Şimdi Ara

Yeni Mouse Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Razer Basilisk - 319₺
    Razer DeathAdder Chroma - 270₺
    Steelseries Rival 310 + QCK+ Mousepad - 279₺

    Palm şeklinde tutuyorum. Basiliski denedim ve elime çok rahat geldi. Diğer 2 sini denemedim. FPS oyunları oynuyorum genelde. CS:GO vb. Tasarım işlerim falan da oluyor yani bi 10 saat pc başındayım :). Razer’ın mouseları 450 IPS, rival 310 350 IPS. Bir de buraya danışmak istedim. Normalde aklımda G502 vardı ama dolardan nasibini alıp 600₺ oldu. Farklı öneriler varsa onları da alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 12 Ağustos 2018; 15:16:26 >



  • 319'a çıkabiliyorsan zowie de düşünebilirsin küçük büyük modelleri var 1 büyük 2 küçük.ec1a diye görürsün bir de b var onun da sensör farklıymış gerisi aynı ama eski olana yani a güzel diyen çok.
  • Zowie alternatifi de var haklısınız. Ancak Basilisk ve G502 tarzı mauslarda elim çok rahat ediyor. Rival 310 ise yanında mousepad ile avantaj sağlıyor ve DA Chromanın da fiyatı uygun gibi geldi bana. Rival 310 da örgü kablo yok galiba. Gerçi pek sorun değil benim için :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 12 Ağustos 2018; 16:18:46 >
  • bugüne özel 383 lira hani mousepad ise sorun ama ben 402 kullanıyorum 3 senedir rahat edecek bir tarafı yok bence sırf üşendiğimden değiştirmemiştim ama bugün yanında akasa mousepad veren linkteki gibi bir kampanya ile zowie aldım.eskiden a4 mouseler vardı 10 liraya bunun aynısı ama elinde kalırdı.bu da işte onun kalitelisi nostalji benim için.

    https://urun.n11.com/klavye-ve-mouse-setleri/benq-zowie-ec1-a-e-sports-oyuncu-mouse-steelseries-qck-oyun-mou-P238471768

    medium qck de almıştım iş yerine aldığım mini qck hoşuma gidince artık seçecez birini.ss güzel mousepad yapıyor ama mouse başka bir şey hani rival 600 almıyorsan çok da şart değil gibi anladım ben bugün araştırınca.




  • Hocam iyi güzel yazmışsınız da biraz karışık olmuş :). Bir de DA Chromayı biraz listeden kaldırdım gibi. Biraz araştırınca Claw tutuş için daha uygun olduğunu öğrendim. Zaten bir kere denemiştim elime oturmamıştı. Rival 310 vs Basilisk diyebiliriz artık :D
  • razer basiliski sadece elinize mi aldınız bilgisayar başında kullandınız mı?evet palm için kullanılabilir bi mouse fakat rival 310 a göre bi tık daha küçük ve solda baş parmak için bi fazlalık var önemli olan kısım burası eğer oyun oynarken koldan oynuyorsanız bu sizi pek etkilemez fakat yüksek sens bilekten oynuyorsanız baş parmağınızı mousepada koyamayacaksınız bu da aiminizi etkileyecek anlatabildim mi bilmiyorum ama o fazlalık özellikle awp oynarken beni rahatsız ediyordu g502 de internette gezinirken ise elinizde hoş duruyordu bu durumu da göz önünde bulundurun ben ilk çıktığında basilisk alacaktım fakat uzun bi araştırmadan sonra sensei 310 aldım memnunum ,internetten bu mouseların yanyana durduğu resimlere ve videolara iyi bakın şu anki kullandığınızı neden değiştirdiğinizi bilmiyorum fakat mouse işi alışkınlık işidir yani uzun süredir nasıl kullandıysanız ondan sonra da elinize aldığınız mouseları aynı şekil ve tipte isteyeceksiniz . eskisiyle tip bakımından benzer mouse alırsanız mutlu olursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 12 Ağustos 2018; 22:54:22 >




  • Sadece elime aldım mausu. G502’yi pc başında denemiştim. Zaten Basilisk ve G502 ikiz gibiler tutuş açısından. Ben bilekten oynuyorum sanırım :D Pek dikkat etmemiştim buna .d şu anda microsoftun ofis mausunu kullanıyorum hocam. Rival 310 da bir denemem gerekecek galiba.
  • eğer deneme imkanınız varsa deneyin mutlaka hocam ben de logitech ve microsoftun mouselarını kullandım uzun süre kablosuz biraz daha küçük mouselardı o nedenle fingertip ve yüksek sens ile bilekten kullanıyorum mouseu g502 gibi fareler elime oturmasına rağmen hatta internette gezinirken gayet komforlu olmasına karşın oyunlarda o eski kablosuz logitech farem küçük olduğu için elimin bi bölümü dışarıda kalıyordu ve kabiliyeti öyle sağlıyordum ama g502 ve rival 310 da elim halihazırda mouse a bütünüyle temas ettiği için alışamadım.ek olarak çok mouse değiştiren biri olarak şunu da söyleyeyim hangi tip mousea geçerseniz geçin uzun süre kullandıktan sonra alışacaksınız onun için bu mouselardan hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız sadece bazı modeller elinize farklı gelebilir veya herhangibir model elinize çok iyi uyabilir ne olursa olsun bi alışma süreci sonunda mouseu kullanırken çok iyi hissedeceksiniz .

    Yeni Mouse Seçimi

    bu eskiden 2 yıl kadar kullandığım bi mouse bu mousedan sonra fingertip kullanmaya başladım ve böyle de gidiyor elimin arkası yani avuç içi boş olacak şekilde mouse kullanmayı seviyorum rahat edebiliyorum bu tür mouselara low profile deniyor siz de eğer ofis fareniz küçükse tutuşunuza bakın pc başında nasıl tutuyorsunuz vs.ben her ne kadar bu tarz sevsem de logitech g403 gibi palm bi mouseı mağazada tutup elimi kavrayıp ne kadar rahat bi mousemuş diyorum ama pc başında hayatta tüm elimi mousea temas ettiremem :d umarım yardımcı olmuşumdur hocam yani önemli olan sizin alışkanlıklarınız sadece. şimdiden hayırlı olsun




  • bende bu attığınız mausa benzer bir mouse kullanıyorum. dediğiniz doğru. zaten kullandıktan sonra alışıyorsunuz. denemem lazım :)




  • Zowie düşünmüyorum hocam ya. bu 2sinden birini alıcam. hem zowie pahalı biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 15 Ağustos 2018; 16:16:31 >
  • Logitech g300s-logitech g403-logitech g402-logitech g502 ile steelseries rival ve rival300 mouse modellerni kullandım. Şu an aktif olarak g502 kullanmaktayım. Bu mouse modelleri arasında da kesinlikle logitech g502 yi öneririm.0 almaya bütçeniz yetmiyorsa 2.el piyasasında uygun 220-250 liraya bulabilirsiniz. Yanında da benim kullandığım logitech g640 mousepad alabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah-ı Merdan -- 16 Ağustos 2018; 12:27:9 >
  • zowie ec1a geldi benim 3 gündür kullanıyorum gayet güzel ama ben ucuz aldım çek indirim falan derken.bence iyi bir şey al uzun süre kullan yani ucuz olsun ucuz olsun derken bi 5 6 senede mouseye verdiğin toplam paraya bak.
  • @19HBY34 hocam normalde G502 düşünüyordum ama dolar yükselince 600₺ oldu. 2. el düşünmüyorum. almışken sıfır olsun diyorum. ama bütçe yeterse zowie alabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.