< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Mayıs 2015; 14:01:44 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 6 Mayıs 2015; 14:01:44 > |
Konuyu baştan beri takip ediyorum...
İlk incelediğim günden itibaren hep dile getirdim...Mondeo iç mekan kalitesi olarak Passatın önünde maalesef.Bu yazdığım belli bir kesimi rahatsız etse de gerçekler acıdır deyip bazı şeyleri kabullenmelerini öneriyorum... İç mekan olarak tasarımla kaliteyi karıştıran ve farklı renklerde ki iç mekana aldanan bir insanımız var ve bu akıl almaz bir durum.Orta konsolda Mondeo yumuşak plastik sunarken Passat bu bölgelerde sert plastik kullanmayı uygun görmüş.Keza kapı gıydırmeleri de ortada.Ayrıca ddashboard da kullanılan malzeme bariz daha kaliteli ve ince işcilik çok iyi. Aracı hafifletmek adına orasını burasını kırpmaya çalışmak ve bunu ''MQB gururumuz'' olarak lanse etmek hiçte etik olan bir davranış değil ayrıca.Ve ekleyeyim aracın donanımının artması aracın farklı donanımlarda daha kaliteli olacağı anlamına gelmez..! Bugun Trendline Passatta kullanılan ŞASİ,YÜRÜYEN AKSAM,MOTOR,ŞANZIMAN,İÇ MEKAN ANA PARÇALARI,ELEKTRİK TESİSATİ,MOTOR BÖLÜMÜ VE BAGAJ BÖLÜMÜ MALZEMELERİ aynı şekilde değişmeden Hıghline donanımda da kullanılıyorsa arada ki fark teknolojik donanım dan öteye geçemez.Yani bir donanım değişikliği ile model genel olarak daha kaliteli ya da premium ilan edilemez... Ve bir ekleme 1.4 TSI ACT trendline Passatın motor kaputunu açınca Ankara da ki gece kondu mahallesine bakıyor muşum gibi hissettim açıkçası.Her şey karma karışık..! |
Evet mondeonun kapı giydirmesi audi a6 modelinden bile üstün arkadaşlar.
![]() A6; ![]() A6 da okun gösterdiği bölüme kapama bile koyma zahmeti göstermemişler ve son derece çiğ bir görüntü sergiliyor. Mondeo da o bölgeye bile siyah trim monte etmişler müşteri kapı sacı ile muhattap olmasın diye. ![]() Mondeo; ![]() @19can84 @allstar34 @esmerce @umutsirvan |
Sadece renk-ışık kombinasyonları mondeodan daha iyi, Genel kalite mondeoda kesinlikle daha yüksek bana göre. |
Ayrıca otomobilin kapılarında üçlü fitil kitleme sistemi kullanmışlar. Bu da yine segmentinde pek alışkın olmadığımız hareketlerden birisi.
![]() ![]() |
Cidden potansiyel bir kapi fetistligi durumu varmis. 😎
|
Mondeo D segmentinin en tok aracı gibi geliyor bana
![]() |
Cahilce bir yorum
|
Mondeo d segmentinin ciddi manada sahibidir.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 4 Mayıs 2015; 12:36:47 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|