Şimdi Ara

YENİ MONDEO YOLLARDA NEDEN GÖRÜLMÜYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni mondeo çıkalı o kadar ay oldu ama doğru düzgün yollarda pek mondeo göremedim ya da bana rast gelmedi.hemen hemen hergün kocamustafapaşa sahil yolundan ataköy-şirinevler -mahmutbey yolunu kullanıyorum ama daha 2 defa yeni mondeo gördüm.halbu ki her zaman yollarda arabalara dikkat ederek giderim.herhalde yavaş yavaş yaşlanıyoruz dikkatimiz dağılıyor.ya da bu araba satmıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 10 Kasım 2007; 16:08:21 >

• evet bende pek görmüyorum açıkçası zaten hiç hoşuma gitmiyor bu araç belki millette benim gibi düşünüyordur
  • ozellikleri super cok guzel bi arac ama 1.6 sinin fiyati uygun ama o kasayi kaldirmiyo 2 litreside biraz pahali

arcin arka tasariminida cogu kisinin benim gibi sevmedigini tahmin ediyorum
  • KONUYU AÇARKEN ARABAYI BEĞENMEDİĞİMİ SÖYLEMEKTEN ÇEKİNMİŞTİM.ARABAYI ALAN ARKADAŞLARI ÜZMEMEK İÇİN AMA BEĞENMEYEN SADECE BEN DEĞİLMİŞİM.ÖZELLİKLE ARKASINI.
  • Ford yeni Mondeo'yu çıkarttıktan sonra reklamını pek yapmadı gibi. aracın satışında reklamın etkisi büyüktür. Kullanıcılar belki tasarımı beğenmediklerinden almıyorlar ya da o fiyat aralığında daha güzel araçlara yöneliyorlar.

Ankara'da çok defa Mondeo gördüm.
  • dizyn kotu bence . tercıh edılmemesınınde sebebı bu
  • o boyuttaki araca komedi gibi jant takmislar 16 inc jant hic uymamis en az 19 lazim o araca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YENİ Bİ MODEL ÇIKTIĞI ZAMAN MUTLAKA O ARACA Bİ TALEP OLMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YENİ PASSAT İLK ÇIKTIĞINDA ESKİ PASSATA BİNENELER (DURUMU YERİNDE OLANLAR) ARABALARINI YENİSİYLE DEĞİŞTİRDİLER.AYNI ŞEY VECTRADA DA OLMUŞTU.AMA MONDEO YA BİNENLER YENİ MONDEO ÇIKINCA YA ARABSINI DEĞİŞTİRMEDİ YA DA BAŞKA MARKALARA YÖNELDİ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ay61n

o boyuttaki araca komedi gibi jant takmislar 16 inc jant hic uymamis en az 19 lazim o araca
    Esas senin bu söylediğin komedi bence , 19" jant lazımmış yapma ya .17" desen hadi bir nebze diyecem de
  • ben istanbuldayım. sık sık görüyorum. bende arkasını pek beğenmedim
  • HANGİ SEMTLERDE GÖRDÜN HOCAM? BENİM GÖZLER İYİCE BOZULDU GALİBA.
    quote:

Orjinalden alıntı: captain_turkiye

ben istanbuldayım. sık sık görüyorum. bende arkasını pek beğenmedim
  • Konyadayım daha hiç gördüğümü hatırlamıyorum.
  • amasyada 1 tane var. jantlar küçük kalmış berbat görünüyo
  • valla aracain arkasi o kadar yukardaki o yuzden dedim 17 inc jant bile kucuk kaliyo
  • bence arkasi haric gayet guzel bi araba olmus.ama aydin'da da cok az var.sanirim 3 tane gordum burda,sadece biri aydin plakaliydi...
  • ankarada gördüm oldukça iri duruyor arkasını görmedim bişi diyemicem
  • jant konusunda da arkadasa katılmamak mumkun degil,hem kucuk hem de siradan.avrupa piyasasindaki mondeolarda bulunan o guzel jantlar gelmeliydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

jant konusunda da arkadasa katılmamak mumkun degil,hem kucuk hem de siradan.avrupa piyasasindaki mondeolarda bulunan o guzel jantlar gelmeliydi.

araç reklamlarda ki gibi değil daha basit duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 10 Kasım 2007; 17:15:20 >
  • eski kasa gibi tutmadı bu yenisi,millet passata biniyor
  • Size denk gelmemiştir belki de..

Bizde geçenler de iki arkadaşla konusurken yorum yapıyorduk. Ne çabuk cıktı da herkez aldı şeklinde.

Bazen insan hangi araca fazla odaklanınca o aracı fazla gormeye başlıyor. Yolda gormekle degerlendirmek çokta objektif olmuyor ne yazık ki :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.