Şimdi Ara

yeni muhabbet kusu aldım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuşum
     yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: sebboy58

iki gün oldu alalı çok sakin ötmüyorda bir tünekten bi yere arada geçiyor yemek yemeye başladı ama su içmiyor erkek muhabbet kuşum bu arada bundan önceki muhabbet kusum aldığımda bir aylıktı bır ay yaşatabildim anca korkuyorum acaba buda hasta olabilirmi yoksa alışma sürecindemi hala birde resmini atıcam bakarmısınız tahminen kaç aylık size kuşum
     yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım yeni muhabbet kusu aldım acil yardım

Çok yakışıklı masaallah. Kabızlık mı var kuşta. Uzaktan dışkısına dikkat etmeye çalıştım ama net bilgiyede ulaşamadım. Popoda dışkı yapışması varmı. Su icmiyorsa kabızlık ihtimali geldi direk aklıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İLK ve ACİL YARDIM OKUMAYIN
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.