Şimdi Ara

Yeni nesil anakartlara ses sistemi bağlamak hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni mblerde Tek bir lineout çıkışı var. 5+1 ses sistemleri bağlanmıyor artık. soundbar almak istiyorum. 3 çeşit bağlantı sunuyorlar. bluetooth, hdmi, optik. En kaliteli bağlantı hangisi acaba? 2. sorum, ses sitemini anakartamı bağlayayım yoksa kullandıgım oled tv ye mi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 27 Temmuz 2025; 14:35:17 >

• Bendeki anakartın ses sürücüleri sıkıntılı olduğundan hoparlörlerde cızırtı oluyor diye ben monitör üstüne bağlayarak alıyorum sesi. Yakında bir DAC+Amfi almayı düşünüyorum ama.

Ama daha detaylı bilgi almak istiyorsanız. Aşağıdaki adrese gidin, soundbarcı dayılar var burada onlara sorabilirsiniz.  

donanımhaber forum
    SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/soundbar-ana-konu--83289199

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 27 Temmuz 2025; 16:46:11 >
  • Eğer anakartta bir hdmi çıkış varsa ses almak için en iyi opsiyon bu. Bluetooth olabilecek en kötü bağlantı şekli. Optik ile de  Dolby TrueHD gibi yüksek bitrate sesleri taşıyamazsınız.

Sizin durumda en doğru bağlantı, hdmi ile tv ye, tvden earc çıkış ile soundbara.

• mavera71 M kullanıcısına yanıt

yeni nesil mblerde hdmı çıkışı oluyor zaten. asus strix z890-e mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.