Şimdi Ara

Yeni model Mini M8S (S905 & 2GB Ram) 40$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Yeni model Mini M8S (S905 & 2GB Ram)  40$

Main Features:
    ● Amlogic S905 CPU is rapid and stable which can give you high speed feedback and smooth response.
    ● ARM Mail-450 as GPU of this TV box which gives you the high definition pictures and videos.
    ● 2.4G WiFi, offers a more stable WiFi signal for you to enjoy higher quality video experience.
    ● 2GB RAM + 8G ROM capacity, extendable capacity up to 32GB gives you more space to download your favorite apps and caches to browse websites, play games, run apps, watch movies more smoothly.
    Bluetooth 4.0 connectivity: Easy pairing with most Bluetooth-enabled devices (computer, mobile phone, keyboard, and others).
    ● Supports sync screen technology which can sync your phone displays to a larger screen to make you game experience more real.
    ● Infrared remote control lets you enjoy your wonderful life which the wireless brings to you.

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_334004.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Bende aldım bu cihazdan...
    Yarın gelecek... Pek çok media player denedim, bakalım bu nasıl...
    Root lu gelir umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 5 Mayıs 2016; 21:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Bende aldım bu cihazdan...
    Yarın gelecek... Pek çok media player denedim, bakalım bu nasıl...
    Root lu gelir umarım...

dostum cihaz geldimi ? nasıl cihaz haberlerini bekliyorum
  • Evet geldi, cihaz çok hızlı, görüntü kalbtesi baya iyi, ayrıca rootlu geldi buda avantaj...
    Cihaz kumandadan kapatılınca hdd güç kesiyor, tromsmart da hdd yi kapatmıyordu, açılması oldukca hızlı..Fiyatına göre gayet iyi cihaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat iyi ama sadece wifi 2,4 destekliyor sanırım, bir de yazılım desteği var mı
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    hocam zahmet olmazsa detaylı bir inceleme yapsan paylaşsan
  • metldlkl kullanıcısına yanıt
    Detayli inceleme yapicagni pek sanmam cunku klasik yazilim sikintilari aynen bu cihazdada mevcuttur.farklı bir yazilimami sahip sanki.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tecrubesiz olduğum için klasik yazılımsal sıkıntılar nelerdir

• 1080p ve 720p x265 codecli video performansı en merak edilen konudur...10-bit olanlarda mesela nasıl ?
  • metldlkl kullanıcısına yanıt
    S905 cipset performansli ve ucuz bir cipset,tabi herucuz etin yahnisi misali bu cipsetinde sikintisi yazilim destegi olmamasi.mantar gibi çoğalan tilyontane model var ama modeli piyasaya surdukten sonra yazilimiyla ilgilenen uretici yok.daha dogrusu bunlar ureticide degil,merdiven alti çinliler😄 birkac site var kendi halinde birseyler yapmaya calisan,yazilim gelistirmeye ugrasan,uğraşıyorlar iste ellerinden geldigi kadar.
    Herneyse konunun ozune donersek;x265 video dogru duzgun oynatamiyor,4k da oynatamiyor,3d.iso da oynatamiyor.wifi baglanti sorunlarida var.bunlar genel sorunlar.heeeee ama cok guzel x264 mkv oynatiyor😃zaten bunu oynatamiyan tv box yok dunyada😄

• S905 cihazlar 4K 10bit x265 sorunsuz oynatır. En dandik marka bile olsa farketmez. S905 chipsetler bunun için üretildi.

• isteyen varsa elimde sıfır paketler mevcut 170 TL
  • Arkadaşlar romsuz da stabil olarak kullanılabilir mi?

Yoksa Rom olaylarını girmek şart mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.