldız tek ölçüt değildir. O tabut dediğiniz araçlardan hiç farkı yok geelynin.

hele hele 4 yıldızlı b sınıfı düzgün markalı araçlarla falan hiç karşılaştırmayın. Citroen c3 yeni kasa 4 yıldız olmasına rağmen frontal impact 14.4 kia picanto a sınıfı 4 yıldız 15.1 vs vs. 9.2 nereye 15 ler 14 ler nereye. kendinizi kandırmaya devam edin.

• Arabayı boşverin ben branda kamuflaja bittim, gelince bir tane alıcam ve kamuflajlı olarak kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

kamuflaj da bile ucuza kaçmışlar

kamuflajı umarım atmazlar hayrına birine versinlerde kampda çadır olarak kullanır.

dacia işte herşeyi ucuz
  • Renault versiyonu mu daha çirkin Dacia versiyonu mu karar veremedim. Logoyu küçültse Renault daha iyi gibi sanki.
  • muşambada iyiymiş...
  • sembol un uretimi durunca bunu satarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye kamuflaj yapıyorlar ki.

Zaten kimde Loganı taklit etmez ki.
  • Fakir kamuflajı bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykush99

Fakir kamuflajı bu olsa gerek.

brandayı çekmişler , üstüne de bir iki delik... tamamdır
  • Bu kadar aşağılamanıza gerek yok.Herkesin kendi tercihi.Ben de isterim Mercedes,Bmw,Audiye binmeyi ama gücüm buna yetiyor 2012 Dacia Logan Mcv 1.5 Dci Black Line a biniyorum.Fakir arabası tabi hepiniz kendiniz çalışıp kazanıp aldınız sanki arabanızı.Bu kadar da olmaz ayıptır yani ...
  • bugün tır'ın üzerine yüklü loganlar gördüm ve araçların arkasında RENAULT LOGAN yazıyordu.acaba nereye götürülüyordu.

YENİ NESİL DACIA LOGAN, İLK KEZ KAMUFLAJLI OLARAK GÖRÜNTÜLENDİ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Bu kadar aşağılamanıza gerek yok.Herkesin kendi tercihi.Ben de isterim Mercedes,Bmw,Audiye binmeyi ama gücüm buna yetiyor 2012 Dacia Logan Mcv 1.5 Dci Black Line a biniyorum.Fakir arabası tabi hepiniz kendiniz çalışıp kazanıp aldınız sanki arabanızı.Bu kadar da olmaz ayıptır yani ...

sen bakma insanlara arkadaşım forumun geneli baba parasıyla aldığı, hatta belki hiç sahibi olmadığı araçları yazar imzasına, kimiside senin benim gibi ucuz ama alın teriyle aldığına biner.. ama emin ol ki o alın terinle aldığın o logan ne bmw ne mercedeslerden daha kaliteli, daha güzeldir senin benim için.. dışardan bakan anlamasada boşver..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

quote:

Bu kadar aşağılamanıza gerek yok.Herkesin kendi tercihi.Ben de isterim Mercedes,Bmw,Audiye binmeyi ama gücüm buna yetiyor 2012 Dacia Logan Mcv 1.5 Dci Black Line a biniyorum.Fakir arabası tabi hepiniz kendiniz çalışıp kazanıp aldınız sanki arabanızı.Bu kadar da olmaz ayıptır yani ...

sen bakma insanlara arkadaşım forumun geneli baba parasıyla aldığı, hatta belki hiç sahibi olmadığı araçları yazar imzasına, kimiside senin benim gibi ucuz ama alın teriyle aldığına biner.. ama emin ol ki o alın terinle aldığın o logan ne bmw ne mercedeslerden daha kaliteli, daha güzeldir senin benim için.. dışardan bakan anlamasada boşver..

+1

• quote:

Hocam konuyu görür görmez dedim mille Dacia'ya sallamaya başlamışır diye.Siz bakmayın 3 ader Logan MCV 1 ader Duster'ı uzun dönem kullandık.Çok sağlam araçlar konfor olarakta öyle burda sallananlar değil.Yani siz takmayın.

• Yok hayır takmıyorum ama hemen çamur at izi kalsın mantığıyla hareket eden ne çok insan var ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.