Bildirim
Yeni Nesil Corolla Jantlar
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yok bişey olmaz zaten fiyatlar sabittir düşeceğini zannetmyrm. -
Garantine bişey olmaz ayrıca çok ta pahalı bence toyotanın orj jantları. o fiyata 100 200 ytl daha ekleyince çok iyi markalar var onları almak daha mantıklı bence -
bence mantıksız.Araca her zaman orjinal aksesuar taktırmaktan yanayım ancak aracım eski olur o zman aksesuarı olmaz mecbur kalırsın.Abi bi düşünsene dışardan taktırdın güzel olsun marka olsun üzerindeki amblem başka olcak -
bide şöyle düşün toyota jant a o kadar para isterse oz ve momo gibi jantlar hem daha şık hemde daha ayrı bi havası var araçta orj jant aldığında hediye gibi dururken oz taktırdığında herkes imrenerek akıcaktır istersen oz bulabileceğin bi site adreside verebilirim
quote:
Orjinalden alıntı: LİTEON
bence mantıksız.Araca her zaman orjinal aksesuar taktırmaktan yanayım ancak aracım eski olur o zman aksesuarı olmaz mecbur kalırsın.Abi bi düşünsene dışardan taktırdın güzel olsun marka olsun üzerindeki amblem başka olcak
-
ayrıca oz kadar momo nun jantlarıda o fiyatı toyota orj jantlara vermektense bana göre daha mantıklı görüyor sonuçta janta arabaya bi hava ayrıcalık ve class katmak için pek zannetmiyorum ki jant taktıranlardan da bunun dışında bi amacı olsun başka sitelerdede yapılan anketlerde jant taktırmanın kalkıştan yakıt tasarrufundan çok ilgi çekmesi göz hoş görünmesi isteniyo ki buda bi gerçek -
he bi bakıma doğru daha güzel gözükür 16-17lik olursa abicim peki grabti kalkma layları flan oluyo benim bildiğim -
yanlış düşünüyorsunuz..
dışarıda aracınıza toyota servislerinde yapılabilen hangi uygulamayı yaptırırsanız yaptırın orjinalle birebir aynı özellikte olsa bile aracınzı garanti kapsamından çıkarır...toyota araç aldığınızda size bir garanti kitapçığı verilir..bu kitapçıkta benim şimdiye kadar başka markalarda görmediğim ekstra bir bölüm vardır..araca sonradan takılan donanımlarla ilgili bir bölümdür ve extra bir donanım taktırdıysanız o bölüme işlenir(sadece toyota yetkili servisleri tarafından) ve garanti devam eder..onun haricindeki her müdahale aracı garanti kapsamı dışına çıkaracaktır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 14 Eylül 2007; 0:55:54 > -
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
yanlış düşünüyorsunuz..
dışarıda aracınıza toyota servislerinde yapılabilen hangi uygulamayı yaptırırsanız yaptırın orjinalle birebir aynı özellikte olsa bile aracınzı garanti kapsamından çıkarır...toyota araç aldığınızda size bir garanti kitapçığı verilir..bu kitapçıkta benim şimdiye kadar başka markalarda görmediğim ekstra bir bölüm vardır..araca sonradan takılan donanımlarla ilgili bir bölümdür ve extra bir donanım taktırdıysanız o bölüme işlenir(sadece toyota yetkili servisleri tarafından) ve garanti devam eder..onun haricindeki her müdahale aracı garanti kapsamı dışına çıkaracaktır..
Bi jant taktırmaktan komple arabanın garantisimi gidicek yani en fazla ne garantisini iptal edebilirler?
-
garanti kapsamına giren bir arıza meydana geldiğinde arızalı parça toyota tarafından incenenip nedeni belirleniyormuş, fabrikasyon hata ise garanti kullanıcı hatası ise garanti kapsamına girmiyor. Orjinal olmayan donanım takmak taktırmak kullanıcı hatasına girer. Bakımlarını yetkili servise yaptırmamak da garantiyi bozuyor. Siz en iyisi 2 yıl ya da 60,000km bekleyin sonra istediğiniz jantı takın.
orjinallik konusunda ospeedyo ya katılıyorum. ben de orjinal parça haricinde bi şey takmam ama söz konusu jant markası olunca orjinal jantlar markalı jantların yanında biraz fos kalır. Dediği doğru bunlar hediye bile veriliyor ve fiyatları ederinin çok üzerinde. -
3 yıl 100bin km garanti süresi.
quote:
Orjinalden alıntı: yeknet
garanti kapsamına giren bir arıza meydana geldiğinde arızalı parça toyota tarafından incenenip nedeni belirleniyormuş, fabrikasyon hata ise garanti kullanıcı hatası ise garanti kapsamına girmiyor. Orjinal olmayan donanım takmak taktırmak kullanıcı hatasına girer. Bakımlarını yetkili servise yaptırmamak da garantiyi bozuyor. Siz en iyisi 2 yıl ya da 60,000km bekleyin sonra istediğiniz jantı takın.
orjinallik konusunda ospeedyo ya katılıyorum. ben de orjinal parça haricinde bi şey takmam ama söz konusu jant markası olunca orjinal jantlar markalı jantların yanında biraz fos kalır. Dediği doğru bunlar hediye bile veriliyor ve fiyatları ederinin çok üzerinde.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- izmir"de en iyi toyota servisi
- toyota corolla 1.4 d-4d aküsü kaç amper
- toyota otomatik şanzıman yorumları
- toyota corolla 1.33 triger zincir mi kayış mı
- mmt şanzıman
- toyota corolla fiyat listesi
- toyota highlander
- corolla cross bagaj hacmi
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- corolla gr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X