Şimdi Ara

yeni nesil corolla debriyaj sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

aracım 2009 corolla comfort 1.6 debriyajdan ayağımı çektiğim zaman çak diye birses geliyor böyle bir sorun yaşıyan arkadaş varmı acaba yoksa bu normal mi

• Bende de bazen debriyajı aniden bırakınca bahsettiğiniz sesi duyuyorum, fakat yumuşak ve dikkatli kullanımda bu ses pek olmuyor. Bin bakımında özellikle sormıuştum fakat tatminkar bir cevap alamadım, normal dediler. İnşallah dedikleri gibidir.
  • 2007 Corolla aracımda da vardı bence normal,şu anki aracımda da benzer ses duyuyorum,özellikle hızlı kalkışlarda duyuluyor.
  • peki 1. viteste cok yavaş giderken gazı bırakın veya 2 de ve tekrar gaza basıncada bu ses geliyormu çak die yani sanki bir boşluk varmışta çarpıyormuş gibi
  • 2009 1.6 comfort benzinli araçım var ve aynı sorunu bende yaşıyorum özellikle cam açıkken çıkan ses fazla vites değiştirdiğimde çak sesi çıkıyor servise sordum normal dediler ama çıkan ses güzel değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blues79 -- 1 Eylül 2009; 15:12:34 >
  • Hayır,dediğim ses sadece hızlı kalkışlarda oluyordu.

1. viteste gaza sürekli basıp çekerseniz bir süre sonra "çat çat çat" diye ses gelmesi normaldir ama araba öne doğru yığılıp geri burnunu kaldıracak kadar sert yaparsanız bu ses gelir.
  • begenerek aldım o kadar para verdim zevkle kullanıyım diye ama bu beni gerçekten soğuttu
    servisin normal demesi de insanı çileden çıkratıyor yani sen almışın artık yapacak birşey yok gibilerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de aynı sorun vardı yani hızlı kalkışlarda gelen o ses son zamanlarda iice artmıştı servise gittiğimde bana da normal dediler ama ben üsteleyince tamam bakalım dediler ve sonuç olarak akslarda sorun olduğunu tespit etmişler ve artık o ses yok bence sizlerde üsteleyin...
  • konu eskidi ama başka arkadaşarında başına gelebilir arşiv niteliğinde bulunsun.
    servise gittim 10bin bakımına aks kafalarını sıkmışlar sorun düzelmişti şak şak ses gitti ama 400 500 km sonra tekrar geldi. servis yolu gözüktü gene.
  • Toyota müşteri hizmetlerinde iyidir. Yetkili servise anlatın durumu. Sorunu çözmeden bırakmazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.